Wat zijn de beste zaalvoetbalschoenen van 2022?

Wat zijn de beste zaalvoetbalschoenen van 2022?

Wanneer je gaat voetballen is het prettig dat je voetbalspullen hebt die van goede kwaliteit zijn en die lekker zitten. Naast dat voetbal op het veld wordt uitgeoefend wordt de sport ook veel in de zaal gespeeld. Hiervoor heb je andere spullen nodig dan voor op het veld. Dit geld voornamelijk voor de schoenen die je draagt. In de zaal wordt er namelijk gespeeld met speciale zaalvoetbalschoenen. Maar welke zaalvoetbalschoenen zijn nou het best? Op die vraag geven wij hieronder antwoord.

Om het jou makkelijk te maken hebben voor jou de top 5 zaalvoetbalschoenen op een rij gezet. Hou wel in je achter hoofd bij het bekijken van deze lijst dat je schoenen moet nemen die voor jou het prettigst zijn. Het kan dus zo zijn dat deze niet in deze top 5 zit. Wij geven alleen advies over welke zaalvoetbalschoenen het beste zijn. 


1. Hummel Noir SR indoor 

Misschien wel 1 van de bekendste merken in Nederland onder de voetballers: Hummel. Dit merk kennen velen waarschijnlijk van de trainingspakken die vaak het logo van de club op de borst had. Maar Hummel verkoopt niet alleen trainingspakken. Zij verkopen onder andere voetbalschoenen voor op het veld en in de zaal. De beste zaalschoen die Hummel op dit moment heeft is de Noir SR indoor. Deze schoen beidt een goede stevigheid en stabiliteit en is dus ideaal wanneer je opzoek bent naar een stevige zaalschoen voor je voeten. Deze schoenen van Hummel hebben een slijtvaste zool die gemaakt is van rubber. Door dat de zool gemaakt is van rubber zorgt dit voor extra grip in de zaal. De zool van deze zaalvoetbalschoenen bevatten ook een goede schokdemping die ervoor zorgt dat je geen last krijgt van je enkels en knieën tijdens het voetballen. Dus ben jij opzoek naar een zaalvoetbalschoen die zorgen voor stevigheid en comfort dan is dit zeker een aanrader. 


2. Adidas Copa 20.3 indoor Salsa 

Als we het hebben over een populaire voetbalschoen dan komt de Adidas Copa daar zeker in de buurt. Van deze populaire voetbalschoen heeft Adidas nu ook een zaalvoetbalschoen gemaakt. De Adidas Copa 20.3 indoor Salsa hebben dezelfde specificaties als die van een veldvoetbalschoen alleen dan voor in de zaal. Het verschil tussen deze zaalvoetbalschoenen en vele andere zaalvoetbalschoenen is dat deze schoenen zijn gemaakt van leer. Dit zorgt ervoor dat je voet stevig in de schoen blijft zitten en dat je de schoen naar verloop van tijd naar je voet gaat vormen. Deze zaalschoen is niet geheel van leer. De hielpad van deze schoen is namelijk gemaakt van stretchy mesh. In combinatie met de geïntegreerde mono-tong zorgt dit ervoor dat je voet vast blijft zitten tijdens het voetballen in de zaal. De stiksels op de neus van deze Adidas schoen zorgen ervoor dat je meer controle hebt over de bal en je de bal aan de voet houdt. Dus ben jij opzoek naar een stevige zaalvoetbalschoen die jou helpt met balcontrole? Dan is de Adidas Copa Salsa echt een aanrader! 


3. Adidas Nemeziz 19.3 Indoor

Wanneer jij opzoek bent naar een lichtere zaalvoetbalschoen die ervoor zorgt dat je sneller bent in de zaal dan is de Adidas Nemeziz 19.3 Indoor een goede keus. Deze zaalvoetbalschoenen zijn namelijk gemaakt voor snelle en behendige spelers die een goede actie in huis hebben. Het unieke aan deze zaalvoetbalschoenen te opzichte van de andere zaalvoetbalschoenen in deze lijst is ten eerste de kleur. Met deze kleur val je gegarandeerd op in de zaal, maar naast de kleur is deze schoen nog verder te onderscheiden. Zo hebben deze schoenen van Adidas een unieke zool die zorgt voor veel grip. De zool zit er ten opzichte van andere zaalschoenen ook anders uit wat weer zorgt voor een unieke look. Verder zit er in deze schoenen een sokje die tevens als tong functioneert. Dit sokje zorgt ervoor dat de schoen strak om je voet blijft zitten en dus niet gaat schuiven tijdens het voetballen. Verder geeft het steun aan je enkels wat erg prettig is wanneer je hier snel last van krijgt. Verder bevatten deze schoenen over een EVA middelzool die elke stap dempt. Dus ben jij de behendige speler die toch wat ondersteuning nodig heeft van de schoen? Dan is deze schoen echt iets voor jou! 


4. Nike Legend 8 Academy IC indoor 

De Nike Legend 8 Academy IC indoor voetbalschoenen geeft een heerlijk balgevoel omdat deze voetbalschoenen van kalfsleer zijn gemaakt. Het zachte kalfsleer is voornamelijk terug te vinden op de voorkant van de schoen. Het is daar namelijk niet gestikt en heeft een ruittextuur die voor meer balbeheersing zorgt. De midden zool van deze zaalvoetbalschoenen is gemaakt van foam wat de schokken absorbeert tijdens het rennen op deze schoenen. Ook de tong van deze zaalschoenen zijn van foam gemaakt om demping van aan de bovenkant van de voet te verminderden. Deze indoor voetbalschoenen van Nike zijn geschikt voor vele spelers. De schoen geeft voornamelijk een prettig gevoel door de verschillende plekken waar foam zit. Deze comfortabele zaalvoetschoen is voor iedereen een genot om te dragen. 


5. Adidas Kaiser Goal Indoor 

De Adidas Kaiser Goal lijkt echt op de klassieke voetbalschoen. Maar naar jaren wordt deze zaalschoen dit op zichtzelf. Deze indoor voetbalschoenen zijn er comfortabel door het leren bovenwerk. Door dit leren boven werk heb je meer grip over de bal en dit zorgt ervoor dat je echte de controle hebt. Naast dat het bovenwerk van leer is gemaakt zit er over de neus van schoenen een beschermrand die ervoor zorgt dat de schoenen minder snel beschadigd worden. Erg prettig wanneer je de zaalvoetbalschoenen lang wilt gebruiken! De rubberen buitenzool van de indoorschoenen zorgen er voor dat je goede grip hebt op de gladde vloeren in de zaal. Deze schoenen zijn prettig voor de voetbalspelers die opzoek naar vertrouwen en comfort! 


Zaalvoetbalschoenen kopen? 

Shop nu één van deze zaalvoetbalschoenen in onze webwinkel. Wij hebben een groot assortiment die wij constant aan het uitbreiden zijn met topmerken en modellen! Benieuwd naar ons assortiment? 


Opzoek naar andere voetbalproducten? 

Naast zaalvoetbalschoenen hebben wij een ruim assortiment aan voetbalschoenen, scheenbeschermers, voetbalshirts en voetbalshorts dus neem gerust een kijkje in onze webwinkel als je opzoek bent naar nieuwe voetbalproducten. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.