Wat zijn de top 5 dames skischoenen van 2022?

Wat zijn de top 5 dames skischoenen van 2022?

Naast een dikke winterjas voor dames en een goede set ski´s is het belangrijkste waar je aan moet denken voor dat je op wintersport gaat is paar comfortabele skischoenen. Dames skischoenen zijn niet alleen belangrijk voor het comfort van je voeten, maar zorgt er ook voor dat je presentaties op de pistes verbeteren en de skischoenen houden je ook nog eens langer bezig.

Met zoveel verschillende dames skischoenen waar uit te kiezen valt, kan het maken van een keuze een beste opgave zijn. Maar dankzij de lijst hieronder hoef jij je geen zorgen meer te maken over welke dames skischoen het beste is. We hebben namelijk de opties teruggebracht tot 5 meest technische en betrouwbare dames skischoenen die er op dit moment zijn.
 
De vaardigheid die je beheerst , de lengte, gewicht en het soort ski`s hebben allemaal invloed op welke skischoenen je zou moeten overwegen. Houd deze factoren in je achterhoofd wanneer je hier onder onze beste dames skischoenen gaat bekijken.





1. Rossignol Alltrack Pro 80W Dames Skischoen

Wanneer je opzoek bent naar dames skischoenen voor een middel brede voet dan is de  Rossignol Alltrack Pro 80W Dames Skischoen misschien wel de juiste keuze voor jou.. Met de 100mm leest die in deze  skischoen zit is deze dames skischoen erg comfortabel voor vrouwen met een middel brede voet. Deze dames skischoen kenmerkt zich door een aantal punten. Zo heeft deze skischoen een goede krachtoverdracht, een nauwkeurige precisie en comfortabele hike stand. Deze hike stand kan gebruikt worden voor verschillende activiteiten. Zo kan deze stand gebruikt worden om op plekken te komen waar nog niemand voor jou heeft geskiët. Ook kun je deze stad gebruiken om makkelijkere naar de lift te lopen. De voeten blijven warm door dat de dames skischoen is gevoerd met Thinsulate. De 3D liner zorgt er vooor dat de schoen perfect is aan te passen voor e voet. Hierdoor zijn kleine knelpunten snel verholpen. De flex van deze schoen is 80. Geïnteresseerd in deze alleskunner met fraai uiterlijk? Schroom dan niet op langs te komen in onze winkel om deze dames skischoen te komen passen. Deze skischoen is zowel geschikt voor de licht als gevorderde skiërs, waardoor de skischoen voor vele geschikt zal zijn. 




2. Salomon X Pro 90 woman

Ben jij een sportieve skiër met een gemiddeld voetbreedte? Dan is de Salomon X Pro 90 woman echt iets voor jou. Deze zwarte skischoenen vallen op door de blauwe kleur die vast zit aan de gespen. Deze dames skischoenen zijn gemaakt met technologieën die een aangepaste pasvorm, comfort en hoge presentaties bieden. Deze Salomon skischoen is uitstekend te gebruiken voor de gemiddeld of gevorderde skiër die comfort belangrijk vindt maar te gelijler tijd ook opzoek is naar presentaties. Deze damesskischoen heeft een flex van 90. De zolen die zijn gebruikt voor deze skischoenen zijn van een zachter materiaal gemaakt. Dit is gedaan om meer grip te krijgen op een gladde ondergrond tijdens het lopen naar bijvoorbeeld skilift of auto. Onder de voorvoet van de skischoen zit een teflon plaatje. Dit zorgt er voor dat schoen ondanks het zachte materiaal wel makkelijk uit de bindingen kan wanneer dit nodig is. De buitenschoen is customshell. Dit betekend dat de schoen vanuit de oven bij ons in de winkel breder gemaakt kan worden. Hierdoor is de schoen ook voor iets bredere voeten toegankelijker te maken. Ook de binnen schoenen zijn te vervormen bij ons. Hierdoor kan de schoen helemaal naar jou voet gevormd worden voor de ultieme ervaring. 




3. Fischer RC4 The Curv GT 95 dames skischoen

Als je opzoek bent naar sportieve dames skischoenen dan zullen de Fischer RC4 The Curv GT 95 jou niet teleurstellen!  Deze dames skischoenen zijn speciaal voor vrouwen met smalle voeten. Deze complete en sportieve skischoenen van Fischer zijn voor smalle voeten omdat dit model goed passend te maken is door vervormbare schaal van de schoen. De dames skischoen wordt passend gemaakt door middel van bootfitting. Dit bootfitting wordt gedaan door middel van het Fischer Vacuum apparaat. De binnen schoenen kunnen naast de buitenkant ook nog aangepast worden naar het eigen voetbed. Ook kan de hak nog smaller gemaakt worden wanneer hier te veel speling aanwezig is. Door dat deze skischoenen passend gemaakt kunnen worden, kunnen de schoenen ook passend zijn voor skiërs met een middel brede voet, ondanks het feit dat deze schoenen eigenlijk voor smalle voeten is bedoeld. Ook bezit deze dames skischoen over GripWalk. Dit zorgt ervoor dat de schoenen een natuurlijke afrol hebben. Hier door is het lopen op de schoenen een stuk makkelijker en ook veiliger. 




4. Nordica Sportmachine ST W dames skischoenen

De Nordica Sportmachine ST W dames skischoenen is een toegankelijke dames skischoen voor de All-round skiër. Deze dames skischoen is gemaakt voor de vrouwen met een iets bredere voet. De flex van de skischoen zit op 75. Dit zorgt er voor dat deze skischoenen van Nordica vooral comfortbal zitten en niet zo zeer gericht zijn op de sportiviteit van het skiën. De bredere laatste en zachtere shell bieden een ervaring  speciaal ontworpen voor beginnende en gemiddelde skiërs. De zool en de rug van deze skischoenen is versterkt wat heeft gezorgd voor meer vertrouwen. Door dit vertrouwen is de controle over het maken van bochten en afdalingen gegroeid. De dames skischoenen zijn erg zacht van binnen, dit zorgt ervoor dat de schoen fijn blijft aanvoelen tijdens het skiën. Verder heeft deze schoen een andere instap dan de meeste skischoenen. Zo heeft Nordica een stuk rubber ingebouwd om open te buigen tijdens het inbrengen van je voet. Dit zorgt voor een wereld van verschil!




5. Rossignol Pure Pro Heat GW W. Flex 100

Last but not least de Rossignol Pure Pro Heat GW W. Flex 100. Heb je vaak last van koude voeten tijdens het skiën? Dan zijn deze dames skischoenen van Rossignol echt iets voor jou! Deze dames skischoenen houden uw voeten namelijk altijd warm tijdens het skiën. Er zit namelijk in de skischoenen een ingebouwd paneel. Met dit paneel kun je zelf de tijd en temperatuur instellen voor de optimale warmte voor jou voeten! De batterijen van het ingebouwde paneel kunnen worden opgeladen met behulp van een meegeleverde USB kabel. Verder is deze is schoen voor vrouwen met een gemiddeld voetbreedte. Deze verwarmde skischoenen hebben een flex van 100. Hierdoor is de schoen aan te raden voor skiërs met veel ervaring op de piste. Heb je dus vaak koude voeten of tenen kijk zeker even naar deze dames skischoenen.    


Skischoenen kopen?

Shop nu één van deze dames skischoenen in onze webwinkel. Wij hebben een groot assortiment die wij constant aan het uitbreiden zijn met topmerken en modellen! Benieuwd naar ons assortiment? 

Hoe berg je skischoenen op?

Door deze video blijven jouw schoenen langer goed! Leer hoe jij op de juiste manier skischoenen op kan bergen.    







Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.