Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Herqua Sports sluit zich aan bij Fashionchick

Bij Fashionchick vind je al je favoriete merken & shops op één plek. Ook het veelzijdige assortiment van Herqua Sports is vanaf nu te shoppen via Fashionchick.
Meer informatie

Grote verbouwing Herqua Sports

Hoogeveen - Afgelopen maanden heeft Herqua Sports een grote verbouwing ondergaan. Maar om te kunnen verbouwen, moest er in augustus eerst flink gesloopt worden.
Meer informatie

Felicitaties van Bakken met Plaizier

Hoogeveen - Na maar liefst acht weken verbouwen is Herqua Sports helemaal vernieuwd. Het volledige interieur is aangepakt en onder handen genomen. Het grove werk is gedaan en de komende weken zullen in het teken staan van de finishing touch.
Meer informatie

Update verbouwing 4 oktober 2019

Het zit erop! In alweer de laatste verbouw vlog neemt Frits ons mee op de hoogwerker om het pronkstukje van de winkel te laten zien! Kom je gauw langs om de hele nieuwe winkel met eigen ogen te bekijken?
Meer informatie

Update verbouwing 27 september

Update vanaf de bouw! Op de bovenverdieping wordt een sfeervolle wand voor wandelschoenen gecreëerd en dankzij een meterslange visual op de skiwand bevind je je zomaar ineens in een winters paradijs!
Meer informatie

Update verbouwing 7 september

De verbouwing is in volle gang! Een meterslange schoenenwand is uit de muur komen zetten, paskamers worden uit de grond gestampt... en dat is nog lang niet alles! Bekijk hier gauw de laatste update van de verbouwing!
Meer informatie

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.