Fietskleding voor Mountainbikers en wielrenners

Fietskleding voor Mountainbikers en wielrenners

Ons assortiment is sinds een paar weken aangevuld met heel veel stijlvolle kleding van Rogelli en Craft, ook hebben wij een eigen Herqua fietskleding lijn.

Houd jij echt van veel kilometers maken en mooie ritten rijden? Daar hoort natuurlijk een bijpassende outfit bij. Voor wielrennen en moutainbiken ben je een aantal items nodig die zorgen voor comfort en veiligheid. 

Je bent namelijk een setje kleding nodig, een helm, handschoenen en natuurlijk een fietsbril. In de kleding vind je een zeem die zorgt voor comfort op je zadel. Let op: Advies voor de zeem is heel persoonlijk, een zeem moet je aanvoelen. Elke fietsfanaat vind weer iets anders fijn, vaak ervaar je tijdens het fietsen wat je lekker vind zitten. 

Sinds kort hebben wij het assortiment vergroot met het merk: Craft. Deze kleding beschikt over een mooie pasvorm en is gemaakt van mooi materiaal. Daarnaast is de nieuwe collectie van Rogelli ook weer in grote aantallen binnen gekomen. 

Klik op de afbeelding voor het gehele Craft assortiment. 


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.