Welk padelracket kopen?

Welk padelracket kopen?

Het kiezen van een Padelracket kan een hele klus zijn. Vanwege de enorme keuze op de markt wordt het niet bepaald makkelijker. Met behulp van deze gids helpen wij jou bij het vinden van het juiste Padelracket.
Meer informatie
Hoe word je beter in golf?

Hoe word je beter in golf?

Golf is een lastig sport. Tegen een bal aan slaan kunnen de meeste mensen wel, maar deze binnen enkele slagen in de hole krijgen is een heel ander verhaal. In deze gids zullen we jou helpen beter te worden in golf aan de hand van enkele tips.
Meer informatie
Hoe speel je Tennis?

Hoe speel je Tennis?

Tennis is een van de bekendste sporten in Nederland en de wereld. Het is al jaren een veel beoefende sport, maar hoe speel je eigenlijk tennis. in deze gids zullen we jou helemaal uitleggen hoe tennis wordt gespeeld en kun jij na het lezen van deze blog zo de baan op.
Meer informatie
Zomerjassen

Zomerjassen

Langzamerhand komt de zomer en het mooie weer er weer aan. Daarom is het een goed moment om eens even stil te staan bij de jassen en dat niet zomaar jassen, maar zomerjassen. In deze gids zullen we de verschillende soorten zomerjassen bespreken.
Meer informatie
Verschillende disciplines van Suppen

Verschillende disciplines van Suppen

Stand Up Paddle, ook wel bekend als Sup, is een watersport die je op vele verschillende manieren kan uitvoeren. In deze gids gaan we de verschillende disciplines bij langs lopen. Zo zullen we extreme disciplines behandelen en relaxte manieren om op een sup board te staan.
Meer informatie
Allseason jassen

Allseason jassen

We zitten op dit moment in de overgang van winter naar lente, het warmere weer komt er weer aan. 21 maart is de officiële datum dat de winter voorbij is, dat betekent dat de winterkleding de kast weer in kan. Het wordt tijd voor wat anders. In deze gids bespreken we de Allseaon en tussen jassen die ideaal zijn voor deze periode.
Meer informatie
Beste padelkleding

Beste padelkleding

Naast een racket en een paar schoenen is het voor het spelen van padel ook noodzakelijk goede kleding te dragen. Wat maakt kleding geschikt voor padel? In deze blog zullen we de ideale pareloutfit voor jou bespreken.
Meer informatie
Wat is padel?

Wat is padel?

Tennis bestaat al zo'n 100 jaar en is een veel beoefende sport. Daarentegen is padel, wat erg lijkt op tennis, pas 50 jaar oud. In Nederland zijn er 570.000 mensen lid van de tennisbond, terwijl er 'maar' 15.000 padelspelers zijn in Nederland. Toch is Padel een van de snel groeiende sporten in Nederland, maar wat is Padel precies? In deze blog leggen wij uit wat padel is.
Meer informatie
Hoe krijg ik sneakers weer wit?

Hoe krijg ik sneakers weer wit?

Witte sneakers zijn erg mooi, toch zit er een groot nadeel aan witte sneakers. Ze worden zo snel vies, je ziet alles op je witte schoenen. In deze blog zullen we jou helpen om jouw witte sneakers weer stralend wit te maken.
Meer informatie
Veja, het duurzaamste sneakermerk

Veja, het duurzaamste sneakermerk

CO2 uitstoot is een onderwerp dat steeds maar weer terugkeert. De ene keer protesteren de boeren over een beslissing betreft de vermindering van CO2, de andere keer zijn het grote groepen jongeren die protesteren tegen het CO2 beleid. De CO2 uitstoot is dan ook een probleem, sommige mensen of organisatie zien het liever niet, andere willen er juist wel iets meedoen. In deze blog gaan we het hebben over Veja, het schoenen merken dat wel geeft om CO2 uitstoot en hier iets aan wil doen.
Meer informatie

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.