Cascaderun 2021

Cascaderun 2021

Zoals de meesten van jullie weten is er elk jaar in Hoogeveen de cascaderun, waar mensen door heel Nederland aan meedoen. De deelnemers zijn elk jaar meer dan te spreken over deze run en de sfeer is elk jaar weer top. Maar wat moeten we verwachten in 2021? Gaat de cascaderun nog door?

Cascaderun 2021

Hoogeveense Cascaderun is een grootse hardloopbijeenkomst voor atleten en publiek, en is populair bij hardlopers door het hele land. Jaarlijks zijn de deelnemers tevreden over de organisatie en hebben ze het gevoel dat er tijdens en na de run veel sfeer hangt. Tijdens de run worden hardlopers geïnspireerd door duizenden toeschouwers en noodzakelijke bands en optredens. Het terras is open en er zijn optredens op de twee "feestpleinen" in het stadscentrum. Verder gaat de loop zelf deels door de groene bebouwing en deels door het landelijke buitengebied van Hoogeveen. Helaas gaat het in 2021 wel wat anders lopen. 

Wanneer is de cascaderun 2021?

Helaas kan er niet zo veel worden gezegd over waar de organisatie naartoe gaat in 2021. Of het wel of niet gehouden mag worden, en wanneer, dat is maar de vraag. De datum van de cascaderun en of die nog door gaat is dus onduidelijk. Voor nu is er een goed alternatief, namelijk de Cascaderun Challenge.

Cascaderun Challenge

Hardlopen is de manier om fit en gezond te blijven, en om een goed immuunsysteem op te bouwen. Helaas is het nog niet zeker of de gezamenlijke Cascaderun in 2021 door gaat. Om deze reden heeft de organisatie van de Cascaderun de Cascaderun Challenge bedacht! Ben jij begonnen met lopen, of loop je al een tijdje, is dit een mooie uitdaging om op jezelf de Hoogeveense 5 mijl te lopen. Wil jij compleet voorbereid deze challenge in gaan, met een nieuw paar hardloopschoenen? Bekijk dan eerst eens onze hardloop adviespagina zodat je geen miskoop doet en de juiste hardloopschoenen kiest!
  

Inschrijven cascaderun 2021

De inschrijving voor de eerstvolgende Cascaderun is uitgesteld tot 1 januari 2021. Gebruikelijk starten de inschrijvingen in oktober, maar de organisatie heeft besloten om de opening van de inschrijving voorlopig uit te stellen in verband met de sterke toename van het aantal corona besmettingen.

Uitslagen Cascaderun

Hoe gaat het deze challenge nou in zijn werk? Het idee is dat je zelf de 5 mijl ronde loop van de gebruikelijke Cascaderun in Hoogeveen. Het parcours van de 5 mijl kan je hier vinden. De startplek en de finish bevinden zich op de officiële plek voor het gemeentehuis. Neem je hardloopronde op met je sporthorloge en deel het bestand. Ook kun je een app gebruiken zoals Strava of Runkeeper: stuur hier dan een link of screenshot op naar de organisatie met je voornaam en achternaam. Met jouw tijd kan je op de site van de Hoogeveense Cascaderun terecht komen!  Klik hier voor de uitslagen van de Cascaderun Challenge.

Ons assortiment

Ben jij nog opzoek naar nieuwe hardloopschoenen of hardloopaccessoires voor de Cascaderun challenge? Neem dan eens een kijkje op onze site, we hebben een groot aanbod voor zowel dames als heren



Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.