De nieuwste heren zwembroeken trends voor 2020

De nieuwste heren zwembroeken trends voor 2020

Jaja, het is weer de tijd van het jaar! Een goede zwembroek is belangrijk, je wilt er natuurlijk goed uit zien op het strand. Ook buiten het strand of het zwembad zul je waarschijnlijk vaak nog in je zwembroek rondlopen. Daarom is het belangrijk dat je een zwembroek kiest die veelzijdig is en goed bij jou past.

Jeans hebben een vaste plek in je dagelijkse look. Dat wil zeggen, totdat het warme weerseizoen begint. Van zomervrijedagen buiten het kantoor en loungen naast het zwembad, of de weeklange strandvakantie waar je ongeduldig op hebt gewacht; de meeste zomer outfits zijn gemaakt rondom je beste zwembroek. Dit om elke gelegenheid voor een snelle duik in het water te benutten. Zelfs als je één van de ongelukkigen bent met weinig gelegenheid om even te zwemmen, zijn er een aantal stijlvolle zwembroeken die de veelzijdigheid hebben om je korte broeken te vervangen. Met een vochtafvoerend en snel- drogende stof, is de zwembroek perfect voor elke zweterige situatie in de zon.

Om je te helpen upgraden naar de beste zwembroek voor voor jouw stijl en lichaamstype, zijn er een paar dingen waarmee u rekening moet houden.

Lengte van de zwembroek

Het uiterlijk van je zwembroek is belangrijk, maar de lengte is het belangrijkst. Voor de meeste jongens is de goede lengte waar je zwembroek moet eindigen ongeveer 5 centimeter boven je knie. Dit is de meest vleiende lengte die een man kan dragen. Ben jij wat kleiner dan de gemiddelde man? Dan zul je je niet kleiner voelen wanneer de zwembroek wat minder hoog boven de knie uit komt. Hetzelfde geldt voor de wat langere jongens, het is niet erg als de zwembroek iets hoger boven de knie uitkomt vanwege langere benen. Tegenwoordig zien we dan ook steeds minder lange surfshorts en steeds vaker de kortere zwembroeken.

Taille

Als jij je lichaamsdoelstellingen voor het nieuwe jaar niet hebt gehaald, of als u verwacht dat je gewicht vanaf nu tot de zomer een beetje zal fluctueren, zijn taillebanden met trekkoord en elastische taillebanden je beste vriend. Als je voor een kliksluiting gaat, zorg er dan voor dat het niet te strak is met de mogelijkheid om na een biertje los te klikken. De juiste pasvorm op de taille geeft je zelfvertrouwen, zelfs als je geen afgetraind wasbordje hebt.'

Stijl 

Ga voor een kleur en patroon dat trouw blijft aan je stijl het hele jaar door. Badpakken in effen kleuren zoals marineblauw of donker neutraal hebben het meeste potentieel om te combineren met elk linnen overhemd, grafisch T-shirt of effen poloshirt. Prints op zwembroeken kunnen lastig zijn. We raden je daarom aan om prints te vermijden die er te kinderlijk uitzien of die lijken op het keukenbehang van je oma. Abstracte, artistieke prints en klassiekers zoals strepen zijn de beste keuzes wanneer je niet voor een effen zwembroek gaat. De lichte, fluoscerende kleuren zijn ook nog steeds stijlvolle opties voor het strand of zwembad, alleen wat minder veelzijdig als het aankomt op het combineren van outfits.

Met dit gezegd te hebben willen wij graag de nieuwste zwembroeken trends van 2020 laten zien.

1. De militair groene zwembroek

De militair geïnspireerde look was een van de meest voorkomende trends van de afgelopen decennia en het is het ook tijd om de stranden er mee te bestormen. Perfect voor een stoere mannelijke look, zelfs als je alleen een zwembroek draagt.

Wat lengte betreft, moet Action Man-achtige shorts tot halverwege de dijen worden gehouden om. Als je voor iets met een patroon gaat, kan de khaki short iets langer worden gedragen (maar nooit onder de knie) voor het geval je de squats in de sportschool iets te vaak hebt overgeslagen.






2. De gestreepte zwembroek

Een klassieker voor in de zomer. De gestreepte zwembroek is al een lange tijd een trend geweest en die trend zal ook altijd blijven bestaan. Dit seizeon zijn de gestreepte shorts een van de grootste badmodetrends van herenkleding dit seizoen. Met name zwemshorts met opvallende verticale strepen zijn populair omdat ze gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met een eenvoudig T-shirt en slippers voor een relaxte, stijlvolle dag-tot-nacht look deze zomer."

Stoere strepen zien er niet alleen goed uit onder de zon, ze doen ook wonderen als je nog niet echt klaar bent voor het strand. Als je aan de slanke kant bent, voegen horizontale strepen een beetje breedte toe. Als je extra bagage bij je hebt, zullen verticale strepen je lichaam verlengen.




3. Zwembroeken met een effen kleur

Zwembroeken in één effen kleur zullen  niet zo snel dateren, je zult ook eerder een enkele kleur vinden die je flatteert dan een heel patroon dat goed bij je past.

Zorg ervoor dat je een kleur kiest die bij je past en je huidskleur accentueert, anders kan het rampzalig zijn voor je huidskleur. Zwart is de moeilijkste kleur omdat het niet werkt in de zon en hard op het oog kan lijken met zoveel huid bloot. Ga je toch voor zwart, zorg dan dat je een wat donkerdere huidskleur hebt.

Als je vitamine D mist of geen tijd hebt voor een spray-tan voordat je het strand/zwembad op gaat, kies dan voor diepgroene, bordeauxrode of marineblauwe tinten. Deze kleuren werken goed bij de wat blekere huiden. Als je een donkere huidskleur hebt, ga dan voor iets levendigers. Tinten van kobaltblauw, limoengroen en zonnegeel helpen je op te vallen, of ga voor een volledige Baywatch met een rode korte broek, aangezien je minder vatbaar bent voor de all-over kreeftlook.




4. Flower Power zwembroeken

Botanische prints zijn van vrouwelijke favoriet naar alledaagse kleding voor mannen gegaan. Bloemenkleding maakt jouw outfits een stuk levendiger. Voor het beste resultaat, schaalt je de grootte van de bloemen naar jouw eigen frame. Ben jij breed en lang? Ga dan voor grotere bloemen. Ben je heel slank? Kies wat kleinere bloemen. 

Als je het hele jaar door verlegen bent met prints, bieden bloemen de makkelijke uitweg,. Als je meestal effen kleuren draagt, is dit een leuke manier om wat prints in je leven te krijgen, met als extra bonus dat je je geen zorgen hoeft te maken over waar je ze mee gaat matchen. 

Hawaiiaanse prints en tropisch gebladerte zijn geweldige opties voor zwembroeken. Als je echter aan de bleke kant bent, ga dan voor iets met een donkere achtergrond om te voorkomen dat je er verbleekt uitziet. Evenzo moeten degenen met een donkere huidskleur kiezen voor een lichte achtergrond om het contrast op te roepen en de shorts te laten opvallen.





5. Logo zwembroeken

Tegenwoordig willen de meeste mensen liever een populair merk dragen, in plaats van een onbekend merk. Je ziet dan ook steeds meer zwembroeken met het logo van een merk er op. Dat kan klein gedrukt zijn, maar ook groot gedrukt. Dit is een manier om te laten zien welk merk jij gaaf vindt. Het gaat hier vaak om een zwembroek met een effen kleur, dus kies wederom een tint die goed bij jouw huidskleur past. 



Ons aanbod

Wij hebben een breed aanbod als het aankomt op heren zwembroeken en badmode. Benieuwd?






Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.