Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Over ons

Herqua Sports | Sportzaak in Hoogeveen 

Al meer dan 25 jaar is familie bedrijf Herqua Sports een begrip in de regio. De sportwinkel is klein begonnen met surfartikelen en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste sportzaken van Noord Nederland. De eerste jaren groeide het assortiment al snel met uitbreiding naar voetbal, tennis, volleybal, badminton en running.

Herqua Sports (1983) - Herqua Sports (2019)

Dit werd vervolgens aangevuld met vrijetijdskleding, sneakers en een zeer groot aanbod in wintersportartikelen. Bij Herqua Sports vind je sportkleding voor het hele gezin. Herqua Sports is meerdere malen verbouwd en in 2019 is er een grote verbouwing gedaan en heeft de winkel een compleet nieuwe look & feel gekregen, huisstijl, interieur en webshop. Herqua Sports ligt tussen Zwolle en Assen en is vanuit Groningen en Zwolle goed bereikbaar. Herqua Sports ligt 1 km van de A28 (bij de afrit Mc Donalds Hoogeveen) en A37 te Hoogeveen.

Online sportwinkel Herqua Sports

In 2011 heeft Herqua Sports besloten om haar services uit te breiden met een online webshop. De sportwinkel biedt nu een groot deel van het assortiment ook online aan met dezelfde services en nog meer gemak. Bestel vandaag en je hebt je nieuwe sportoutfit veelal morgen in huis. Wij kunnen de bestelling ook klaarleggen in de winkel, zo heeft u altijd gratis verzending. Om gemakkelijk op zoek te kunnen gaan naar die nieuwe winterjas of dat ene sportshirtje hebben wij de volgende indeling gemaakt:

Klik op dames, heren, kinderen of sporten om per sport, categorie of geslacht te navigeren op onze website. Als u op zoek bent naar de beste sport deals, goedkope schoenen of winterkleding voor een leuk prijsje, neem dan eens een kijkje in onze outlet. Hier vindt u alle afgeprijsde artikelen in onze webshop op één pagina. Bent u specifiek op zoek naar een bepaald merk, dan vindt u die onder merken

Hulp met kiezen
Voor het kiezen van de juiste maat is het handig om even de maattabellen te checken. Hier staat precies welke maten er zijn en hoe ze uitvallen. Ook zijn er advies pagina's op onze website te vinden om u informatie te geven over bijvoorbeeld ski's, snowboards, tennisrackets en sport BH's.

Onze missie
Wij willen natuurlijk graag verkopen, maar alleen als onze klanten er blij van worden. Ons streven is dan ook om vanuit de klant te denken en alles voor u zo gemakkelijk en klantvriendelijk mogelijk te maken. Voor tips en verbeteringen van uw kant staan wij dan ook altijd open! Wij zijn aangesloten bij Kiyoh klantbeoordelingen waar u reviews kunt lezen en/of schrijven. 

Onze visie
Wij zien het als onze plicht om de klant de beste kwaliteit te leveren en dat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daar houden we dan ook rekening mee met de inkoop. Om die kwaliteit te testen verplichten wij onszelf om tot een beste koop of beste test te komen. Alleen op die manier kunnen wij u het juiste advies geven. Onze winkel is gevestigd in een dun bevolkt gebied, met als voordeel dat wij er niet om hoeven te vechten om dealer van een merk te worden, zoals in Rotterdam waar je pas merk dealer mag worden als je minimaal 80% van de collectie opneemt. Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.