Nette heren sneakers: Onmisbare sneakers in de garderobe

Nette heren sneakers: Onmisbare sneakers in de garderobe

Het is slim om voorbereid te zijn op elke gelegenheid. Dit betekent dat jij je moet kunnen kleden voor elke situatie, waaronder nette gelegenheden. Het is daarom verstandig om je sneaker-arsenaal uit te breiden met een paar nette gympen.

Nette sneakers zijn onmisbaar in jouw garderobe. We hebben ze daarom op een rijtje gezet zodat jij niet meer hoeft te zoeken. Maar wat is de definitie van nette sneakers? Geen opvallende felle kleurtjes en een minimalistisch design. Dus je zult geen over-the-top of super technische sportschoenen tegenkomen in dit artikel. 


1. Veja Campo heren sneaker

Stijlvolle nette sneakers van het merk Veja. Veja is een merk dat zicht voornamelijk bezig houdt met het recyclen van spullen om schoenen van te maken en dit lukt aardig. Ze zijn gemaakt van chroomvrij leder en wild rubber uit het amazonebos. Deze sneaker bied een fantastische pasvorm en een goed voetbed. Dit model, de Campo, heeft een klassiek en minimalistisch silhouette. Dit maakt de schoen een goede optie voor onder een pantalon of in combinatie met jeans en een blousje. 


2. Puma Suede heren sneaker

Zoals we bij de damessneakers ook al hadden gezegd: je kan moeilijk fout gaan met suède schoenen op nette gelegenheden. De Puma Suede is een stijlvolle minimalistische sneaker. De buitenzijde van deze sneaker is gemaakt van suède en de binnenvoering van textiel. Tussen de bovenkant en de zool is het stiksel extra grof gestikt. Dit geeft de sneaker een klassieke vintage look. Uitgevoerd in marine is de schoen goed te combineren met een bijvoorbeeld een lichte pantalon of spijkerbroek.


3. La Coste Challenge heren sneaker

Op zoek naar een paar nette zomerse sneakers? La Coste staat bekend om hun lage witte sneakers. Dit klassieke model is compleet uitgevoerd in het wit. Geen extra kleurtjes of patroontjes, alleen het klassieke krokodillen-logo van Lacoste op de zijkanten. De schoen is dus erg minimalistisch. Combineer deze stijlvolle nette sneakers met een spijkerbroek en blousje met daarover een pullover.  Erg stijlvol maar ook casual.



4. La Coste Courtline heren sneaker

Deze veelzijdige sneaker is geïnspireerd door het Lacoste-archief en combineert een traditionele look met moderne details. Het voorblad is gemaakt van hoogwaardig leer met suède overlays voor een elegante look. Een enigszins gewatteerde schoenkraag en voorgevormde PU-binnenzool zorgen voor comfort en steun. De door de tennis geïnspireerde perforaties op het bovenleer zorgen voor een ademende schoen. De leren strepen op de schacht maken de stijl af, terwijl de geprente krokodil voor de kenmerkende Lacoste look zorgt.

5. Pak schoenen

Heb jij een bruiloft of een zakelijke bijeenkomst en ga jij strak-in-pak de deur uit? Alhoewel het steeds vaker voorkomt raden wij niet aan om sneakers onder je pak te dragen. Onder een pak horen natuurlijk nette pak schoenen. Dit komt een stuk netter en eleganter over en maakt het plaatje compleet. Je zult voornamelijk pakschoenen tegenkomen in de kleuren zwart en bruin. Dress-tip: de kleur van jouw pakschoenen moet matchen met jouw riem. Heb jij lichtbruine pakschoenen? Dan hoort daar ook een lichtbruine leren riem bij. 



Nog meer inspiratie nodig?



Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.