Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Waardecheques

Bij Herqua Sports en Herqua.nl kun je sparen voor punten. Voor alle artikelen ontvang je per euro 2 punten. Bij 500 punten ontvang je een waardecheque die kan worden ingeleverd op een volgende aankoop.( uitgezonderd afgeprijsde artikelen, verhuur en onderhoud).

Inleveren in de winkel
Het inleveren van de waardecheque in de winkel gaat heel gemakkelijk. U kunt de waardecheque bij het afrekenen aan de kassa laten zien en de korting wordt verrekend met het aankoopbedrag. Belangrijk! Neem de waardecheque mee naar de winkel, want wij kunnen niet in het systeem zien hoeveel punten u gespaard heeft en/of wat het bedrag is van uw waardecheque. Zonder waardecheque kunnen wij helaas de korting niet verrekenen.

Inleveren in de online webshop
Heeft u een bestelling online geplaatst en wilt u daarop uw waardecheque inleveren? Dat kan! U kunt na afloop van het bestellen uw waardecheque per post naar ons versturen met daarbij een notitie van uw bestelnummer en uw IBAN bankrekeningnummer. U krijgt dan het bedrag van de waardecheque per bank teruggeboekt. Op deze manier is de waardecheque alsnog verrekend met uw bestelling. Let op! Ook hier geldt: de waardecheque is alleen geldig op niet-afgeprijsde artikelen.  

Ons adres
Herqua Sports 
Schutstraat 79-81
7907CB Hoogeveen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.