Bezorgen en ophalen

Levertijden
Indien je op werkdagen voor 23:59 (excl. vrijdag) besteld, verzenden wij jouw pakket dezelfde dag en ontvangt je jouw pakket de volgende dag al in huis. Wij streven er naar dat je de volgende dag het pakket al hebt, echter door weekenddagen en feestdagen kunnen wij dat niet altijd garanderen. Ook vanwege de drukte bij DPD of Trunkrs kunnen wij niet garanderen dat u uw pakket de volgende dag al ontvangt. Dit geldt ook voor de bezorging in België en Duitsland.

Besteld op: Pakketje binnen op:
Maandag tot 23:59 Dinsdag
Dinsdag tot 23:59 Woensdag
Woensdag tot 23:59 Donderdag
Donderdag tot 23:59 Vrijdag
Vrijdag voor 16.00 uur Zaterdag
Vrijdag na 16.00 uur Maandag
Zaterdag tot 23:59 Maandag 
Zondag tot 23:59  Maandag 

Bij bestellingen vanaf €50,00 wordt het pakket gratis thuis bezorgd. Bij bestellingen tot €50,00 berekenen wij €4,95 verzendkosten. Dit geldt ook voor bestellingen uit België. Voor bestellingen vanuit andere landen in Europa geldt een tarief van €10,00, ongeacht voor welk bedrag je artikelen bestelt.

Track & Trace
Mits je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd bij het plaatsen van de bestelling, ontvang je vanaf 20:00 uur een Track & Trace code van DPD of Trunkrs om jouw pakket te volgen tot aan de deur!

Bestelling ophalen in de winkel
In het betaalmenu heb je ook de keuze om de bestelling op te halen in de winkel in Hoogeveen. Verzending is dan gratis en je kunt al een uur later jouw bestelling ophalen.

Onze pakketten worden bezorgd door DPD en Trunkrs. Als het pakket wordt opgehaald bij ons, ontvang je per e-mail een Track & Trace code van DPD of Trunkrs. Het is van belang dat je een juist e-mail adres en telefoonnummer ingeeft in het betaalmenu. Alleen dan kunnen wij een Track & Trace code garanderen en ontvang je een SMS of e-mail wanneer de bestelling precies bezorgd wordt.

Ski's en snowboards
Op ski's en snowboards zitten er andere levertijden, namelijk: op werkdagen voor 16:00 besteld = volgende dag in huis. Ook zitten er op ski's en snowboards extra verzendkosten van €19,95.

Franstalig-België
Voor België gelden dezelfde regels, behalve voor Franstalig-België. Hier worden de pakketen namelijk een dag later verzonden bovenop de reguliere verzendtijden.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.