Sportpakket voor fitte medewerkers

Sportpakket voor fitte medewerkers

Een gezonde geest en lichaam kunnen veel meer bereiken. Hou daarom jouw werknemers gemotiveerd en fit door ze te verassen met één van onze vele opties. Een sportpakket, wandelschoenen, hardloopschoenen of sportkleding laten bedrukken voor jouw werknemers, het kan allemaal bij Herqua.

Er is niets moeilijker dan een bedrijf runnen met een team van ongezonde en ongemotiveerde medewerkers. Als ze fysiek of mentaal niet fit zijn, kunnen ze niet optimaal presteren. Wil jij jouw medewerkers leuk verassen? Laten we eens kijken naar de alle mogelijkheden die wij aanbieden!

Sportpakket voor medewerkers

In deze bijzondere tijden, waarin we allemaal thuiswerken is het net wat lastiger om je medewerkers betrokken te houden met elkaar. De sportscholen zijn gesloten, maar het is nog steeds belangrijk om fit te blijven. Hierom kunnen wij een sportpakket voor jou en jouw medewerkers een leuk sportpakket samenstellen. Dit pakket bevat alles wat iemand nodig heeft om thuis aan de slag te gaan! Denk bijvoorbeeld aan een yogamatje, springtouwen, een bidon of een setje gewichten.


Hardloopschoenen pakket voor medewerkers

Ook beschikken we bij Herqua over een groot assortiment hardloopschoenen. Welke hardloopschoenen je kiest is een zeer belangrijk aspect van het hardlopen. De schoen moet aansluiten op jouw eigen voet en iedere voet is anders. Wij beschikken over de kennis en de apparatuur die nodig is om de juiste keuze te maken in deze schoenen. Bij Herqua Sports doen we dan ook een uitgebreide meting voordat we een schoen aanraden. Besluit jij om je medewerkers te verassen met een mooi paar hardloopschoenen? 



Wandelschoenen kerstpakket voor medewerkers

Naast hardloopschoenen zijn de wandelschoenen ook één van onze expertises. Wij zijn experts in het afnemen van voetmetingen, hierdoor leren wij jou voeten beter kennen en kunnen wij uiteindelijke een beter advies geven. Wij hebben een kort filmpje gemaakt waarin wij alle stappen van dit hele proces laten zien. Uiteraard mogen alle medewerkers langskomen om zo een meting te laten afnemen, zodat ze de juiste wandelschoenen krijgen!



Kleding laten bedrukken

En tenslotte bieden we bij Herqua ook nog eens de mogelijkheid om sportkleding te laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam en/of logo! Denk hierbij aan bijvoorbeeld een mooi promotioneel sportshirtje in combinatie met een sportbroek en een jackje. Bedrukken kan dan met sportkleding van merken zoals Adidas, Nike, Under Armour, Stanno, Hummel of Reece. Meer informatie over bedrukken? Bekijk dan onze adviespagina. 


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.