Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.


Garantie

Laagste prijsgarantie
Wij hebben een groot assortiment aan sportartikelen. Bij al onze sportartikelen garanderen wij de laagste prijs. Bij ons betaal je dus nooit meer dan nodig is! Wanneer je hetzelfde product vindt (binnen 1 week na aankoop) dat lager geprijsd is dan onze producten, kun je contact opnemen met ons. Graag een print-screen van het artikel mailen naar[email protected]. Je krijgt de helft van het prijsverschil tussen beide bedragen dan terug. Dit geldt uitsluitend voor originele artikelen die van officiële merkdealers zijn, net als Herqua Sports.

Afschrijving 
Het komt wel eens voor dat je een artikel koopt en dat het na een bepaalde periode kapot gaat of zijn functies verliest zonder specifieke reden. Dat vinden wij net zo vervelend als jij. In zo'n geval schrijven wij af op het gekochte artikel.

Schoenen
Ter illustratie: je hebt een paar schoenen gekocht van €100,00. Na een half jaar zijn de schoenen al kapot en niet meer te repareren. Je ontvangt 50% korting op een nieuw paar schoenen en kunt in dit geval dus met €50,00 korting een paar nieuwe schoenen uitzoeken. Deze garantie verloopt na 1 jaar. 

Badkleding
Op badkleding heb je een garantie van 3 maanden. Mocht jouw badkleding ter waarde van €50,00 na 1,5 maand zijn functies verliezen, dan wordt er 50% afgeschreven. Dit is gelijk aan een kortingsbedrag van 50% = €25,00 op nieuwe badkleding. 

Jassen
Voor de jassen geldt een garantie van 2 jaar. Zijn er na een jaar tijd gebreken aan de jas, dan ontvang je 50% van het aankoopbedrag als korting op een nieuwe aankoop. 

Overige producten
Op alle overige producten zoals kleding, sportartikelen en accessoires geldt een garantie van een jaar. Gaat een artikel binnen een half jaar kapot? Dan krijgt u 100% van het aankoopbedrag als korting op een nieuwe aankoop. Is het product een halfjaar na aankoop kapot? Dan krijgt u 50% van het aankoopbedrag als korting op een nieuwe aankoop.

Huren met recht van koop
Wat betreft ski's, snowboards en schoenen hanteren wij de regel huren met recht van koop. Dit houdt in dat wanneer de ski's, het snowboard of de schoenen niet bevallen, je 35% huur betaalt en de andere 65% ontvang je retour per bank of contant. Deze garantie geldt tot 1 jaar na aankoop en is geldig mits de materialen er nog uitzien zoals je ze destijds aangeschaft hebt (geen beschadigingen e.d.).

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.