Mooiste witte heren sneakers 2020

Mooiste witte heren sneakers 2020

Ze maken minimalistische looks nog cleaner en ze maken gedurfde looks nog stoerder . Team Herqua heeft de 8 cleanste, stoerste, meest minimalistische witte sneakers op een rijtje gezet.

De beste witte sneakers voor heren zijn meer dan alleen een kledingstuk: ze vormen de basis van elke outfit voor heren. Tegenwoordig zijn er meer witte sneaker-opties dan ooit tevoren: klassiekers, luxe designermodellen, budget sneakers en sportieve gympen. Hier zijn onze beste witte sneakers voor mannen.

1. Puma RS-X Master heren sneaker

De RS-X is een relatieve nieuwkomer in het PUMA-assortiment schoenen. Deze witte gympen hebben een wat dikkere zool wat voor extra demping zorgt. Speelse kleurblokkering geeft deze schoen een levendige en dynamische look waar je zeker van zult houden. Combineer deze schoen met een spijkerbroek voor een leuk resultaat!


2. Diadora Game L Waxed heren sneaker

Dit is een op tennis geïnspireerde middenschoen uit de jaren 70. Deze witte sneaker is perfect voor degenen die voor een wat stoerdere, vintage of retro look willen gaan. De witte sneaker is gemaakt van volnerf leer met een geappliqueerd leren logo. Ook beschikt de schoen over een gevulkaniseerde buitenzool met wasbehandeling. Kortom gezegd heeft deze Italiaanse sneaker niet alleen de looks, maar zeker ook de kwaliteit. Om deze reden staat deze witte sneaker dan ook in dit lijstje.


3. Nike Court Vision heren sneaker

In deze nieuwe herensneaker van Nike zie je de fastbreak-stijl van het basketbal uit de jaren 80 en het hoge tempo van de sport van nu terug. Hij heeft een bovenwerk dat is geïnspireerd op oldskool basketbalsneakers en een klassieke rubberen kuipzool die je ook terugziet bij enkele iconische designs uit het verleden. De meeste mensen zien waarschijnlijk wel iets herkenbaars in deze schoen; dat klopt ook! Deze schoen is afgeleid van de populaire Air Force 1. De sneaker toont dezelfde afspecten als de originele Air Force one voor een goedkopere prijs. 


4. Veja Campo witte heren sneaker

Veja is een merk dat zicht voornamelijk bezig houdt met het recyclen van spullen om schoenen van te maken en dit lukt aardig. Alle sneakers van Veja worden puur gemaakt van milieu-vriendelijke producten. Deze heren sneaker biedt een fantastische pasvorm en een goed voetbed. Het zijn nette sneakers en dankzij de witte kleur makkelijk te combineren met een pantalon of een spijkerbroek. 


5. Vans Old Skool witte heren sneakers

Deze witte heren sneakers hebben weinig introductie nodig, iedereen kent het Old Skool model wel. De sneaker heeft bovenwerk van stevig canvas, gevoerde kraag voor flexibiliteit en ondersteuning en de rubberen wafelzool. Met deze witte Old Skool Vans ga je voor een cleane, minimalistische skaterlook.

6. Fila Orbit Jogger Low heren sneaker

Loop jij er dit seizoen nog niet trendy bij? Bekijk dan deze stoere witte Fila herenschoenen even. Deze witte sneaker is een stoere maar ook een sportieve schoen. Door de extra dikke zool heeft deze schoen een uitstekende demping. Dit product valt heel mooi te combineren met de vele andere items van het merk Fila. 


7. Nike Air Max Command heren sneakers wit

Deze witte Air Max herenschoen biedt elke dag comfort in een casual, klassieke Air Max look. Deze witte sneaker beschikt zoals alle andere Air Max schoenen over de 'Air bubble' in de zool. Deze iconische innovatie maakt gebruik van samengeperste lucht in de zool van de schoen. Dit zorgt voor een demping die niet te zwaar aanvoelt.


8. La Coste Courtline heren sneakers

Deze veelzijdige witte herensneaker is geïnspireerd door het Lacoste-archief en combineert de traditionele look met moderne details. Het voorblad is gemaakt van hoogwaardig leer met suède overlays voor een elegante look. Een enigszins gewatteerde schoenkraag en voorgevormde PU-binnenzool zorgen voor comfort en steun. Deze moderne nette sneakers zijn bij de meeste outfits wel te combineren en is een must-have voor jouw garderobe.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.