Selected Femme & Homme

Selected Femme & Homme

Een van onze topmerken is het Deense kledingmerk Selected. Het kledingmerk Selected biedt moderne kleding voor dames en heren aan. De items van kledingmerk Selected vormen de basis voor jouw garderobe, maar met een unieke touch. Zo heeft Selected een basiscollectie met de perfecte items voor in elke kledingkast. Daarnaast heeft het kledingmerk ook collecties die zich focussen op de laatste trends, waarmee je je basiscollectie aanvult. Dit maakt Selected een tijdloos, stijlvol, maar toch vernieuwend merk.

Selected Femme & Homme: moderne basics

Een van onze topmerken is het Deense kledingmerk Selected. Het kledingmerk Selected biedt moderne kleding voor dames en heren aan. De items van kledingmerk Selected vormen de basis voor jouw garderobe, maar met een unieke touch. Zo heeft Selected een basiscollectie met de perfecte items voor in elke kledingkast. Daarnaast heeft het kledingmerk ook collecties die zich focussen op de laatste trends, waarmee je je basiscollectie aanvult. Dit maakt Selected een tijdloos, stijlvol, maar toch vernieuwend merk. Ten slotte streeft Selected continu naar duurzamere collecties en items die lang meegaan.

Selected Femme

Selected Femme is een lijn binnen kledingmerk Selected, die zich richt op dames. De verfijnde kledingitems kenmerken zich door een minimalistische en klassieke look met verrassende details. Er is dan ook veel aandacht voor de details van elk item en dat is af te zien aan het ontwerp en de kwaliteit. De kleding is geschikt voor elke gelegenheid en daarmee erg divers. Ons kledingmerk Selected Femme heeft een breed assortiment met vele mooie items. Deze mooie items zijn verkrijgbaar in onze webshop en winkel!

Uitgelichte items van Selected Femme

Selected Sasja Wool dames jas

De Selected Femme Sasja Wool jas heeft een chique, maar toch alledaagse uitstraling. De jas is tijdloos, minimalistisch en daarom perfect te combineren met alles. De knoopsluitingen en de knopen aan de mouwen geven een stijlvolle en luxe feeling. Deze Selected Femme jas is de perfecte finishing touch voor jouw outfit en een waardevolle investering om jouw garderobe compleet te maken! Op de foto wordt de Sasja Wool jas gecombineerd met de SLFLULU trui en de SLFAGNES blouse van Selected Femme.

Selected SLFLULU dames trui

Nog een andere aanvulling op jouw garderobe: de Selected SLFLULU trui. Ook bij dit item is te zien dat deze erg veelzijdig is, net als de andere items van Selected Femme. Deze trui is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Zo is de trui verkrijgbaar met een ronde hals, V-hals of als vest.

De trui met de V-hals is verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart. Deze kleuren hebben eindeloze mogelijkheden om te combineren met andere items. Deze trui van Selected Femme is lekker warm en daarom perfect voor de wintermaanden. Zo is de trui bijvoorbeeld leuk om te combineren met een blouse eronder. Wij hebben gekozen om de trui te combineren met een blouse met een hip printje, zodat een mooie samenhang tussen tijdloos en trendy ontstaat. De blouse waarmee de trui gestyled is op de foto is de Woven Flower Linen blouse van ons prachtige merk Alix The Label. Neem ook eens een kijkje bij onze andere dameskleding!



De trui met een ronde hals heeft een meer klassiekere uitstraling. Toch kan ook dit item van Selected Femme op veel verschillende manieren gestyled worden. Wil je een speelse en trendy outfit? Combineer de trui dan met een blouse met een speels printje. Ga je toch meer voor de tijdloze en chiquere look? Geen probleem, combineer de trui dan met een klassieke witte blouse! Op de foto wordt de trui gestyled met de SLFAGNES blouse wit.



Selected Homme

Selected Homme is door kledingmerk Selected ontworpen voor de eigentijdse en moderne man. De items binnen de collecties van Selected Homme kenmerken zich als klassiek, minimalistisch en vooral modieus. De kleding kan gedragen worden als vrijetijdskleding, maar is ook perfect voor verschillende gelegenheden. Dat maakt Selected een merk dat van alle markten thuis is.

Uitgelichte items van Selected Homme

Selected flanellen heren overhemd

Dit flanellen overhemd van Selected is een musthave voor in je garderobe. Het perfecte item om meer leven te geven aan een basic outfit. Nog een voordeel: het overhemd is van flanel, dus lekker zacht en warm. Dit item kan op veel verschillende manieren gestyled worden, bijvoorbeeld met een leuk shirt of coltrui eronder. Kijk hiervoor vooral eens tussen onze andere herenkleding.



Selected halve rits heren casual sweater

Truien met een rits zijn helemaal in de mode. Deze trui van Selected is dan ook het perfecte basisitem met een hippe twist. Net zoals alle andere items uit de collecties van Selected is dit item ook tijdloos, minimalistisch en modern. De trui biedt vele combinatiemogelijkheden. Wil je gaan voor de chique en klassieke look? Style de trui dan met een nette broek, zoals een pantalon of een chino. Ben je toch meer van de casual outfits? Dan is de trui perfect te combineren met een stoere jeans.



Selected Benjamin Hybrid BLZ heren overhemd

Het Selected Benjamin Hybrid overhemd is de perfecte combinatie van modern en klassiek. Zo is het overhemd erg netjes en chique, maar de grote knopen en de borstzakken maken het item stoer en eigentijds. Daarnaast is het overhemd multifunctioneel. Zo kan het item gedragen worden als een normaal overhemd, maar ook als overshirt. Dit kan bijvoorbeeld door een leuk shirt of een leuke trui onder het overhemd te dragen. Hou je meer van de stoere, oversized look? Neem dan een maatje of twee groter.



Selected kleding kopen?

Wil jij ook stijlvolle, maar toch tijdloze items in de garderobe? Bekijk dan nu ons gehele assortiment van Selected Femme en Selected Homme!



Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.