Wat zijn de top 5 heren skischoenen van 2022?

Wat zijn de top 5 heren skischoenen van 2022?

Voor dat je op wintersport gaat zijn er een aantal belangrijke dingen die je moet hebben voor dat je klaar bent om de piste af te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een goede set ski's en een dikke winterjas. Naast een dikke winterjas en goede ski's is misschien het belangrijkste wel de skischoenen. Heren ski schoenen moeten comfortabel zitten, want uiteindelijk breng je heel wat tijd door op deze skischoenen. Naast dat de skischoenen voor heren comfortabel moeten zitten zorgen het ook voor betere prestaties op de piste.

Nu zijn er veel verschillende heren skischoenen op de markt. Hierdoor kan de keuze voor de juiste skischoen een hele uitdaging worden. Maar dankzij de lijst hieronder hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. We hebben de vele heren skischoenen teruggebracht tot 5 meest betrouwbare en comfortabele heren skischoenen die op dit moment te verkrijgen zijn. 

Houd wel in je achterhoofd dat er meerdere factoren invloed hebben op welke skischoenen je zou moeten overwegen. Zo is de vaardigheid die je beheerst belangrijk. Ook je lengte, gewicht en het soort ski's die je hebt is belangrijk . Neem dit mee tijdens het bekijken van de lijst over de top 5 heren skischoenen. 


1. Salomon X Pro 110

Wanneer je opzoek bent naar comfortabele, maar ook sportieve heren skischoenen dan is Salomon X Pro 110 misschien wel wat jij zoekt. Deze heren skischoenen zorgen ervoor dat je zowel prettig in je skischoenen staat, maar daarnaast kunt genieten van sportieve eigenschappen die teruggevonden kunnen worden op een professionele skischoen. Deze skischoen voor heren is een unieke en comfortabele skischoen die duurzaam zijn. Deze heren ski schoen biedt weerstand en heeft een aangepaste pasvorm. Deze aangepaste pasvorm komt door de de CustomFit 3D bootie die in de skischoen zit. Hierdoor kunnen de skischoenen een perfecte pasvorm geven en geeft dit ook meer comfort aan de enkel. De schaal is gemaakt van een erg stijf materiaal. De snowboot is voorzien van vier microgespen en de kuitband heeft een afmeting van 33 mm. De flex van deze heren skischoenen is 110. Geïnteresseerd in deze heren skischoen? Kom dan langs in onze winkel om deze heren skischoenen te passen!


2. Rossignol Alltrack 90

Ben jij een sportieve skiër die meer controle wil hebben over zijn ski's? Dan zijn Rossignol Alltrack 90 echt iets voor jou! Deze heren skischoenen hebben de perfecte combinatie van precisie, power en hiking. Deze ski's van Rossignol hebben op de achterzijde een een loopstand zitten. Dit is ideaal voor het instappen van de skischoenen en is perfect om een stuk mee te lopen. De zolen van deze heren skischoenen zijn gemaakt van een zacht materiaal. Dit is gedaan om meer grip te hebben op een gladde ondergrond. Aan de voorkant van de zool zit wel een glad gedeelte. Hierdoor is de skischoen makkelijker uit de bindingen te halen mocht dit nodig zijn. De binnen schoen is vervormbaar. Dit vervormen kan gedaan worden bij ons in de winkel! 


3. Fischer RC One 100 X

De Fischer RC One 100 X is een toegankelijke heren skischoen voor freeride riijders. Deze skischoenen van Fischer zijn gemakkelijk verstelbaar. Hierdoor is de instap van deze skischoenen ook erg makkelijk. De heren skischoenen hebben een laag gewicht. Dit zorgt ervoor dat de skischoenen erg comfortabel voelen. Deze heren skischoenen zijn een musthave door het loopmechanisme. Door dit loopmechanisme is het gemakkelijker om door de sneeuw te lopen. Deze heren skischoenen hebben en ruim teengedeelte waardoor er veel bewegingsvrijheid is tijdens het dragen van de skischoenen. De flex van deze heren skischoenen is 100.


4. Salomon S/Pro HV 120

Het vinden van skischoenen die zijn gemaakt voor brede voeten kan lastig zijn, maar gelukkig is er de Salomon S/Pro HV 120. Deze heren skischoenen bevatten namelijk een Custom Shell HD constructie. Deze constructie kan de manchet, schaal en voering aanpassen naar persoonlijke voorkeur. De bredere schaalconstructie biedt meer ruimte zonder afbreuk te doen van hoge prestaties. Deze skischoen is namelijk een combinatie van beide. Deze heren skischoen is namelijk ideaal als je opzoek bent naar comfort en hoge prestatie. De combinatie van Coreframe 260, Sense Amplifier en Sense Strap-technologieën zorgen voor de juiste progressiviteit en rebound. Dit zorgt weer voor precisie in bochten!


5. Fischer Cruzar 100

Ben je een sportieve skiër of een iemand die vorderingen wil maken op ski's. Dan is de Fischer Cruzar 100 een ideale skischoen. Deze heren skischoenen hebben comfort door dat de binnen en buitenschoen vervormbaar zijn. Hierdoor sluit de skischoen goed aan op je voet. Deze heren skischoen brengt de druk die je uitoefenend direct over op de staalkant. De schoenen hebben vier Schnallen en deze zijn gemaakt van aluminimum. De flex van de schoen is 100. Geïnteresseerd in deze heren skischoenen? Ze zijn bij ons in de winkel ook verkrijgbaar en hier kunnen wij ze met onze vacuum machine bootfitten. Ben jij een gevorderde skiër of een expert er in? Dan is deze skischoen zeker de moeite waard. 


Skischoenen kopen?

Shop nu één van deze heren skischoenen in onze webwinkel. Wij hebben een groot assortiment die wij constant aan het uitbreiden zijn met topmerken en modellen! Benieuwd naar ons assortiment?

Hoe berg je skischoenen op?

Door deze video blijven jouw schoenen langer goed! Leer hoe jij op de juiste manier skischoenen op kan bergen.



Opzoek naar dames skischoenen? 

Als je opzoek bent naar dames skischoenen en je wilt weten wat de top 5 dames skischoenen zijn neem dan een kijkje door hier te klikken. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.