Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.


Bezorgen en ophalen

Levertijden
Indien je op werkdagen voor 16:00 besteld, verzenden wij jouw pakket dezelfde dag en ontvangt je jouw pakket de volgende dag al in huis. Wij streven er naar dat je de volgende dag het pakket al hebt, echter door weekenddagen en feestdagen kunnen wij dat niet altijd garanderen. Ook vanwege de drukte bij DPD kunnen wij niet garanderen dat u uw pakket de volgende dag al ontvangt. Dit geldt ook voor de bezorging in België en Duitsland.

Besteld op In huis op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag voor 16.00 uur Zaterdag
Vrijdag na 16.00 uur + weekend Dinsdag

Bij bestellingen vanaf €50,00 wordt het pakket gratis thuis bezorgd. Bij bestellingen tot €50,00 berekenen wij €4,95 verzendkosten. Dit geldt ook voor bestellingen uit België. Voor bestellingen vanuit andere landen in Europa geldt een tarief van €10,00, ongeacht voor welk bedrag je artikelen bestelt.

Track & Trace
Mits je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd bij het plaatsen van de bestelling, ontvang je vanaf 20:00 uur een Track & Trace code van DPD om jouw pakket te volgen tot aan de deur! 

Bestelling ophalen in de winkel
In het betaalmenu heb je ook de keuze om de bestelling op te halen in de winkel in Hoogeveen. Verzending is dan gratis en je kunt al een half uur later jouw bestelling ophalen. 

Onze pakketten worden bezorgd door DPD. Als het pakket wordt opgehaald bij ons, ontvang je per e-mail een Track & Trace code van DPD. Het is van belang dat je een juist e-mail adres en telefoonnummer ingeeft in het betaalmenu. Alleen dan kunnen wij een Track & Trace code garanderen en ontvang je een SMS wanneer de bestelling precies bezorgd wordt.

Weekend en feestdagen
Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur, dan ontvang je binnen Nederland en België de bestelling de volgende dag. In het weekend en op feestdagen wordt het pakket op maandag (of de eerstvolgende werkdag) opgehaald door DPD, en geldt ook de volgende dag, dus dinsdag of woensdag.  

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.