Welk skateboard moet ik kopen?

Welk skateboard moet ik kopen?

We begrijpen dat het lastig is om het juiste skateboard te vinden. Er is namelijk zoveel keus tussen verschillende boarden. Daarnaast moet je bij het kiezen van een skateboard ook nog op verschillende punten letten. Maar wat zijn nou die punten? Dat gaan we hieronder uitleggen. Hieronder geef ik namelijk antwoord op de volgende vragen: Welk skateboard moet ik kopen? Welke maat past bij mij? Wat zijn trucks? Verder zijn er nog een aantal punten waar we op in gaan. Dus als jij meer te weten wilt komen over het kopen van een skateboard dan zit je hier goed!
Meer informatie
Welk squashracket moet ik kopen?

Welk squashracket moet ik kopen?

Het is belangrijk bij squash dat je de juiste spullen voor elkaar hebt. Denk bijvoorbeeld aan comfortabele kleding en stevige schoenen. Naast dit is het belangrijk dat je een goed squashracket hebt. Maar hoe kies je nou het juiste squash racket? Wij begrijpen dat dit lastig is omdat je op meerdere punten moet letten wanneer je een squashracket koopt. Om het voor jou makkelijk te maken hebben wij voor jou op een rijtje gezet waar je aan moet denken bij het kopen van een squashracket. Hierdoor geven wij een advies zodat jij. voor jou het beste racket kiest!
Meer informatie
Welk longboard moet ik kopen?

Welk longboard moet ik kopen?

We begrijpen dat het lastig is om het juiste longboard te kiezen door de hoeveelheid keuze die er is. Daarom hebben wij voor jou hieronder een advies opgesteld zodat jij een longboard kiest die het beste bij jou past! Want wat is nou een longboard? Welke verschillende longboards zijn er? Wat zijn trucks? En wat voor soort wieltjes zijn er?
Meer informatie
HAC’63 en Herqua Sports tekenen 5-jarig overeenkomst

HAC’63 en Herqua Sports tekenen 5-jarig overeenkomst

HAC’63 en Herqua Sports gaan een 5-jarige samenwerking aan. Hierbij zal Herqua meer dan alleen een sponsor van de atletiek club worden. Zo zal Herqua het nieuwe verkooppunt worden van de clubkleding, hierbij kunnen leden van HAC’63 ook profiteren van korting op het assortiment van Herqua.
Meer informatie

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.