De 5 beste snowboard goggle's van 2020

De 5 beste snowboard goggle's van 2020

Goggles zijn een van de belangrijkste onderdelen van snowboarduitrusting. Elke snowboarder kan je vertellen dat je geen ruïnes per dag kunt zien. Maar waar moet jij nou op letten bij het kopen van een nieuwe snowboard goggle?

Bij het kopen van nieuwe uitrusting verwaarlozen veel mensen een snowboardbril. Nadat je geld hebt uitgegeven aan het coolste board, is de nieuwste jas en al het andere meestal het item dat wordt beknibbeld. Er is niets mis met een goede deal; u hoeft alleen maar te weten wat u zoekt en wat u krijgt voor de prijs die u betaalt. Snowboardbrillen die niet goed passen of de verkeerde tint hebben voor omstandigheden, kunnen een dag rijden behoorlijk ellendig maken, vrij snel.

Waar moet je op letten bij het kopen van een snowboard goggle?

Hoewel het volkomen acceptabel is om je snowboardbril te kiezen op basis van stijl; ervoor zorgen dat ze goed passen, is van cruciaal belang om te genieten van uw tijd op de piste. Snowboardbrillen zijn verkrijgbaar in de maten voor volwassenen en kinderen of junior. Hoewel er geen echte maten snowboardbrillen voor volwassenen zijn, passen de verschillende framestijlen toch anders. Snowboards.com doet zijn best om u een schatting te geven van hoe klein of groot elk frame past. Bovendien maken sommige fabrikanten, zoals Oakley en Dragon, een snowboardbril met een alternatieve pasvorm voor plattere neuzen.

De belangrijkste punten voor een snowboard goggle zijn de pasvorm, de lens in de snowboard goggle en het materiaal waarmee de snowboard goggle gemaakt is. Zoals al eerder benoemd is moet de snowboard goggle de uv-straling kunnen blokkeren die je aanwezig is op de piste, anders kan dit vervelende gevolgen hebben. Dit zijn dan ook dingen waar je zeker op zal moeten letten tijdens het aankopen van een snowboard goggle. Het aanbod in snowboard goggle is erg groot dus wij zullen de keuze wat gemakkelijker maken en goed toelichten. 

Je snowboard goggle moet een goeie pasvorm hebben het is namelijk vervelend als er ergens lucht doorheen blaast op je gezicht tijdens het skieën. De band van je snowboard goggle moet aan de binnenkant afgewerkt zijn zodat deze aan de helm blijft zitten en er niet zomaar vanaf zal schuiven. je zal de snowboard goggle vaak op hebben tijdens het wintersporten dus je moet zorgen dat hij comfortabel zit. Let er wel op dat hij vooral niet te groot is, want de bril mag niet zomaar verschuiven. 

De lens in de bril is ook erg belangrijk want je moet namelijk altijd kunnen zien wat er om je heen gebeurt. snowboard goggle waarvan de lens wat boller loopt het je vaak beter zicht omdat je meer kan zien. Zorg ook dat de lens niet te klein is want dit zal je zicht ook verslechteren waardoor er niet meer te zien is wat er naast je gebeurt. Ook het weer heeft invloed op het soort snowboard goggle die jij moet hebben. Als de weersomstandigheden slecht zijn kun je het beste een lichtere lens nemen, bijvoorbeeld een gele of oranje. Stel de weersomstandigheden zijn goed en er is veel zon dan is een donkere lens de beste optie, deze zijn vaak bruin of zwart gekleurd. Zorg dat je lens van dubbelglas voorzien is omdat deze anders kan beslaan. 

Dan als laatste nog het materiaal waarmee de snowboard goggle gemaakt moet zijn. De bril moet veel klappen kunnen opvangen om beschadigingen te voorkomen. Tijdens een val mag de snowboard goggle niet breken want dan kunnen er stukjes glas of andere dingen in je ogen terecht komen. Er zit een CE keurmerk op de snowboard goggle waarbij cijfer 3 en 4 word aanbevolen voor mensen die op wintersport gaan. 


Top 5 snowboard goggle's van 2020

1. Oakley Flightdeck snowboard goggle

Voor een van de grootste gezichtsvelden op de markt is de Oakley Flight Deck snowboard goggle de juiste keuze. Het randloze lensontwerp is geoptimaliseerd voor een ongeëvenaard perifeer zicht in elke richting, zodat u meer van de berg kunt zien, hoe u ook kijkt. Deze bril is de real deal. De voordelen stoppen echter niet bij het gezichtsveld. De bril heeft ook een dubbele geventileerde coating, waardoor de ballistische binnenlens minimaal 2 ml vocht kan absorberen - dit alles geeft je een vlijmscherpe helderheid en een maximaal contrast tussen kleuren, waardoor alles gemakkelijker te onderscheiden is. Bovenop de geweldige lensfuncties, is deze snowboard goggle gemaakt met de hele dag comfort in gedachten, ontwikkeld met 3D CAD / CAM-engineering om een ​​anatomische pasvorm te garanderen. Ze bieden een continue afdichting om elementen buiten te sluiten en vocht van het gezicht af te voeren. Voor een bril die een leven lang meegaat en je alles geeft wat je nodig hebt en meer, dit paar van Oakley heeft je gedekt.



2. Oakley Airbrake snowboard goggle

De Oakley Airbrake snowboard goggle word altijd geleverd met twee brilglazen en twee lenzen, zo kun je deze bril lang gebruiken en als er iets beschadigd raakt aan glazen kun je dit vervangen. De twee lenzen die erbij geleverd worden zijn voor zonnig en bewolkt weer zodat je ze kunt verwisselen. Het model is wat groter maar dit zorgt er wel voor dat het goed afgesloten is, de snowboard goggle is erg stevig en heeft een band die goed blijft zitten op de helm.


3. Sinner Sin Valley snowboard goggle

De Sinner Sin Valley snowboard goggle is een high-performance snowboard goggle met een goed zicht. Deze bril heeft 2 lenzen, een oranje lens in categorie 2 én een blauw gekleurde spiegellens in categorie 3. Het schuim aan de binnenkant van de bril zorgt dat deze comfortabel zit. De bril heeft dubbel glas waardoor hij niet zal beslaan. Mede doordat de band van de snowboard goggle verstelbaar is, voorzien is van een anti-slipprint, past de bril perfect onder een helm. De snowboard goggle is bekend om zijn 2 gemakkelijk te verwisselen magneet lenzen voor optimaal zicht in alle weersomstandigheden. Hij biedt altijd 100% bescherming tegen UV-Straling.



4. Melon Jackson snowboard goggle

De felrode spiegelglazen van de Jackson snowboardgoggle van Melon is het eerste wat in het oog springt. Deze lens is geschikt voor mooie, zonnige dagen. Bij bewolkt weer en sneeuw kunt u de bijgevoegde extra infrarood lens gebruiken. De lens is voorzien van een anticondens laag, en dankzij het drielaags foam zit de bril comfortabel op je gezicht. Ook is de bril 100% UV-bestendig, hierdoor bescherm je je ogen tegen direct zonlicht. Dit allemaal voor een scherpe prijs.


5. Oakley Fall line XL Factory Pilot snowboard goggle

De Oakley Fall Line XL snowboard goggle, heeft een grote pasvorm en is geoptimaliseerd voor een grote verscheidenheid aan gezichten en is ontworpen om perfect op de meeste helmen te passen. De brillenglazen van de bril, ontworpen met de Ridgelock-technologie van Oakley, kunnen snel en eenvoudig verwisseld worden en waarborgen een volledige afdichting die voorkomt dat slechte weersomstandigheden de bril kunnen binnendringen. Daarnaast maakt deze bril gebruik van de bekende PRISM lenstechnologie van Oakley. Ook verkrijgbaar met een rode lens.




Online snowboard goggle's kopen?

Benieuwd naar ons complete aanbod? Bekijk onze site!





Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.