Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Door Annely Tempel
Hoogeveen, 23 januari 2017

Waarom BOOTCAMP ook wat voor jou is!

Je kent het wel. Je hebt jezelf weer voorgenomen om te gaan sporten, dus vol goeie moed richting de sportschool bij je in de buurt. En daar sta je, in een prachtige gym vol met hardloopbanden, crosstrainers en heel veel krachtapparatuur… aan de slag, dit keer ga je het ECHT volhouden. Maar heb jij ooit het gewenste resultaat op een sportschool behaald? Heb je het ooit wel eens volgehouden? Snapte je wat je aan het doen was tijdens een training? Kreeg je de begeleiding die je nodig had en had je een plan? Paste de training bij jou? Waarschijnlijk heb je op deze vragen NEE geantwoord. En dat is niet raar. Maar waar ligt dat aan?

GERICHT TRAINEN

Het belangrijkste maar minst begrepen is, het doel van training. Hoe train je effectief, doelgericht en passend bij jouw doel? Trainen betekent dat je elke keer dat je gaat sporten 100% inzet geeft, je gaat immers voor resultaat. Maar 100% inzet kan alleen als je de juiste manier van training hebt, passend bij jouw lijf.

OOK JIJ KUNT MEEDOEN!

Je hebt er vast wel eens over nagedacht om me te doen met een training als bootcamp. Maar waarom heb je het dan tot op heden niet gedaan? “Ik kan dat vast niet“, “Bootcamp is vast niks voor mij“, “Ik moet eerst een betere conditie krijgen en sterker worden voordat ik mee kan doen”,  “Er doen vast alleen fitte en jonge mensen mee”.  Maar….. als je het nog nooit hebt geprobeerd, hoe weet je dit dan? Ik kan wel zeggen dat de bootcamptraining geschikt is voor elk niveau en dat jij zeker mee kunt doen, maar dit moet je toch echt zelf komen beoordelen.


Verschillende niveaus
De trainingen kunnen op ieder niveau worden aangepast, dus het is toegankelijk voor iedereen. Bootcamp is een buitentraining, geschikt voor elke sporter omdat er tijdens de trainingen variatie is in intensiteit. Er worden verschillende opties aangeboden in de vorm van bijvoorbeeld een andere duur van een oefening, een andere uitvoering, een ander tempo, een andere ondergrond, meer of minder herhalingen enzovoorts. Er is aandacht voor elk individu, op zijn of haar eigen niveau.

Buiten trainen
Door buiten te trainen heb je ook meteen een flinke dosis vitamine D te pakken. In de buitenlucht hebben we een breed scala aan locaties waar de bootcamp trainingen plaats kunnen vinden, hierdoor worden de trainingen niet saai en kun je het langer vol houden.

Samen trainen is beter trainen
Je raakt meer gemotiveerd. Je werkt met meerdere mensen aan hetzelfde doel, je hebt dezelfde focus. Je kunt elkaar verder helpen en motiveren.

Kleine groepjes
De trainingen zijn in kleine groepjes van 8-12 personen, waardoor je ruimte hebt om vragen te stellen om er zeker van te zijn dat je op de juiste manier traint.

Afspraak
Vaste trainingsmomenten, betekent een vast moment in je agenda. Je denkt er minder over na, je hebt een afspraak gemaakt en je gaat gewoon.

Bereikbaar en betaalbaar
Wil je eerst een keer proberen, geen probleem! Je kunt altijd vrijblijvend een proefles komen volgen. Iedere donderdagavond en zaterdagochtend ben je van harte welkom om een flinke bootcamptraining mee te doen.

WAT HEB JE NODIG?

Het enige wat je nodig hebt is een goeie motivatie, de wil om door te zetten en 100% inzet. Daarnaast zijn een paar goede schoenen, een sportbroek, laagjes kleren (verschillende shirtjes, een windjasje) en een flesje water een goed idee. En natuurlijk een goed humeur, want ook tijdens een goede training hebben we gezelligheid en ontspanning nodig!

Annely 
Personal trainer (Overload Worldwide) 

Heb je interesse of wil je meer informatie? 
Kijk op de website www.a-fit.nl, stuur een mail naar a-fit@outlook.com of bel 06-53996919.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.