De mooiste dames badmode merken van 2020

De mooiste dames badmode merken van 2020

Het is weer bijna die tijd van het jaar. Of je nu op weekendje op vakantie gaat in eigen land, of ergens ver weg zoals Bali of Zuid-Frankrijk, het is misschien tijd om je bikinilade weer op te frissen.

Het is echter niet nodig om nog een andere zwarte bikini of badpak te kopen. Fleur in plaats daarvan uw selectie op met nieuwe stijlen, stoffen en tinten van nieuwe merken. Hier hebben we enkele van onze lievelingen verzameld. Beschouw dit als jouw gids voor de populairste bikini & badpak merken van het seizoen.

Badmode merk 1: CYELL

Het verhaal van CYELL is 25 jaar geleden begonnen. Het merk is opgericht door twee vrouwen, Cynthia en Ella, waar de naam CYELL uit is ontstaan. De twee vrouwen waren klaar met de goedkope, simpele badkleding. Ze wouden graag een merk dat staat voor stijlvolle badkleding, en vooral niet saai. Met iconische prints, maar niet overdreven. Met een kwaliteit en pasvorm die jouw lichaam doet stralen en nadruk legt op de sterke punten van jouw lichaam. Zonder dat het ordinair wordt. Dit is hoe het merk CYELL is ontstaan.

Nu, 25 jaar later, is CYELL een bikini & badpak merk voor zelfverzekerde vrouwen die hun eigen lichaam kennen en omarmen. De bikini's en badpakken hebben kleurrijke prints of zijn gestreept en hebben een geweldige pasvorm.



Badmode merk 2: Beachlife

Het badmode merk Beachlife gaat al meer dan 40 jaar mee. Bij beachlife begrijpen ze dat je wilt genieten, en vol zelfvertrouwen je dingen wilt doen. Of je nu thuis bent, op je werk, in de stad of op het strand. Ze begrijpen hoe belangrijk je outfit daarbij is. Wat dat doet voor je uitstraling, zelfvertrouwen en eigenheid. Je wilt dat elk detail klopt. De stof. De print. Het design. Maar zeker de pasvorm en het draagcomfort. Je wilt een bikini die precies de juiste steun geeft en goed blijft zitten. Wat voor een figuur je ook hebt. En dat is wat Beachlife je biedt. Modieuze, eigenzinnige bikini’s, badpakken en strandjurken met jouw gedroomde pasvorm. 



Badmode merk 3: TC World of Women

TC World of Women, kortgezegd TC WoW is voor vrouwen door vrouwen. Bij het maken van de collecties staan de kenmerken van een vrouw centraal, als: zelfvertrouwen, gevoel voor stijl en vrouwelijkheid. De perfecte pasvorm voor elk vrouwelijk figuur.

Door de verschillende modellen van de bikini tops en bottoms kan er eindeloos worden gecombineerd. De collecties zijn geïnspireerd door de trends van het seizoen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteiten en innovaties voor een perfect zittende pasvorm voor bikini’s, tankini’s en strand accessoires. Ook beschikken de bikini tops over de unieke L-Shape padding; deze padding zorgt voor een zijwaartste en opwaartse push. Hierdoor ontstaat een prachtig decolleté.



Badmode merk 5: Calvin Klein

Calvin Klein is een designer merk dat op alle fronten actief is, ook op het gebied van badmode. Onze collectie Calvin Klein swimwear voor dames omvat bikini's en badpakken die geschikt zijn voor elke bestemming. De bikini's en badpakken van Calvin Klein hebben een moderne stijl, felle kleuren en beschikken over de Calvin Klein logotekst. 



Onderhoudstips voor je bikini of badpak

Wij raden je aan om na elke draagbeurt jouw bikini of badpak uit te wassen in zuiver water. Wat je per definitie niet moet doen is uitwringen, strijken of opgerold in de zon laten liggen. Niet uitwringen of strijken, niet opgerold of in de zon laten liggen! Na elke dag in de zon met een fijnwasmiddel wassen op 30°C, met de hand wassen.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.