Garantie

Het komt wel eens voor dat u een artikel koopt en dat het na een bepaalde periode kapot gaat of zijn functies verliest zonder specifieke reden. Dat vinden wij net zo vervelend als u. We lossen dit uiteraard graag met u op. U kunt bij ons in de winkel langs komen of een mailtje sturen naar [email protected] met duidelijke omschrijving van uw klacht + foto's en eventueel uw bestelnummer. Indien het product defect is en ook niet meer gerepareerd kan worden, dan mag u het product bij ons inleveren of versturen naar onze garantie afdeling (Let op: Eventuele verzendkosten worden niet vergoed). U ontvangt vervolgens een tegoedbon in de kassa of een kortingscode ter waarde van het bedrag via de mail die u direct in de winkel of online kunt besteden. Deze tegoedbon of kortingscode is onbeperkt geldig en kan op alles worden besteed. Let op! wij schrijven af op producten! Hieronder leest u daar meer over.

Kleine reparatie

Stel een product heeft een klein gebrek binnen garantie, zoals bijvoorbeeld een stikfout of een losse naad, dan kunnen wij dit product gratis repareren. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om het product fysiek bij ons langs te brengen, dan mag u in overleg met ons op een door u gekozen plek het product laten repareren. U mag de bon van de reparatie en bankgegevens mailen naar: [email protected] en wij vergoeden de reparatiekosten.


Afschrijving

In veel gevallen schrijven wij af op het gekochte artikel, omdat u het product soms en aantal maanden heeft gebruikt voordat het gebrek zich voordeed. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van hoe de afschrijving op producten wordt toegepast.

Schoenen

Ter illustratie: je hebt een paar schoenen gekocht van €100,00. Na een half jaar zijn de schoenen al kapot en niet meer te repareren. Je ontvangt 50% korting op een nieuw paar schoenen en kunt in dit geval dus met €50,00 korting een paar nieuwe schoenen uitzoeken. Deze garantie verloopt na 1 jaar. 

Badkleding
Op badkleding heb je een garantie van 3 maanden. Mocht jouw badkleding ter waarde van €50,00 na 1,5 maand zijn functies verliezen, dan wordt er 50% afgeschreven. Dit is gelijk aan een kortingsbedrag van 50% = €25,00 op nieuwe badkleding. 

Jassen

Voor de jassen geldt een garantie van 2 jaar. Zijn er na een jaar tijd gebreken aan de jas, dan ontvang je 50% van het aankoopbedrag als korting op een nieuwe aankoop.

Voorbeeld afschrijving
Ter illustratie: je hebt een paar schoenen gekocht van €120,00. Hieronder in de tabel ziet u een voorbeeld hoe de afschrijving wordt berekend. 

Na aantal maanden gebruik Afschrijving Tegoedbon bedrag
1 €10,-  €110,-
2 €20  €100,-
3 €30  €90
4 €40  €80
5 €50  €70
6 €60  €60
7 €70,-  €50,-
8 €80,-  €40,-
9 €90,-  €30,-
10 €100,-  €20,-
11 €110,-  €10,-
12 €120,-  €0,-

Huurkoop regeling

Wat betreft ski's, snowboards en schoenen hanteren wij de huurkoop regeling. Uiteraard proberen wij een zo'n goed mogelijk advies te geven en worden schoenen op maat gemaakt. Mocht dit niet bevallen kunt u gebruik maken van de huurkoop regeling. Dit houdt in dat wanneer de ski's, het snowboard of de schoenen niet bevallen, je 35% huur betaalt en de andere 65% ontvang je retour per bank of contant. Deze garantie geldt tot 1 jaar na aankoop en is geldig mits de materialen er nog uitzien zoals je ze destijds aangeschaft hebt (geen beschadigingen e.d.).

Laagste prijsgarantie
Wij hebben een groot assortiment aan sportartikelen. Bij al onze sportartikelen garanderen wij de laagste prijs. Bij ons betaal je dus nooit meer dan nodig is! Wanneer je hetzelfde product vindt (binnen 1 week na aankoop) dat lager geprijsd is dan onze producten, kun je contact opnemen met ons. Graag een print-screen van het artikel mailen naar [email protected]. Je krijgt de helft van het prijsverschil tussen beide bedragen dan terug. Dit geldt uitsluitend voor originele artikelen die van officiële merkdealers zijn, net als Herqua Sports.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.