Waarom is een Wetsuit belangrijk?

Wetsuits die zijn ontworpen om te zwemmen, helpen zwemmers om hoger boven het water te blijven. Er zijn echter verschillende ontwerpen die verschillende prestatieniveaus bieden. Hierdoor zijn er verschillende dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een wetsuit.
Meer informatie
Hoe kies je een SUP Peddel?

Hoe kies je een SUP Peddel?

Je kunt het beste board kopen dat er is, maar zonder een goede peddel kom je niet ver. In dit artikel leggen we alles uit over SUP peddels en hoe jij de beste voor jou kunt kiezen.
Meer informatie
Hoe moet je carven?

Hoe moet je carven?

Carven verwijst naar het draaien van je ski's of snowboard op alleen de kanten (sidecut) van je board of ski's. Bij het carven houd je veel snelheid door je bochten en is super handig voor het rijden op pipe en in de set-up voor spinning jumps. In deze gids leggen we uit hoe je moet carven.
Meer informatie
Hoe kies je een SUP Board?

Hoe kies je een SUP Board?

Suppen is de snelstgroeiende watersport op het moment! Maar om te suppen heb je wel een SUP board nodig. En hoe kies je nou het perfecte SUP board voor jou? In deze gids leggen we alles uit over de verschillende soorten SUP boards!
Meer informatie
8 redenen om wél een bikini te dragen

8 redenen om wél een bikini te dragen

Veel vrouwen dragen liever een bapdak, of gaan helemaal niet naar het strand omdat ze zich daar oncomfortabel voelen. Graag willen wij dat je weer vertrouwen krijgt en gewoon die bikini rockt op het strand, ongeacht of je een "bikinibody" hebt. Bikini's hebben veel voordelen t.o.v. badpakken, die lichten we in dit artikel toe!
Meer informatie
Top 10 witte dames sneakers

Top 10 witte dames sneakers

De afgelopen jaren hebben we een soort van witte sneaker opleving meegemaakt, met de opkomst van Stan Smiths rond 2017, de opkomst van de ugly dad sneakers in 2018 en nog vele andere white sneaker trends. Krijg je ook geen genoeg van witte sneakers? Bij deze hebben we een top 10 lijstje gemaakt van onze favoriete witte sneakers.
Meer informatie

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.