Top 10 sneakers voor dames in 2021

Top 10 sneakers voor dames in 2021

2021 is al een paar maanden oud en dus wordt het tijd om de mooiste en nieuwste sneakers van 2021 te bespreken. Sneakers kunnen je outfit maken en breken, het is dus belangrijk dat jij een paar goede sneakers kiest voor bij je favoriete outfit.

Top 10 sneakers voor dames

Aan de hand van deze top 10 zullen wij jou vertellen welke sneakers helemaal hip zijn in 2021. Sneakers zijn van origine sportschoenen, echter zien al jaren dat heel veel sneakers ook als casual schoenen worden gedragen. Sneakers zijn over het algemeen comfortabel, makkelijk te combineren en toegankelijk voor iedereen. Daarnaast zijn sneakers tegenwoordig super hip, bijna iedereen draagt wel een sneaker.

1. Veja Campo 

De Veja Campo is een top schoen van het duurzame merk Veja. Het merk Veja maakt al haar schoenen op een duurzame en verantwoorde manier zonder de natuur of de mensen in het productieproces te benadelen. De Veja Campo heeft een vrij eenvoudig ontwerp waardoor het in principe met alle outfit te combineren is, of je nou zakelijke schoenen nodig bent of casual schoenen, de Campo schoenen zijn perfect voor jou. 




2. Diadora Melody 

De Diadora Melody is geïnspireerd op een tennisschoen uit de jaren 80. Ook retro schoen zijn dit jaar weer helemaal in de mode, zo ook  het Melody model van Diadora. Deze schoen is, net als de Veja schoen op de eerste plek, makkelijk te combineren met andere kleding. Doordat de schoen geïnspireerd is op een tennisschoen is de schoen erg comfortabel en kun je er vele kilometers op lopen. De schoen is gemaakt van volnerf leer, hierdoor zijn ze makkelijk te onderhouden.




3. Saucony Shadow Original

Ook op nummer drie staat een retro schoen, de Saucony Shadow Original. Deze schoen is geïnspireerd op een hardloopschoen uit de rijke geschiedenis van Saucony. Het ontwerp van de Shadow sneaker is tijdloos en daardoor ieder jaar wel weer een goede sneaker om te dragen. Als je zuinig bent op deze sneaker ben je zeker de komende jaren voorzien van een hippe schoen. De sneaker heeft een comfortabele pasvorm door de gebruikte stoffen in de schoen en de EVA-inlegzool. 




4. New Balance WS327

New Balance heeft opnieuw een super sneaker gemaakt, de WS327. Deze schoen is combinatie van een modern design met invloeden van traditionele hardloopschoenen. Deze schoen heeft wel een stuk minder de retro look dan de vorige twee sneakers. De schoen is gemaakt van eersteklas materialen waaronder suède. Het opvallende N-logo zorgt voor een frisse look op een klassieke schoen. Daarnaast is ook deze schoen uiterst comfortabel.




5. Maruti Claire Leather

De Maruti Claire sneaker is een comfortabele sneaker met een dikke zool. De schoen lijkt erg op de designerschoen van Alexander McQueen. Het voetbed van de schoen is gemaakt van leer, echter is deze uitneembaar en kan er een inlegzool in worden geplaatst. De schoen heeft een luxe look en is door het kleur goed te combineren met kleding.



6. Hub Rock L59 Terry

Het Rock L59 Terry model van Hub, wat een Nederlands merk is, is een stevige sneaker die door de print toch een vrouwelijke look heeft. Hub is een relatief nieuw sneaker merk dat pas sinds 2004 bestaat. Een van de belangrijkste pijlers van Hub is comfort, dit bieden ze onder andere door een inlegzool in de sneaker te maken met gelvulling.  Door deze inlegzolen voelt iedere stap comfortabel aan, daarnaast hebben deze zolen ook nog een ventilatie systeem waardoor je voet droog en koel blijft. De Hub Rock L59 Terry is zowel een stijlvolle als comfortabele schoen geschikt voor elke vrouw.




7.  Veja V-10

De tweede Veja schoen in deze top 10 is de Veja V-10. V-10 staat voor het 10 jaar lang kunnen gebruiken van de schoen, dit wil Veja bereiken door tijdloze modellen te maken en deze kwalitatief zo maken dat ze ook 10 jaar meegaan. De V-10 ontwerpen zijn er in verschillende varianten, echter is elke variant hip. De modellen variëren voornamelijk qua materiaal, zo zijn er modellen die van leer zijn gemaakt, van suède en ook van CWL: Cotton worked as Leather. Alle Veja schoenen hebben de kenmerkende V op de zijkant van de schoen die staat voor het merk. 





8. Bjorn Borg T1620 CLS

De Bjorn Borg T1620 CLS sneakers zijn sneakers die bij elke outfit passen. Makkelijk te combineren met al je kleding door het eenvoudige ontwerp. Daarnaast is de schoen ook erg comfortabel aan de voet en kun je er de hele dag op lopen. De sneaker heeft uitneembare inlegzolen en de buitenzool is gemaakt van anitsliprubber, zo is de schoen naast stijlvol ook nog eens functioneel. De stijlvolle look wordt mede bevestigt door de leren buitenkant, deze geeft extra stijl aan de sneaker.




9. Adidas Grand Court

Het Grand Court model van Adidas is ook een retro schoen geïnspireerd op een tennisschoen van Adidas. De Adidas-schoenen in tennisstijl heeft een traditionele look, met een bovenwerk van synthetisch leer en een gladde rubberen cupzool. Cloudfoam Comfort inlegzolen geven je een comfortabel gevoel bij elke stap. De sneaker heeft de kenmerkende drie strepen aan de zijkant, wat op vele andere sneakers ook is te zien. 




10. Veja Venturi Hexa

De laatste sneaker in deze top 10 is weer een schoen van Veja, dit keer is het de Veja Venturi Hexa. Deze sneaker heeft veel weg van de Balenciaga Triple S, een van bekendste designer schoenen van Balenciaga. De Venturi sneaker van Veja heeft een dikke zool die zorgt voor comfort en stabiliteit. Ook deze schoen is volledig Fairtrade gemaakt met aandacht voor mens en natuur in het productieproces. De hippe Venturi sneaker is geschikt voor jong en oud.




Sneakers voor dames kopen

Naast deze top 10 sneakers hebben we bij Herqua nog veel meer mooie sneakers voor jou. Neem gerust een kijkje in de webshop of kom langs de winkel om eerst de schoenen te passen. Ook hebben wij nog vele andere artikelen, vergeet deze ook niet te checken.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.