De beste snowboard helmen van 2020

De beste snowboard helmen van 2020

In deze koopgids leiden wij je door alles wat je moet weten om de beste snowboardhelm te kiezen voor jouw specifieke behoeften en type snowboard.

Of jij nu een jongere of een oudere snowboarder bent, nieuw in de sport of een ervaren professional, het is niet moeilijk te begrijpen waarom jouw eigen persoonlijke veiligheid en bescherming zo belangrijk is op de piste. Snowboarden kan natuurlijk heel leuk zijn. We weten dat allemaal. Maar er zijn ook veel inherente gevaren die gepaard gaan met het versnipperen van de hellingen, ongeacht hoe ervaren je bent. Feit is dat snowboarders gemakkelijk 25 tot 35 mijl per uur kunnen halen terwijl ze bergafwaarts gaan, en als je de controle verliest of wegvaagt bij deze snelheden, kunnen de resultaten verwoestend zijn.

Van gebroken botten tot hersenschudding, het is niet moeilijk om gewond te raken op een tijdens het snowboarden. Daarom is het belangrijk om tijdens het snowboarden te allen tijde een helm en alle andere beschermende uitrusting te dragen. Daarom heb ik de volgende gids samengesteld met de 5 beste snowboardhelmen van 2020, variërend van verschillende merknamen, stijlen en prijzen.

1. Anon Rodan snowboardhelm

De Anon Rodan snowboard helm combineert gemakkelijke aanpassingen van de pasvorm met een lichtgewicht comfort en een onopvallende stijl. De Anon Rodan-helm voor heren heeft een in-mold schaalconstructie voor superieur comfort met een slanke, onopvallende pasvorm en gevoel. Een 360 ° Boa® Fit-systeem zorgt voor gemakkelijke, on-the-go aanpassing van de pasvorm met een draai aan een draaiknop, en de Fidlock® magnetische snap-helmgesp kan met één hand worden geopend of gesloten, zelfs met handschoenen aan. Gestroomlijnde ventilatie zorgt ervoor dat de bril schoon blijft en het comfort de hele dag door mazimaliseert. De voering en oorkussens van expeditiefleece bieden maximale warmte en vochtafvoerend comfort.



2. Oakley Mod 5 snowboardhelm

De Oakley Mod 5 snowboardhelm is ontworpen voor diegenen die het hoogste prestatieniveau eisen, de MOD5 biedt de perfecte balans tussen verhoogde bescherming en gewichtsbesparing voor technisch rijden. Deze snowboardhelm beschikt over verstelbare ventilatie: laat warme lucht snel ontsnappen uit de bovenkant van de helm. Als de omstandigheden veranderen, sluit je de ventilatieopening om jouw hoofd warm en droog te houden. Daarnaast kan je met het CBOA® 270 FIT-SYSTEEM de helm volledig verstellen naar de juiste pasvorm. De twee verwisselbare randen zorgen voor een naadloze integratie van helm en bril, ongeacht de grootte of vorm van jouw favoriete bril. 


3. Anon Echo Mips Snowboardhelm

Bij de Anon Echo MIPS snowboardhelm draait alles om maximale ventilatie, zeer precies verstelbare pasvorm en de toevoeging van MIPS crash-veiligheidstechnologie. De Anon Echo MIPS®-helm heeft een 360 ° BOA® Fit-systeem voor een snelle, micro-verstelbare pasvorm met een draai aan een knop en MIPS (Multidirectional Impact Protection System) om impactkrachten te verminderen voor verhoogde crashveiligheid. In-mold schaalconstructie biedt een lichtgewicht gevoel met een slanke, onopvallende pasvorm. Een geïntegreerd ventilatiekanaal voor een bril verbetert de luchtstroom voor mistvrije helderheid. Met instelbare ventilatie kun je alle 15 ventilatieopeningen met één hand bedienen, zodat je je temperatuur kunt afstemmen op het weer en het activiteitenniveau. Wil jij de beste kwaliteit en de meeste veiligheid? Kijk dan niet verder!



4. Sinner Moonstone Hybride snowboardhelm

De SINNER Moonstone is een hybride skihelm. De perfecte combinatie van een lichtgewicht in-mold helm en extra bescherming door de bovenschaal met ABS-technologie. De zachte fleecevoering aan de binnenzijde kan verwijderd en gewassen worden wat heel fijn is na een intensieve dag op de piste. Daarnaast heeft de Sinner Moonstone snowboardhelm een dubbele en regelbare ventilatie, skibrilhouder, snel-sluiting en een handig systeem voor maataanpassingen zodat je altijd de juiste pasvorm hebt. Deze snowboardhelm is ook verkrijgbaar in dek leur wit/beige.



5. Anon Invert / Auburn snowboardhelm

Voor de mensen die wat willen besparen op hun budget maar nog wel kwaliteit verwachten: De Anon Invert (heren) of Auburn (dames) is voor jullie. Deze snowboardhelm heeft een strakke en eenvoudige stijl met op comfort gerichte functies, zoals een automatisch aanpassend passysteem. De Anon Invert-helm voor heren heeft een In-Mold-schaalconstructie voor het beste comfort met een slanke, onopvallende pasvorm en prestaties. Meerdere ventilatieopeningen houden de bril schoon en zorgen de hele dag voor comfort. Het Auto-Adjust Fit-systeem maakt het gemakkelijk om de perfecte pasvorm te vinden, en met de Fidlock® magnetische helmgesp kun je met één hand openen of sluiten, zelfs als je handschoenen draagt. De voering en oorkussens van expeditiefleece bieden maximale warmte en vochtafvoerend comfort. Dit allemaal voor een scherpe prijs!


Ons aanbod

Naast deze lijst bieden wij nog vele andere helmen, merken en verschillende stijlen aan.




Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.