De 7 mooiste badpakken van 2020

De 7 mooiste badpakken van 2020

Met de zomer voor de deur, is het tijd om je badkledinglade een nodige opfrisbeurt te geven met een leuke badpak. Deze flatterende pakken zijn de laatste tijd namelijk zeer populair.

Niet alleen zijn badpakken extreem flatterend voor praktisch elk lichaamstype, maar ze kunnen ook als een top worden gedragen als ze onder je favoriete rokken en broeken worden gelaagd.

Om je te helpen jouw ultieme pak te vinden, hebben we onze 7 beste en meest modieuze opties verzameld.

Badpak 1: Cyell Indian Summer

Hou jij van bloemenprints? Dan is dit hét badpak voor jou! Dit badpak van Cyell beschikt over een prachtige bloemenprint. Het badpak heeft een diepe decolleté dankzij de V-hals. Het badpak heeft verstelbare schouderbandjes en is te verstellen tot de gewenste pasvorm. Ook beschikt dit badpak over voorgevormde cups. 


Badpak 2: Beach Life 306 Classy

Een gestreept badpak blijft altijd in de mode en wordt nooit oud. Een bonus van van de verticale strepen op dit badpak, is dat je slanker en langer gaat lijken. Dit badpak heeft net als bovenstaande een diepe V-hals wat voor een mooi decolleté zorgt. Het badpak wordt aan de achterkant gesloten met een metalen sluitclip.



Badpak 3: Tweka Betty

Dankzij de stevige voering krijgt dit badpak van Tweka een afslankend effect. Het badpak blijft echter nog wel zeer comfortabel zitten dankzij de ademende structuur. Ook beschikt dit badpak over voorgevormde cups met padding. Een elastieken band geeft een optimale ondersteuning voor een prachtig vrouwelijk silhouette. De stof waarvan het badpak is gemaakt is een polyamide blend. Deze blend zorgt ervoor dat het badpak een perfecte pasvorm heeft en uitstekende UV-bescherming geeft. Ten slotte zorgt dit badpak ervoor alsof je een dunnere taille hebt dan normaal. Dit badpak is een aanrader voor elke vrouw!



Badpak 4 Sunflair Marine 

Navy blauw is een van die kleuren die elk jaar wel in de mode blijft, en daarom hebben wij dit badpak in het lijstje gezet. Naast de prachtige blauwe zie je ook nog stijlvolle witte accenten in het midden. Dit badpak heeft geen beugels en beschikt over zachte cups. Hierom is dit badpak van Sunflair dan ook een zeer comfortabele optie. 


Badpak 5: De badpakken van Speedo

Speedo voegt een sportieve twist toe aan de badpakken terwijl je je nog steeds vrouwelijk voelt. Badpakken van Speedo zijn voor de fanatieke zwemmer! De badpakken van Speedo zijn gemaakt van strakke, duurzame kwaliteitsstoffen. Hierdoor zijn de badpakken 100% chloorbestendig. Dankzij het design van de badpakken beschik je over veel bewegingsvrijheid. Ideaal om baantjes mee te trekken! Daarnaast blijven de badpakken van Speedo zeer comfortabel. 


Badpak 6: Calvin Klein Scoop One

Een andere sportieve optie op de Speedo zijn deze badpakken van Calvin Klein. Dit badpak komt in mooie, felle kleuren, waar je zeker mee opvalt op het strand en zwembad. Het badpak is gemaakt van een nylon-elastaanmix en bestaat uit 20% elastaan. Dit maakt dat het badpak zeer mooi aansluit op jouw lichaam. Verder beschikt het badpak over gewatteerde cups en een uitneembare vulling. Niet te vergeten is het iconische Calvin Klein logo op de voorkant.



Badpak 7: Sunflair Tankini

Ben jij opzoek naar een comfortabel badpak dat makkelijk te dragen is, en wat meer bedekt dan een normaal badpak? Dan is deze tankini van sunflair dé oplossing voor jou. Met de juiste tankini hoeft meer dekking niet minder sexy te zijn. Het is zelfs mogelijk om er slanker uit te zien in de juiste stijl. En voor degenen die die extra bescherming tegen de zon willen, bewaar de vette zonnebrandcrème en draag in plaats daarvan iets bescheidener. Tankini's zijn comfortabel, gemakkelijk te dragen en perfect voor een zorgeloze vakantie


Ons aanbod

Meer inspiratie nodig? Wij bieden een groot assortiment badpakken aan.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.