Gebruikte ski's kopen

Gebruikte ski's kopen

Nieuwe ski-uitrusting kan best duur zijn en daarom kopen veel wintersportliefhebbers of beginners in vaak liever tweedehands ski's om geld te besparen of ski's van betere kwaliteit te krijgen voor de prijs van nieuwe ski's van mindere kwaliteit. In deze blog bespreken we waar we op moeten letten met betrekking tot de staat van de tweedehands ski's.
Meer informatie
Het verschil tussen Camber en Rocker

Het verschil tussen Camber en Rocker

Een belangrijk element van hoe een board of ski zal aanvoelen, is het profiel (de vorm als je er vanaf de zijkant naar kijkt) of de buiging. Als je de verschillende ski- en snowboardprofielen begrijpt, kun je erachter komen welke ski of board geschikt is voor de omstandigheden of het terrein waarin jij rijdt.
Meer informatie
Welk skateboard moet ik kopen?

Welk skateboard moet ik kopen?

We begrijpen dat het lastig is om het juiste skateboard te vinden. Er is namelijk zoveel keus tussen verschillende boarden. Daarnaast moet je bij het kiezen van een skateboard ook nog op verschillende punten letten. Maar wat zijn nou die punten? Dat gaan we hieronder uitleggen. Hieronder geef ik namelijk antwoord op de volgende vragen: Welk skateboard moet ik kopen? Welke maat past bij mij? Wat zijn trucks? Verder zijn er nog een aantal punten waar we op in gaan. Dus als jij meer te weten wilt komen over het kopen van een skateboard dan zit je hier goed!
Meer informatie
Welk squashracket moet ik kopen?

Welk squashracket moet ik kopen?

Het is belangrijk bij squash dat je de juiste spullen voor elkaar hebt. Denk bijvoorbeeld aan comfortabele kleding en stevige schoenen. Naast dit is het belangrijk dat je een goed squashracket hebt. Maar hoe kies je nou het juiste squash racket? Wij begrijpen dat dit lastig is omdat je op meerdere punten moet letten wanneer je een squashracket koopt. Om het voor jou makkelijk te maken hebben wij voor jou op een rijtje gezet waar je aan moet denken bij het kopen van een squashracket. Hierdoor geven wij een advies zodat jij. voor jou het beste racket kiest!
Meer informatie
Welk longboard moet ik kopen?

Welk longboard moet ik kopen?

We begrijpen dat het lastig is om het juiste longboard te kiezen door de hoeveelheid keuze die er is. Daarom hebben wij voor jou hieronder een advies opgesteld zodat jij een longboard kiest die het beste bij jou past! Want wat is nou een longboard? Welke verschillende longboards zijn er? Wat zijn trucks? En wat voor soort wieltjes zijn er?
Meer informatie
HAC’63 en Herqua Sports tekenen 5-jarig overeenkomst

HAC’63 en Herqua Sports tekenen 5-jarig overeenkomst

HAC’63 en Herqua Sports gaan een 5-jarige samenwerking aan. Hierbij zal Herqua meer dan alleen een sponsor van de atletiek club worden. Zo zal Herqua het nieuwe verkooppunt worden van de clubkleding, hierbij kunnen leden van HAC’63 ook profiteren van korting op het assortiment van Herqua.
Meer informatie
Wat zijn de beste stuntsteps?

Wat zijn de beste stuntsteps?

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen een 'normale' step en een stuntstep? En waar moet ik opletten bij het kopen van een stuntstep? En welke bescherming draag ik bij een stuntstep? Op deze vragen geven wij hieronder antwoord. Verder hebben wij speciaal voor jou een top 5 stuntsteps van 2022 gemaakt. Zodat jij niet meer uren hoeft rond te kijken naar de juiste step!
Meer informatie
Top 5 skeelers

Top 5 skeelers

Skeeleren kan zowel worden gedaan als sportactiviteit of als een gezellige buiten activiteit. Mede hierdoor is het zo populair, mensen die normaal gesproken een wandeling maken trekken steeds vaker skeelers aan. Naast het feit dat skeeleren hartstikke leuk is verbrand je er ook nog eens ongeveer een keer zoveel calorieën mee als je het vergelijkt met wandelen.
Meer informatie
Wat zijn de beste zaalvoetbalschoenen van 2022?

Wat zijn de beste zaalvoetbalschoenen van 2022?

Wanneer je gaat voetballen is het prettig dat je voetbalspullen hebt die van goede kwaliteit zijn en die lekker zitten. Naast dat voetbal op het veld wordt uitgeoefend wordt de sport ook veel in de zaal gespeeld. Hiervoor heb je andere spullen nodig dan voor op het veld. Dit geld voornamelijk voor de schoenen die je draagt. In de zaal wordt er namelijk gespeeld met speciale zaalvoetbalschoenen. Maar welke zaalvoetbalschoenen zijn nou het best? Op die vraag geven wij hieronder antwoord.
Meer informatie
Wat zijn de voordelen van wandelsokken?

Wat zijn de voordelen van wandelsokken?

Wanneer je gaat wandelen heb je een aantal dingen. Het eerst wat naar bovenkomt is een goed paar wandel schoenen. Naast wandelschoenen wordt ook vaak gedacht aan wandelkleding. Waar minder aan gedacht wordt voor dat er gewandeld gaat worden zijn wandelsokken. Maar wandelsokken zijn juist belangrijk bij een prettig wandel ervaring! Maar waarom? Dat gaan we hieronder uitleggen.
Meer informatie

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.