De 8 beste slippers voor heren in 2020

De 8 beste slippers voor heren in 2020

De zomerperiode komt er weer aan! Dat betekent dat je weer op de slippers de deur uit mag. Maar welke slippers zijn op het gebied van kwaliteit & comfort nou de uitblinkers?

Schop je werkschoenen of sneakers even uit, en trek je slippers maar aan. Slippers zijn de ultieme omschakeling van werk naar "stoor me alsjeblieft niet, ik geniet van het leven". Het draait allemaal om comfort, stijl en zeker om kwaliteit. Leun achterover, leg je voeten omhoog en kies je volgende paar slippers in onze koopgids hieronder.

1. Reef Fanning slippers voor mannen

Met een comfortabele riem en rubberen buitenzool voor grip, krijg je een functionele flip-flop die je niet in de steek laat. Niemand wil uit zijn of haar flip-flop glippen of een dunne strook rubber onder je voeten hebben, daarom heeft de Reef Fanning een voetbed en een airbag toegevoegd.

Je krijgt schokabsorptie, wat vooral handig is als je op een verharde weg loopt, en een 360 graden hielairbag voor impactpreventie. Ondersteuning van de voetboog geeft je een super gevoel wanneer je de slippers aan trekt, terwijl de flesopener - ja, er is een echte flesopener in de zool - je in staat stelt om bierflesje te openen wanneer je maar wilt.

2. Reef J-bay III heren slippers

De Reef J-Bay III heren slippers zouden de keuze van onze redacteur zijn (aangezien hij ze elke dag naar kantoor draagt). Dit in de VS gemaakte product is gemaakt van een premium volnerf lederen bovenzijde met een bijpassende zool en biedt direct comfort en verlichting van de stress die je dagelijks op je voeten legt. De riem is uiterst comfortabel, terwijl de grip zeer goed blijft blijft met een enorme remkracht, zelfs als het nat is. Steunzolen en een geweldig voetbed zijn nog maar twee redenen om in de Reef J-bay III te glijden en nooit meer achterom te kijken. Een van de beste slippers in onze lijst.

3. Teva Langdon heren slippers

Teva maakt een van de beste slippers op de markt, en dit is geen uitzondering. Ontworpen met hoge ondersteuning van de voetboog en de meest comfortabele band van elk paar op onze lijst, je krijgt overal een mix van leer en stof, met een comfortabele rubberen zool. Het platform helpt bij het verminderen van vermoeidheid tijdens het lopen, terwijl de riem met driedubbele textuur een uitstekende tractie geeft. Deze zijn stijlvol, passen goed en zorgen ervoor dat je je onvoorstelbaar comfortabel voelt.

4. Ipanema Classic Brasil heren slippers

De Ipanema Classic Brasil heren slippers kunnen qua technologie niet tippen aan de bovenstaande 3 slippers. Echter is deze slipper wel 3 maal zo goedkoop, en daarom verdient deze klassieker om in het lijstje te staan. De zolen geven genoeg demping en zijn comfortabel voor de voet. Verder gaat er niet veel technologie in deze slipper in vergelijking met de premium Reef slippers. Desalniettemin doen deze slippers van Ipanema simpelweg wat ze horen te doen, niet meer en niet minder; de slippers zijn comfortabel en bieden genoeg demping.


5. Adidas Adilette heren badslipper

Iedereen kent hem wel tegenwoordig: De Adidas Adilette badslippers. Deze klassieker is inmiddels zo populair dat hij zeker een plekje in deze lijst verdient. Er zijn mensen die teenslippers niet fijn vinden zitten, en een badslipper comfortabeler vinden. Voor die mensen is de Adilette de ultieme oplossing. Deze badslippers bieden genoeg demping en met de goedkope prijs zijn deze slippers een zeer goede optie.


6. Reef One heren badslippers

Op zoek naar een middenweg? Wil jij toch goede kwaliteit en een niet al te dure prijs? Dan is de Reef One dé badslipper voor jou. Deze ecologische, lichtgewicht teenslippers zijn waterbestendig en kunnen gewassen worden in de wasmachine. Bovendien zijn ze door het ecologische model enorm comfortabel, waardoor ze de beste strandslippers zijn voor dit seizoen.


7. Nike Benassi heren badslipper

Deze badslippers van Nike gaan direct de competitie aan met de Adilette badslippers van Adidas. Voor dezelfde prijs krijg je ongeveer hetzeflde: een comfortabele badslipper met genoeg demping. De buiten en middenzool van Foam bieden namelijk een goede schokbescherming. Verder hebben deze badslippers een zacht gevoel en een sportieve look. De Nike Benassi badslippers zijn een goed alternatief op de Adidas Adilette.


8. Rucanor heren badslippers

Bespaar jij graag waar het kan? Rucanor biedt de goedkoopste optie in deze lijst. Het is een eenvoudige badslipper met een buigzame voetband, die je kunt openen en sluiten met klitteband. Ideaal voor naar het zwembad, strand, sauna of douche.

Meer inspiratie nodig?

Wij hebben een groot assortiment heren slippers. 
 



Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.