De beste heren snowboard jassen voor 2020/2021

De beste heren snowboard jassen voor 2020/2021

Of je nu stijl, functionaliteit of beide nodig hebt, de snowboardjassen van tegenwoordig zijn er voor gemaakt. Na het lezen van deze gids weet jij precies naar welke functies je moet zoeken en welke jij moet achterlaten. We stellen ook een aantal van onze beste snowboardjassen op een rij waaruit je kunt kiezen.

Je werd vroeg wakker om bij de berg te komen en nam zelfs een lunchpakket mee. Alles is perfect. Alles behalve het weer. Het regent, of het hagelt, of het sneeuwt of waait, of het is gewoon heel erg koud. En dus is het belangrijkste om jezelf af te vragen: is je jas goed genoeg? Als je net als de rest van ons bent, dan is het laatste wat je wilt, het koud worden op de berg. Daarom moet je ervoor zorgen dat je weet hoe je de beste snowboardjas voor jou kunt vinden!

Jassen variëren in stijl, functie en bescherming, maar wat je bedoelingen ook zijn, er is een jas voor jou. Of mode of warmte jouw prioriteit is, we hebben een lijst samengesteld met de beste snowboardjassen die er zijn voor elke rijder die warm en droog wil blijven op de berg. We hebben de beste keuzes hieronder opgesomd zodat jij makkelijk een keuze kunt maken. 

Waar moet je op letten bij snowboard jassen?

Het grootste verschil tussen snowboardjassen en ski-jassen was lange tijd het ontwerp. Ski-jassen hadden een meer gestroomlijnde look, terwijl snowboardjassen voor lossere pasvormen gingen. Tegenwoordig kruisen de stijlen elkaar echter. De enige functie waar je misschien naar wilt zoeken als je een jas koopt die speciaal is bedoeld voor snowboarden, is een langere achterkant. Dit komt goed van pas voor snowboarders, aangezien je als snowboarder vaak in de sneeuw moet zitten. 

1. Protest Mount 20 heren snowboardjas

De Mount 20 van protest is de perfecte gewatteerde snowboardjas. De jas maakt gebruik van vele functionele kenmerken die jou helpen het maximale uit je dag te halen. Deze snowboardjas beschikt over een 20.000mm waterdichtheid, waardoor de juist water- en winddicht is. Ook de ritsen zijn waterafstotend. Daarnaast wordt transpiratievocht aan de binnenkant afgevoerd. Ook beschikt deze jas over ventilatieritsen bij de bovenarmen, zodat je de temperatuur van de jas enigszins onder controle hebt. Deze jas heeft een slim-fit pasvorm en is gedeeltelijk gemaakt van softshell materiaal. Kortom een zeer warme, water- en winddichte jas die ademend genoeg is.



2. Volcom Lynx heren snowboardjas

Ongeacht wat de thermometer buiten aangeeft, deze snowboardjas van Volcom houdt je warm. De 2019 Volcom Lynx Insulated Snowboard Jacket wordt geleverd met een 60 / 40gm Low-Loft Insulation om te voorkomen dat jij het koud krijgt tijdens de koudste dagen deze winter. Een waterdichtheid van 15.000 en een hoog ademend vermogen houdt je droog en lekker warm. Volcom's Drop Tail Fit geeft je een lange pasvorm aan de achterkant waardoor je zonder enige problemen in  de sneeuw kan gaan zitten. Maak het af met enkele andere belangrijke functies, zoals een suède kinbescherming, goggle zak, kritisch getapete naden en een V-Science 2-way manchetsysteem maakt de Volcom Lynx Insulated Snowboard Jacket de topper voor dit seizoen



3. Protest Backflip Anorak snowboardjas

Deze snowboardjas van Protest is anorakstijl, dit betekent je de snowboardjas net als een trui moet aantrekken. Om deze stijl functioneel te maken zit er een rits aan de zijkant en er zitten twee ritsen bij de kraag zodat je de anorak makkelijk aan en uit kan trekken. De ritssluiting aan de zijkant is een tweerichtingsrits, waardoor je de rits ook als ventilatie kan gebruiken. Deze anroak heeft een waterdichtheid van 10.000mm en een ademend vermogen van 10g, waardoor je warm en droog blijft. De jas valt lang en heeft een relaxte pasvorm, ideaal voor het snowboarden dus. 



4. The North Face Chakal snowboardjas

De gestroomlijnde The North Facee Chakal snowboardjas is ontworpen voor zware afdalingen. Hij is voorzien van strategische voering op de belangrijkste plaatsen en ademend DryVent™-materiaal. Het resultaat? Betrouwbare warmte en betere mobiliteit. Ook blijf je droog in zelfs de diepste poedersneeuw. Deze gewatteerde jas heeft een syntetische vulling, wat het warmte verlies beperkt. Daarnaast is de jas water- en winddicht. Dankzij de lichtgewicht materialen heeft deze jas een groot ademend vermogen en blijf je droog. 



5. Protest Ultra heren snowboardjas

Ten slotte hebben wij op nummer 5 de Protest Ultra snowboardjas voor heren in deze lijst geplaatst. Deze stijlvolle snowboardjas houd je warm en droog. Deze jas heeft een regular fit, waardoor je genoeg bewegingsvrijheid hebt. De stof aan de buitenkant heeft een 10.000 mm waterdichtheid en 10g ademendvermogen, waardoor je warm en droog blijft. De naden bij de capuchon, hals en schouders zijn kritisch getaped. Dit houdt in dat de naden met hitte zijn dichtgemaakt zodat er geen water meer naar binnen kan dringen. Met de Ultra van Protest blijf je niet alleen warm en droog, maar zie je er ook nog eens goed uit op de piste.



Ons aanbod

Wij bieden een groot assortiment heren snowboardjassen aan, met nog vele andere merken.



Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.