De beste skibroeken voor wintersport

De beste skibroeken voor wintersport

Skibroeken vormen een cruciale barrière tussen jou en de elementen, en er is een paar voor elk type skiër en elk budget. Er is veel verschil in prijsniveau's, om het makkelijk te maken hebben wij de beste skibroeken op een rijtje gezet.

Bij skibroeken moet je kiezen tussen het klassieke hardshell-ontwerp, of een softshell / hybride broek. Een hardshell skibroek met lichte isolatie houdt je goed warm. Het nadeel van deze broeken zijn dat je wat minder bewegingsvrijheid hebt en dat ze wat minder ademend zijn. Daarom zijn de hardshell broeken vaak ook goedkoper. Softshell skibroeken zijn een stuk ademender en je hebt wat meer bewegingsvrijheid. Hieronder vind je de beste skibroeken voor het seizoen 2020. Zie ons artikel over de beste ski-jassen voor meer informatie over bovenkleding.

We hebben dit artikel opgesplitst in 4 categorieën. Voor elke categorie hebben wij onze beste skibroeken op een rijtje gezet.

- Dames
- Heren
- Jongens
- Meisjes

Dames skibroeken

1. Ice Peak Noelia dames skibroek

Beste Koop dankzij een super pasvorm! De Noelia van Icepeak is een van onze best verkochte dames skibroeken! Dat komt omdat deze skibroek een hele mooie slim fit pasvorm heeft. De broek heeft daarnaast een waterkolom van 10.000mm en is daarmee zeer goed waterafstotend. De broek is voorzien van voorgevormde kniestukken, een extra hoge taille en sneeuwvangers in de pijpen. De broek is zwart en daardoor gemakkelijk te combineren met een jas uit de Icepeak collectie. De broek heeft volledig getapete naden, zodat zoveel mogelijk water wordt tegen gehouden. De broek heeft een warme stretch voering voor een comfortabel gevoel. Materiaal: 94% polyester en 6% elasthaan.

Naast dit model is de broek ook nog verkrijgbaar in twee andere modellen:
Deze broeken behouden nog wel dezelfde verhoudingen, op de taille of de lengte na. De broekspijpen blijven dus wel overal even breed. Hierom heeft deze broek ook de beste pasvorm! 




2. Protest Snowpants dames skibroek

Beste Koop dankzij de super pasvorm! De Lole softshell skibroek voor vrouwen komt elk jaar terug doordat ze onderdeel zijn van ons basisassortimetn. En dat is maar goed ook, want volgens ons heeft deze dames skibroek een fantastische pasvorm! De anti-slip taille geeft een comfortabel gevoel en ook is de taille te verstellen met klittenband. De dames skibroek heeft een slim fit pasvorm en is gemaakt van softshell. Softshell voelt licht aan maar heeft toch een ademend en wind-en waterafstotend vermogen. In de pijpen zitten sneeuwvangers en ritsen aan de onderkant zorgen voor makkelijk aan- en uittrekken van je skibroek. De skibroek is uitgevoerd in het zwart. Materiaal: 94% polyester en 6% elastaan



Heren skibroeken

1. Ice Peak Noxos heren skibroek

De Ice Peak Noxos is onze favoriete skibroek voor de heren. Voor een zeer scherpe prijs krijg je veel. Deze heren skibroek is gemaakt van Icestretch, een hoogwaardige, functionele stof voor actief gebruik buitenshuis. Het beschermt tegen wind en regen, maar blijft comfortabel dankzij het ademend vermogen. Daarnaast zijn alle naden getaped, wat veel waarde toevoegt aan de duurzaamheid. Deze skibroek is gemaakt van een 2-laags weefsel. Een waterdicht membraan is verbonden met een multifunctioneel materiaal als buitenlaag. Daarnaast is de broek gemaakt van lichtgewicht Icestretch. Deze elastische  stof zorgt voor een perfecte pasvorm en behoudt altijd zijn vorm. Kortom: je krijgt waar voor je geld.


2. Peak Performance Scoot heren skibroek

Geïnspireerd door de biker-broek, combineert de Scoots een edgy stijl met technische kenmerken, voor geweldige looks en prestaties. De milieuvriendelijke stof geeft je de ademende, weerbestendige isolatie die je nodig hebt. De Peak Performance Scoot heren skibroek is een nauwe skibroek met een zeer goede pasvorm en vele functies. De heren skibroek heeft meerdere zakken met ritssluitingen, verstelbare boord en meerdere sneeuwvangers.



Beste jongens skibroek

1. Protest Bork jongens skibroek

De Protest Bork jongens skibroek is verkozen tot Beste Koop dankzij een super pasvorm! De broek heeft een waterkolom van 10.000MM en is daarmee zeer goed waterafstotend. Tevens heeft de broek een windafstotend en ademend vermogen. De broek heeft zakken met ritssluitingen en verstelbare en afneembare bretels voor een goede pasvorm. De naden van de broek zijn getapet voor extra wind- en waterdichtheid. De tailleband is elastisch met een verstelbare riem, zodat hij goed op je heupen blijft zitten. Materiaal: 100% polyester.

Beste meisjes skibroek

1. Protest Lole meisjes skibroek

De Protest Lole JR softshell skibroek voor meisjes is al eerder genoemd voor de vrouwen. De skibroek is ook verkrijgbaar voor meisjes, hij is leuk, flexibel en warm. De broek heeft een slim fit-pasvorm en maakt deel uit van de Protest Geotech 10K-serie. Dit houdt in dat de broek aan een waterdruk van 10 k/mm kan worden blootgesteld dankzij de waterafstotende coating. Je blijft dus gegarandeerd droog. De broek is beschikbaar in diverse krachtige kleuren. De verstelbare taille met klittenbandsluiting zorgt voor een goede pasvorm. Draag de Protest Lole JR skibroek / snowboardbroek voor coole ski- of snowboarddagen in de sneeuw om lekker warm te blijven.

Ons Aanbod

Naast al deze artikelen hebben wij nog vele andere producten die net zo goed zijn. Op zoek naar bescherming, zoals skihelms? Bekijk dan ons artikel over skihelmen. 





Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.