Beste padel kleding merken van 2020

Beste padel kleding merken van 2020

Om comfortabel padel te kunnen spelen ben je comfortabele kleding nodig die van goed zweetafvoerend materiaal. Maar door de vele merken is het soms moeilijk om een keuze te maken. Daarom hebben we in dit artikel onze favoriete merken toegelicht.

Ben je op zoek naar padel kleding? Bij padel wordt er vaak dezelfde kleding gedragen als tennis. In de online padel winkel van Herqua hebben we een ruim assortiment aan padelkleding voor dames, heren, meisjes en jongens. Voor heren en jongens hebben we ook padel polo's. Voor dames en meisjes hebben we ook padel tank tops en rokjes. Padelkleding hebben we van vele merken, maar de voornaamste zijn Sjeng Schalken, Nike en Adidas.

De beste padelkleding merken

Met zo veel kledingmerken en opties op de markt kan het soms moeilijk zijn om te kiezen wat voor kleding je draagt. Daarom hebben wij besloten om in dit artikel onze favoriete merken toe te lichten.

1. Padelkleding van Sjeng Schalken

In 1994 speelde Sjeng Schalken voor het eerst tennis op professioneel niveau. In een succesvolle carrière die tot 2007 duurde, won hij meerdere ATP Championship Series en ATP World Series. Sjeng Schalken heeft tijdens zijn carrière het idee gebruikt om zijn eigen sportkledingmerk op te bouwen. Kwaliteit, comfort en design staan ​​voorop. Hij hoopt zijn ervaring op de banen over de hele wereld om te zetten in een tijdloos merk, waarbij comfort en functionaliteit in sportkleding worden gecombineerd.

Sjeng Schalken Padel Polo's voor heren

De polo's van Sjeng Schalken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, die altijd lekker blijven zitten tijdens een wedstrijdje padel. Daarnaast zijn de polo's van Sjeng Schalken zeer stijlvol en laten je vlammen op de baan!



2. Padelkleding van Nike

Nike is een merk dat zich al vele jaren inzet voor bijna elke sport, waaronder tennis. Naast op de tennisbaan is deze kleding is ook zeer geschikt voor op de padel baan. Wij bieden een groot assortiment aan van Nike padelkleding, waaronder broeken, rokjes, schoenen, shirts, shorts en sweaters. 

Nike padel rokjes voor vrouwen

Op zoek naar een kwalitatief goede rok waarmee je comfortabel kunt spelen? Nike biedt meerdere opties aan voor een goede prijs. De NikeCourt Dri-FIT rokken beschikken over zweetafvoerend materiaal en over een elastische tailleband, zodat je comfortabel blijft spelen. Daarnaast beschikken de rokken over binnenbroekjes voor extra bedekking terwijl je beweegt.




3. Padelkleding van Adidas

Adidas, net als Nike, heeft ook al veel ervaring in de sportbranche. Ook Adidas houdt zich de laatste tijd bezig met de upcoming sport Padel. Wij bieden Adidas padelkleding voornamelijk aan voor de meisjes en jongens, maar er zit ook genoeg bij voor de heren en dames. Naast kleding bieden wij ook padelschoenen aan van Adidas. 


Online padelkleding kopen

Naast deze merken zijn er nog vele andere merken verkrijgbaar bij ons. Geïnteresseerd in ons gehele assortiment?


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.