De 8 beste slippers voor dames in 2020

De 8 beste slippers voor dames in 2020

De zomer is gevuld met veel leuke avonturen waarbij je op je benen moet staan ​​en je comfortabel moet voelen. Of je nu boodschappen doet, familie-uitstapjes naar het strand maakt of op pad gaat, slippers kunnen je beste optie worden. Maar er zijn veel verschillende soorten en modellen slippers en het kan moeilijk zijn om de juiste bij jouw voeten te kiezen. Daarom hebben wij de beste slippers op een rijtje gezet.

Er zijn talloze verschillende stijlen om uit te kiezen voor alle soorten activiteiten, inclusief - maar zeker niet beperkt tot - dagenlang loungen bij het zwembad, uitstapjes naar het strand, lange wandelingen of trektochten, of gewoon een informeel dagje uit met vrienden.

Maar hoewel de opties echt eindeloos zijn, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je het juiste paar voor je voeten kiest, of je nu een breed voetbed, extra ondersteuning van de voetboog of zelfs een klein beetje hiel nodig hebt. Hier zijn 11 comfortabele - en stijlvolle slippers die je de hele zomer kunt dragen.

1. Reef Miss J-bay dames slippers

Staat kwaliteit en comfort bovenaan jouw prioriteiten lijstje? De Reef Miss J-bay damesslippers combineren dat allemaal ook nog een met een zeer modieuze en stylische look! De slippers zijn gemaakt van een volnerf leren riempje en een suede voetbed. Ook zitten er perforaties in het voetbed zodat de slippers zeer ademend blijven. Jouw voeten kunnen met deze slippers zelfs de warmste temperaturen aan!

2. Teva Voya Strap dames slippers

Naarmate de temperatuur stijgt, wordt het lopen van lange afstanden in sokken en sneakers nog minder aantrekkelijk. Teva's Voya-sandalen zijn uiterst comfortabel, dankzij een zachte gedempte bovenzool en een elastische slingback-riem. De riem is gemaakt van hoogwaardig leer met een zachte, comfortabele microvezelvoering. De bovenzool is gemaakt van een zeer zachte, comfortabele stof. Als comfort joun hoogste prioriteit is zijn deze slippers een goede optie.

3. Ipanema Anatomic dames slippers

Ipanema's zijn de ideale strandslippers - duurzaam, kleurrijk en bestand tegen ruwe omstandigheden. Zelfs als ze een beetje geschaafd en winderig worden, zien ze er achteraf nog steeds cool uit. De slippers zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleur- en stijlcombinaties.De comfortabele voorgevormde teenslipper is gemaakt met het oog op comfort. Het kenmerkende anatomisch gevormde voetbed houdt je tenen blij voor en na je pedicure. 


4. Nike Benassi dames badslippers

Of je nu van het zwembad of naar de supermarkt rent, deze casual en comfortabele Nike dames slippers bieden comfort en stijl. De comfortabele voetband om zorgt ervoor dat je hele dagen op deze slippers kunt lopen zonder enige irritaties van de huid. Ook hebben deze dames slippers een dikke Phylon tussenzool, die je in veel hardloopschoenen zult vinden omdat ze extra ondersteunend zijn. Ze hebben ook een gestructureerd voetbed voor grip. 

5. Reef Cushion Bounce

Deze supercomfortabele slippers van Reef zijn gemaakt voor anatomische ondersteuning van de voetboog en hebben een voorgevormd voetbed gemaakt van het kenmerkende "bounce" -schuim van het merk. Ze komen in een dozijn kleurstellingen en zijn allemaal gemaakt van veganistisch, PVC-vrij leer. Ideale strandslippers!

6. Adidas Adilette dames badslippers

Wat is een top slippers lijstje zonder de Adidas Adilette dames badslippers? Dankzij zijn bekendheid verdient deze klassieke slipper het om in dit lijstje te staan. Deze dames badslippers hebben een voorgevormd voetbed voor een langdurig comfort, loopzool met patroon voor meer grip, en een comfortabele voering van textiel. Deze badslippers zijn de ideale, snelle optie voor in de douche, sauna, strand of zwembad.


7. Teva Olowahu dames slippers 

Het ontwerp van de voetbanden van de Teva Olowahu maakt deze instapslipper buitengewoon. De sneldrogende banden zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, waardoor deze slippers perfect zijn voor buitenevenementen. Maak je geen zorgen over de regen, want de singelbandriemen drogen in een oogwenk.

8. Reef Cushion Vista Soldames slippers

Bij De Cushion Vista Sol dames slippers draait alles om functionaliteit, design en comfort. Jij De zachte dubbele voetband, gemaakt van 100% gerecycled materiaal, zorgt ervoor dat jij nooit meer uit je slippers glijdt tijdens het lopen! Samen met Reef's kenmerkende memory-free kussenschuim en anatomische steun voor de voetboog, maakt deze slippers de top pick voor comfort. De glitterbandjes zorgen voor een stijlvolle finishing-touch!

Heb jij nóg meer inspiratie nodig?

Wij hebben een groot assortiment damesslippers. 



Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.