Beste tennisschoenen voor dames

Beste tennisschoenen voor dames

Tennis speel je met een racket, echter zul je ook een goed paar tennisschoenen moeten hebben om de sport fatsoenlijk uit te kunnen voeren. Zoals met iedere sport is het van belang om goed materiaal te hebben, zo ook bij tennis. Met goed materiaal kun je meer presteren en meer plezier hebben in de sport. In deze gids zullen we de beste tennisschoenen voor dames behandelen, zodat jij straks met de beste tennisschoenen op de baan kan staan.
Meer informatie
De juiste golftechniek

De juiste golftechniek

Golf is een leuke sport, maar om het leuk te maken moet je wel fatsoenlijk tegen de bal aan kunnen slaan. Met de juiste golftechniek is het slechts een kwestie van oefenen tot je de nieuwe Tiger Woods bent. In deze gids zullen we jou helpen om in ieder geval de juiste techniek te hebben wanneer je gaat golfen.
Meer informatie
Beste tennisrackets

Beste tennisrackets

Tennis zonder racket is als een zwemmen zonder water, het kan niet. Tennis moet gespeeld worden met een racket anders kan het niet. Maar het is wel belangrijk om een goed racket te hebben, daarom zullen we in deze gids de beste tennisrackets voor jou behandelen. Zo kun jij straks met een goed tennisracket de baan op.
Meer informatie
Verschillende supboards

Verschillende supboards

We zitten nog midden in de winter, maar de eerste, voor Nederlandse begrip, warme dagen zijn alweer geweest. Dus is het tijd om een echte zomerse activiteit te bespreken: Suppen. Sup staat voor Stand Up Paddle en is staand surfen maar dan met een peddel. In deze gids bespreken we de beste supboards, want zonder supboard kun je niet suppen.
Meer informatie
De beste hardloopschoen voor dames

De beste hardloopschoen voor dames

Hardlopen kun je niet doen zonder goede hardloopschoenen. Of je nu een ervaren hardloper bent of je gaat voor de eerste keer hardlopen, iedereen heeft hardloopschoenen nodig. In deze gids zullen we de beste hardloopschoenen voor dames behandelen aan de hand van verschillende factoren en verschillende soorten hardlopers. Aan het eind van de gids zullen alle dames weten welke hardloopschoen het beste voor hen is.
Meer informatie
De juiste hardlooptechniek

De juiste hardlooptechniek

Hardlopen is ontzettend populair in Nederland, maar liefst 40% van de Nederlanders loopt wel eens hard. Toch zijn er veel mensen die niet weten hoe je op de beste manier hardloopt. Hardlopen draait namelijk niet alleen om zo snel mogelijk je ene voet voor de ander te zetten, als je goed wil hardlopen heb je een juiste looptechniek nodig. Wat is de juiste hardlooptechniek, zodat jij de volgende keer beter, makkelijker of sneller loopt. We zullen uitleggen wat je wel en niet moet doen en hoe jij de beste hardlooptechniek krijgt.
Meer informatie
Schaatsen slijpen

Schaatsen slijpen

Schaatsen laten slijpen in Hoogeveen? Breng ze bij Herqua Voor 17:00 gebracht is volgende dag na 13:00 gereed
Meer informatie
Afhalen bij Herqua Sports

Afhalen bij Herqua Sports

Bestelling afhalen in de winkel? Yes dat mag weer! Bestel op www.herqua.nl en binnen 1 uur na bestellen staat het al klaar. (tijdens openingstijden). Alle producten kunnen ook op zaterdag en zondag worden gehaald. zondag liggen pakketjes klaar vanaf 10:15 in de ochtend
Meer informatie
De beste hardloopschoenen voor heren

De beste hardloopschoenen voor heren

In dit verhaal wordt u meegenomen langs de beste hardloopschoenen van dit moment. Er wordt een top 8 gemaakt waarin de alle eigenschappen van de hardloopschoenen worden behandeld. Zo kun je na afloop kijken welke schoen het beste past bij jouw style.
Meer informatie

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.