Herqua Sports
Vorige pagina
Uw filters

Tennisrackets

15 producten gevonden

Dames tennisrackets online

Op Herqua.nl vind je vele dames tennisrackets van de topmerken Prince, Babolat en Wilson. Een tennisracket dat past bij jouw lichaam en jouw tennisspel is heel erg belangrijk. Het is de basis voor een goede ontwikkeling van je vaardigheden en daarnaast een belangrijke factor in het voorkomen van tennisblessures. Maar hoe kies je een tennisracket? 

Tennisracket kiezen

Type racket
Er zijn drie categorieën te onderscheiden: allround of allround comfort rackets, power tennisrackets en competitie tennisrackets. Het allround tennisracket is geschikt voor beginnende tot gevorderde spelers en heeft meestal een midsize blad en een medium frame. Deze rackets zorgen voor een perfecte combinatie tussen power en controle. Power tennisrackets geven héél veel power en hebben dan ook een groter blad en een breder frame. Deze rackets zijn meestal geschikt voor spelers met weinig kracht of een korte slag. Tot slot de competitie tennisrackets. Deze rackets zijn voor de professionele spelers in een hogere klasse. Ze zijn zwaar, hebben een klein blad, een dun frame en geven weinig power maar veel controle. He competitieracket is geschikt voor een speler met een snelle slag, maar absoluut NIET geschikt voor mensen met een gevoelige arm. 

Op onze webshop zijn de verschillende type tennisrackets aangegeven met letters. A=Allround, AC=Allround Comfort, P=Power en T=Tour/competitieracket. De kinder rackets zijn aangegeven met JR. 

De maat bepalen
Hoe je de voor jou juiste maat van het racket kan bepalen staat uitgebreid beschreven bij de uitleg van de gripmaat. 

Beste Koop:

De beste koop Junior racket: Dunlop TR HQvan 29,95 voor 25,00

De beste koop Junior racket: Babolat Aero Jr. 69.95

De beste koop allround racket: Babolat Boost Drive van 129.95 voor 99.95

De beste koop allround racket: Prince Lightning 105 van 139.95 voor 125,00

De beste koop power racket
: Prince Premier 120TX 219.95 voor 189,95

De beste koop competitie racket: Babolat Pure Drive Lite van 169.95 voor 125,00

De beste koop competitie racket: Babolat Pure Drive van 189.95 voor 149.95

Merken:

Babolat

Dunlop

Prince

Wilson