Waardecheques

Herqua Sports cadeaubon

Bent u opzoek naar een leuk cadeau? Geef een Herqua Sports cadeaubon!

Punten sparen

Ook spaar je bij Herqua Sports en Herqua.nl bij elke bestelling voor punten. Voor elke euro die je uitgeeft, ontvang je 2 punten. Bij 500 punten ontvang je een waardecheque die kan worden ingeleverd op een volgende aankoop (uitgezonderd verhuur en onderhoud).

Inleveren in de winkel

Het inleveren van de waardecheque in de winkel gaat heel gemakkelijk. Je kunt de waardecheque bij het afrekenen aan de kassa laten zien en de korting wordt verrekend met het aankoopbedrag. Belangrijk! Neem de waardecheque mee naar de winkel, want wij kunnen niet in het systeem zien hoeveel punten je gespaard hebt en/of wat het bedrag is van jouw waardecheque. Zonder waardecheque kunnen wij helaas de korting niet verrekenen.

Inleveren in de online webshop

Wil jij je waardecheque online inleveren? Dat kan! Vul bij "Promotiecode toevoegen" de code in die op je waardecheque staat en de korting wordt automatisch verrekend! 


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.