De beste golfaccessoires van 2020

De beste golfaccessoires van 2020

Golf is misschien wel de sport waarbij je de meeste accessoires kan vinden. Gelukkig hebben wij alle essentiële golf accessoires in dit artikel op een rijtje gezet!

Je volledig voorbereid voelen op een partijtje golf kan je een voorsprong op de tegenstander geven. Er zijn een groot aantal golfaccessoires beschikbaar om jouw uitrustingspakket compleet te maken en het is belangrijk om te weten welke je aan jouw tas moet toevoegen.

Veel accessoires zijn essentieel voor succes op de fairways, andere zullen uw speelervaring alleen maar verbeteren. Hier bekijken we een selectie golfaccessoires die alle golfers zouden moeten overwegen. Hieronder staan ​​enkele van onze favorieten. 

1. Houten Tees

Misschien wel het belangrijkste, simpele witten houten tees. Het is gek om de golfbaan op te gaan zonder een goede voorraad houten tees in je buidel. Zorg ervoor dat je altijd genoeg hebt, want anderen zullen zeker vergeten wat mee te nemen. Prik ze in de grond en sla af. De houten Tees van ACM zijn te vinden 


2. Golfballen

Ja, dit ligt voor de hand. Maar je golfballen opraken kan iedereen overkomen. Afhankelijk van je vaardigheidsniveau, moeten ongeveer 15 golfballen altijd de het juiste aantal zijn. Als je in een bepaalde ronde meer nodig hebt, doe dan je best om wat te verzamelen terwijl je aan het spelen bent. Als je meer meeneemt als 15 zal je golftas al gauw te zwaar worden.



3. Golfbal retriever

Tijdens het golfen kan het gebeuren dat je bal af en toe op de verkeerde plek beland. Met deze handige golfbal retriever van ACM kun je overal gemakkelijk je ballen pakken. Ball retrievers kunnen een hoop helpen als je een bal onder water niet kunt bereiken. Het zal uiteindelijk veel geld besparen, afhankelijk van hoeveel u het gebruikt. Je hoeft hem niet elke keer mee te nemen, maar je zou het kunnen gebruiken op langzame dagen waar je tijd hebt om veel ballen op de baan te vinden.



4. Footjoy Golf handschoenen

De belangrijkste reden om een ​​golfhandschoen te dragen is grip. Een golfhandschoen creëert veel meer grip dan de huid, vooral bij warm weer, en zal helpen voorkomen dat de club in de hand van een speler draait of wegglijdt. Golfers met losse grips kunnen handschoenen bijzonder handig vinden. 

Ten tweede voorkomen golfhandschoenen eventuele blaren. Als een golfclub te strak wordt vastgehouden, kan de herhaalde swingactie resulteren in blaren of eeltplekken. Hoewel het dragen van een handschoen geen oplossing is, kan het de kans op blaren en eeltvorming verkleinen. Bovendien zullen sommige golfers delen van hun handen afplakken die vatbaar zijn voor blaren.

Ten slotte zijn er nog 'weer specifieke' handschoenen, zoals regenhandschoenen. Een set regenhandschoenen houdt jouw handen en handschoenen droog. Hierdoor heb je alsnog veel grip tijdens het golfen. De golfhandschoenen van Footjoy zijn gemaakt voor alle weersomstandigheden, dus ook regen. Ook al speel je normaal liever zonder handschoenen, regenhandschoenen zijn wel een must-have!

5. ACM Golf Paraplu

Nu we het toch over regenachtig weer hebben: om goed voorbereid te zijn op een spontane stortbui of onweer raden wij aan om altijd een paraplu bij de hand te hebben. Zo voorkom je een regendouche en word je niet uit je spel gehaald. Deze paraplu van ACM is gemaakt om jou droog te houden.

6. ACM Pitch fork

Neem deze mee elke keer als je naar de golfbaan gaat. Het maakt niet uit welk type golfer je bent of hoe je slaat; je zult gaten maken in op het veld. Met deze tool ben je in staat om alle markeringen te repareren, of je er nu een hebt gemaakt of niet. Als elke golfer één pitchmarkering op elke green zou repareren, zouden er geen zichtbare pitchmarkeringen meer zijn om mee te kampen.



7. ACM Golf brush

Hoewel het een eenvoudig hulpmiddel is, kan een golfborstel je goed helpen om de modder, het vuil en het gras van het slagvlak en uit de groeven te verwijderen. Maar niet alle borstels zijn gelijk gemaakt. Inferieure borstels zullen in korte tijd de stijfheid van de borstelharen verliezen, dus het is het beste om een ​​borstel te kopen met sterke borstelharen die een tijdje meegaan. Daarnaast zit op deze borstel een clip waarmee je hem gemakkelijke aan je golftas kan bevestigen.




8. Golf Pride rubberen grip

De grips van Golf Pride zijn Tour-bewezen grips en hebben uitstekende prestaties dankzij een zacht rubberen materiaal en geborsteld katoenen koord. Deze zijn ideaal voor alle weersomstandigheden.



9. ACM Oefen golfballen

Train lekker thuis je swing met deze gewichtloze golfballen van het merk ACM. Deze bal zorgt ervoor dat jij ook eventueel in een kleinere tuin je swing kan blijven oefenen. Dankzij de witte kleur zijn ze makkelijk te vinden, daarnaast gaan deze oefenballen ook gelukkig niet zo ver. 





10. ACM Golf handdoek

Elke golfer heeft een golfhanddoek nodig die gemakkelijk mee te nemen is en het schoonmaken een fluitje van een cent maakt. De ACM Golf-handdoek past perfect en heeft alle kenmerken van een veel duurdere handdoek, voor een eerlijke prijs. Met deze handdoek is het al het vuil makkelijk af te vegen. Ook tijdens de regenachtige dagen is deze golfhanddoek nuttig om jouw grip mee droog te maken. Daarnaast is een clip inbegrepen waarmee de ACM Golf-handdoek aan elke tas kan worden bevestigd. Zo kan je handdoek nooit per ongeluk op de grond vallen en vies worden.

Ons aanbod

Benieuwd naar ons complete golfaccessoires assortiment?




Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.