Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen en retourneren - Over uw retour recht

Retour sturen? Dit kost slechts €2.95

  • Stap 1. Producten kunnen zonder opgave van reden binnen 30dagen retour, mits ongedragen en voorzien van originele prijskaartjes. Stuur de ongewenste artikelen inclusief kassabon en factuur retour.
  • Stap 2. In het pakket vind je het DPD retourlabel. Plak deze op de dood over de oude sticker en lever deze kosteloos in bij het dichtstbijzijnde DPD Parcelpunt. Deze is te vinden via: www.dpd.com/nl/parcelshops/show
  • Stap 3. Zodra wij jouw pakket retour hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag minus retourkosten zo snel mogelijk over gemaakt.
  • Let op: Zorg bij het inleveren van het retourpakket dat je een afleverbewijs krijgt (of maak een foto van het retourlabel) hier staat namelijk een pakket nummer op. Zonder pakketnummer is je pakketje niet te traceren. Herqua is niet aansprakelijk voor beschadigd- of zoekraken van retour gezonden artikelen.

Over de retourbetaling:

Binnen 5 werkdagen vind je het aankoopbedrag (minus €2.95 retourkosten) terug op je rekening onder vermelding van 'MultiSafePay' Herqua Sports. Zodra een retour betaling is voldaan ontvang je een bevestiging per mail.

  • Beslist orders: Deze worden per bank overgemaakt. Kom je uit België? Vermald dan je IBAN nummer op de factuur.
  • Afterpay: Geretourneerde artikelen worden afgemeld bij Afterpay. Let op: de administratiekosten à €2.95 zijn wel voor eigen rekening.

Ruilen of annuleren

Indien je één of meerdere producten wenst te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat, schrijf dan met de pen op de factuur welke maat u wenst te ontvangen en volg bovenstaande stappen om het pakket retour te sturen. Wil je de bestelling annuleren? Dat kan ook altijd! Stuur dan zo snel mogelijk na bestellen een mail (webshop@herqua.nl) of neem telefonisch contact (0031(0)528 - 234 100) met ons op.

Aanvullende informatie van Webshop Keurmerk

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. 
 
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.