RTL Snowmagazine bij Herqua Sports in Hoogeveen

RTL Snowmagazine is eind oktober weer bij Herqua Sports langs geweest. Bij Herqua Sports is wintersport geen sport, maar een beleving! Onze winkel in Hoogeveen met 1200 m2 oppervlakte wordt in de winter compleet omgetoverd tot een heus wintersportdorp. En daar hoort natuurlijk een ruim assortiment aan ski's, snowboards, schoenen en kleding bij. Ook online vind je bij ons een grote collectie wintersportartikelen

Herqua Sports in RTL Snowmagazine 2023

Net als vorig jaar is Herqua Sports weer te zien in het RTL snowmagazine, namelijk in de aflevering van 24 december. Tijdens deze aflevering wordt er een rondje gedaan door onze fantastische winkel, en gaat Koert-Jan de Bruijn op zoek naar de perfecte skihelm. Verder word er ook besproken of je moet kiezen voor het huren of kopen van je eigen spullen, kortom het kijken waard! De aflevering word op 24 december om 17:30 uitgezonden op RTL4.


Herqua Sports ook te zien in de aflevering van RTL Snowmagazine 2022!

Ook dit jaar was Herqua Sports weer te zien in RTL Snowmagazine, namelijk in de aflevering van 27 november 2022. Tijdens deze aflevering wordt een nieuw snufje op het gebied van ski's getoond, namelijk een opvouwbare ski! Dit maakt dat deze makkelijk mee te nemen is. Bij Herqua Sports koop je alle nieuwe trends op het gebied van wintersport! Op zondag 27 november 2022 om 17:30 was deze aflevering op RTL4 te zien. Heb je de aflevering gemist? Geen probleem, kijk de aflevering hieronder terug!



Benieuwd naar ons wintersport assortiment?



Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.