Under Armour Sportkleding

Under Armour Sportkleding

Sportkleding is cruciaal tijdens het sporten, voor de meeste sporten kun je dezelfde kleding gebruiken. Een van de merken die veel multifunctionele sportkleding heeft is Under Armour. In deze blog lopen we de sportkleding van Under Armour bij langs.

Under Armour

Under Armour is ooit begonnen met het maken van een sportshirt, dit shirt heeft de sporters een groot voordeel opgeleverd. Het shirt was zacht; strak en goed geventileerd, deze kenmerken zijn vanaf dat moment bij alle sportkleding toegepast. Zo veroverde Under Armour stukje voor stukje de sportkleding markt. Bij Under Armour draait alles om innoveren, iedere keer weer verbeteren dat is het doel. In 2005 heeft Under Armour een nieuwe stof uitgebracht: UA Tech. Deze stof is voelt aan als katoen, maar presteert als alle andere Under Armour kleding. Sinds de start van het maken van sportshirts door het merk heeft de collectie steeds verder uitgebreid. Tegenwoordig kan je van top tot teen in Under Armour kleding lopen met een paar sportschoenen om de hele outfit af te maken. Under Armour behoort tegenwoordig tot de grootste sportmerken in de wereld. En dat terwijl het helemaal niet zo makkelijk is om tussen merken als Nike, Adidas en Puma te komen. Under Armour is het gelukt door te blijven innoveren en goede kwaliteit te bieden. 


Under Armour sportshirts

De sportshirts van Under Armour zijn het beginpunt van het succes van het merk. Nog steeds zijn de sportshirts van Under Armour ontzettend populair onder de sporters. Wanneer je comfort en prestaties wil combineren dan zijn de shirts perfect voor jou. Voor zowel mannen als vrouwen heeft het merk de ideale shirts, bijvoorbeeld de Under Armour Training Vent 2.0. Dit model voor heren is een van de bekendste sportshirts van het moment. Het shirt is licht, loshalend en sneldrogend, hierdoor is het comfortabel, ventilerend en biedt het jouw de kans om optimaal te presteren. Voor dames is het Under Armour Tech Twist V-hals shirt erg populair, dit shirt heeft bijna dezelfde eigenschappen als de Training Vent 2.0. Licht, losvallend model en ventilerend, waardoor jij als dame ook de optimale prestaties kan leveren en niet wordt beperkt door je sportshirt.



Under Armour sportbroek

Om de basis van je sport outfit af te maken is een sportbroek niet te missen. Ook in deze categorie is Under Armour tegenwoordig goed vertegenwoordigd. Ook in de sportbroeken probeert Under Armour steeds weer te innoveren om de concurrentie voor te blijven, maar voornamelijk om de sporters beter te laten presteren. Voor dames heeft Under Armour sportleggings die aanvoelen als tweede huid, ze zijn zo comfortabel dat vrouwen ze als eerst aandoen en laatste weer uitdoen. Zo ook bij de Under Amour HeatGear, deze legging voert ook nog eens extra snel zweet af en is gemaakt van stretch stof voor extra comfort. De brede tailleband zorgt ervoor dat de broek altijd op de goede plek blijft zitten. Voor heren heeft Under Armour bijvoorbeeld de Under Armour Vanish Woven sportshort, deze short heeft een ingebouwde compressieshort. Hierdoor voelt deze sportbroek ook erg fijn aan, maar heeft het wel de sportieve en mannelijke uitstraling. De compressieshort zorgt voor een comfortabele pasvorm terwijl de 'buitenbroek' van mesh is waardoor je koel en droogt blijft ook tijdens de intensieve sportactiviteiten. Hierdoor kunnen ook de mannen een optimale prestatie leveren. 




Under Armour sportkleding kopen

Naast sportshirt en -broeken heeft Under Armour nog veel meer sportkleding en sportaccessoires die allemaal jouw prestaties bevorderen. Neem zeker een kijkje in onze Under Armour collectie om jouw ideale sportkleding te vinden. Voor andere sport- en fashion artikelen kun je ook bij Herqua terecht. Check gauw de webshop of kom langs de winkel.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.