Skibeurs bij Herqua Sports

Elke winter hebben wij in het weekend een skibeurs. Tijdens deze skibeurs draait alles in onze winkel om wintersport. De Après Ski muziek staat aan en er zijn versnaperingen aanwezig in de winkel. Je kunt dus onder het genot van een biertje, glaasje wijn of champagne jouw ski outfit of snowboard outfit bij elkaar shoppen tijdens onze skibeurs.

Tijdens deze dagen van de skibeurs hebben wij extra verkopers in de winkel die jou alles over wintersport kunnen vertellen. Onze deskundige medewerkers voorzien je van de allerbeste kennis over de kleding en/of hardwaren welke door ons zelf getest zijn! Naast alle bovenstaande gezelligheid profiteer je tijdens de skibeurs ook van unieke acties.

Tip: je kunt bij ons heel gemakkelijk voor de deur parkeren!De skibeurs van 2021

Tijdens de 2021 skibeurs van Herqua Sports is Wijnhandel Dikkers bij Herqua aanwezig geweest met een stand voor een een heerlijk drankje tijdens het winkelen. Bezoekers scoorden onder het genot van een glaasje champagne, bier of schnaps hun ski artikelen. Ook de welbekende broodjes knakworst waren er weer. Daarnaast werd er natuurlijk het hele weekend après ski muziek gedraaid om alvast in de wintersport stemming te komen! 


Tweedehands ski's en snowboards

Naast de nieuwe collectie is het deze dagen ook mogelijk om tweedehands/gebruikte ski's, skischoenen, snowboards of snowboard schoenen te kopen! Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden. Om het wintersportgevoel compleet te maken, geniet je tussen het shoppen door van een lekker broodje worst met een kop warme chocolademelk, thee of koffie. Graag zien wij je bij ons in de winkel om alvast samen in de wintersportstemming te komen!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.