Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen en retourneren | Over uw retourrecht 

Gratis retour

Als één of meerdere artikelen niet naar wens zijn, kun je deze gratis naar ons retour sturen. Volg hiervoor onderstaand stappenplan.
 
Stap 1. Producten kunnen zonder opgave van reden binnen 14 dagen retour, mits ongedragen
             en voorzien van originele prijskaartjes

Stap 2. Stuur de niet gewenste artikelen inclusief kassabon en factuur retour

Stap 3. In het pakket vind je het DPD-retour label. Plak deze op de doos over de oude sticker

Stap 4. Ga naar www.dpd.com/nl/parcelshops/show om uw dichtsbijzijnde DPD Parcelshop te vinden.
             - Lever hier je pakket kosteloos in 
             - Of breng je pakket retour in onze winkel. Je ontvangt dan gelijk je geld terug. 

Ruilen

Indien je één of meerdere producten wenst te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat, schrijf dan met de pen op de factuur welke maat u wenst te ontvangen en volg bovenstaande stappen om het pakket retour te sturen. 

Wilt u de bestelling annuleren? Dat kan altijd! Geen probleem!

Over de retour betaling 

-  Betaling via iDeal 
Binnen 5 werkdagen vind je het aankoopbedrag terug op je rekening onder vermelding van Ingenico Herqua Sports. Zodra de retour betaling is voldaan ontvang je van één van onze collega’s een bevestiging per mail. 

-  Betaling via Afterpay 
Geretourneerde artikelen zullen afgemeld worden bij Afterpay en worden niet afgeschreven.
Let op: omdat je hebt gekozen voor Afterpay, zullen de administratiekosten à €2,95 wel door Afterpay in rekening worden gebracht.  

-  Betaling via Beslist.nl 
Binnen 5 werkdagen vind je het aankoopbedrag terug op je rekening onder vermelding van Herqua Sports. Zodra de retour betaling is voldaan ontvang je van één van onze collega’s een bevestiging per mail. 


Aanvullende informatie van Webshop Keurmerk 

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.