7 redenen om een badpak te dragen in 2020!

7 redenen om een badpak te dragen in 2020!

Bikini's zijn jarenlang het populairst geweest. Vaak kwam je weinig tot geen een badpak tegen op de stranden en zwembaden. Tegenwoordig is dat anders, je ziet nu bijna even veel badpakken als bikini's. En dat is niet gek, want er zijn veel voordelen verbonden aan het dragen van een badpak.

In de afgelopen decennia waren bikini's de populairste da. Ze waren overal te vinden rond zwembaden en op stranden - op veel plaatsen zou het zelfs moeilijk kunnen zijn om zelf een badpak tegen te komen. 

Maar er zijn veel redenen om van het badpak te houden; hier zijn zeven van onze favorieten.

1. Een badpak kan sexier zijn dan een bikini

Moderne badpakken spelen met ontwerpen, functies en accessoires die de unieke kenmerken van het lichaam van een vrouw op een verbluffende manier kunnen benadrukken.  Een hoog uitgeknipte badpak op het been of een diepe V-hals kunnen de aandacht vestigen op precies waar je het wilt. Bovendien biedt de extra stof meer de mogelijkheid om een ​​sexy patroon te benadrukken en meer imperfecties om te verbergen dan een bikini zou kunnen.

Voor veel vrouwen - hoe sexy ze ook zijn - betekent dit dat ze met meer zelfvertrouwen een badpak of een tankini kunnen dragen dan ze zich ooit in een bikini zouden voelen.


2. Badpakken zijn nu ongekend populair

Hoewel de bikini decennia lang de badmode-industrie voor vrouwen heeft geregeerd, is de heerschappij al een tijdje voorbij. Sinds 2017 is het eendelige badpak geëvenaard of zelfs overtroffen als de meest populaire badkledingstijl. Veel social media-sterren en influencers - waaronder Kylie & Kendall Jenner, Jennifer Lopez en Selena Gomez - worden vaak afgebeeld in mooie badpakken. Ze zijn het levende bewijs dat de badpakken terug zijn van weggeweest!

En ontwerpers hebben het tempo ook opgevoerd. Elke badpakfabrikant, van de grootste internationale bedrijven tot de kleinste boetiekontwerpers, zijn in actie gekomen. Vrouwen hebben nu meer badpak stijlen om uit te kiezen dan ooit tevoren.

3. Badpakken hebben een klassieke look

Vergeet niet dat klassieke stijliconen zoals Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor het badpak synoniem maakten voor stijl en verfijning. En shows zoals Baywatch versterkten de status als een klassieke maar sexy optie. Om je klassieke look te versterken, kun je zelfs je badpak combineren met een grote hoed, een doorzichtige omslagdoek en een grote zonnebril.

Het bijwerken van de klassieker met een moderne twist is een manier om ervoor te zorgen dat je er tegelijkertijd verfijnd en sexy uitziet.


4. Badpakken kunnen functioneren als een topje bij normale kleding

Badpakken uit één stuk hebben als bijkomend voordeel dat je geen kleding hoeft te wisselen als je een paar boodschappen moet doen of als je op vakantie een nieuw gebied verkent. Hoewel de meeste winkels, restaurants en andere openbare ruimtes een verbod op bikini's hebben, geldt hetzelfde niet voor het badpak. Je kunt gewoon een short met hoge taille of een trendy rok aantrekken en je bent klaar om te gaan!

Als je badpak model stijlvol genoeg is en de bovenste helft van je lichaam accentueert, kun je het zelfs overwegen om het te combineren met een spijkerbroek voor een unieke look die zelfs werkt voor een avondje uit over de stad.

Een badpak met biedt je een veelzijdigheid die de bikini gewoon niet kan evenaren. In een badpak ben je klaar voor elk avontuur dat de dag met zich meebrengt.

5. Je kan actiever zijn met een badpak

Wat je ook wilt doen in de zon, een badpak is een geweldige optie, vooral als je van plan bent actief te zijn. Of je nu gaat surfen, volleyballen, windsurfen, snorkelen, duiken of andere intense watersporten beoefent, een badpak uit één stuk heeft laat je niet in de steek. Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw bikini top of broekje wegglijdt en aan land wast.

De meeste eendelige kledingstukken bieden een sexy en stijlvolle optie die goed blijft zitten, hoe actief je ook bent of hoe groot de golven die dag ook zijn!

6. Badpakken bieden een betere bescherming tegen de zon

Zelfs de meest fanatieke zonaanbidders begrijpen dat ze hun huid moeten beschermen terwijl ze van de stralen genieten. UV-schade kan bijdragen aan vroegtijdige veroudering en zelfs bijdragen aan bepaalde soorten huidkanker.

Met een badpak of tankini hoef je je minder zorgen te maken over het aanbrengen van zonnebrandcrème als met een bikini. Een badpak bestaat uit een stuk en biedt voldoende dekking voor je buik en een deel van je rug.


Ons aanbod

Wil jij na dit gelezen te hebben graag ook een badpak? Wij bieden een groot assortiment badpakken aan.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.