Top 5 badpakken

Top 5 badpakken

De zomer is eindelijk aangebroken, dus er is geen beter moment om je badkledinglade een broodnodige opfrisbeurt te geven met een schattig badpak!

Badpakken zijn klassieke zwemkledingopties en hebben tal van voordelen ten opzichte van hun magere tegenhangers. Ten eerste bieden badpakken uit één stuk meer veiligheid. Als je van plan bent actiever te zijn of water met sterke stroming in te gaan, hoef je je geen zorgen te maken dat je per ongeluk je boven- of onderkant van je zwembroek kwijtraakt door het getij. Bovendien bieden zwempakken uit één stuk ook meer dekking voor degenen die zich liever bescheiden kleden.

Een badpak is daarnaast is ook veelzijdig. Naast het dragen van een badpak in het water, kan het ook als bodysuit dienen. Trek gewoon een rok of een korte broek aan en je bent klaar om de stad in te gaan. Ten slotte zijn badpakken uit één stuk gewoon flatterend. Met meer stof om mee te werken, kunnen ontwerpers eendelige stijlen creëren die iemands figuur accentueren op een manier die tweedelige badpakken misschien niet kunnen.

Top 5 badpakken 2021

In deze blog hebben we onze top 5 badpakken opgesomd om het zoekwerk voor jullie te vergemakkelijken!

1. Sunflair badpak

Dit badpak van Sunflair is perfect voor in de zomer als je lekker wil zwemmen of zonnen. Het badpak heeft mooie voorgevormde cups, zodat je borsten goed op de plaats blijven. Op de voorkant heeft de stof geribbeld effect, voor een stijlvolle uitstraling. De materialen van Sunflair zijn perfect geschikt voor alle zwemsters en zwemmers. Past zich aan zoals een tweede huid, is bovendien onderhoudsvriendelijk en met ultrazacht draagcomfort.


2. Tweka Dora badpak

Het Tweka Dora badpak is trendy door de mooie grafische print aan de voorkant. De soft cups met padding zonder beugel bieden een optimale ondersteuning voor een prachtig vrouwelijk silhouette. Het badpak is gemaakt van Carvico. Dit badpak van Tweka is verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten, dus keuze genoeg!




3. Barts Shaping badpak

Het Barts Shaping badpak is een gevoerd badpak met shaping effect, wat jouw figuur meer rondingen geeft. Het badpak heeft voorgevormde cups, een hoge rug en een decoratief overslag effect aan de voorzijde.


4. Tweka Donna badpak

Dit corrigerende badpak van Tweka heeft twee verschillende kleuren. De stevige voering van het badpak geeft een afslankend effect, maar zit nog steeds heel comfortabel door de ademende structuur van het powernet. De voorgevormde cups met padding en elastieken band geven een optimale ondersteuning voor een prachtig vrouwelijk silhouette. Het badpak is gemaakt van een polyamide blend. Deze duurzame blend zorgt voor een perfecte pasvorm en een excellente UV-bescherming. Om zo lang mogelijk de kleur en de pasvorm van het badpak te behouden kun je na elk gebruik het badpak uitspoelen en laten drogen in de schaduw. Tevens is dit badpak verkrijgbaar in twee verschillende varianten!



5. Speedo Legsuit / Badpak

Ben jij een echte fanatieke zwemster? Dan ken je ongetwijfeld ook het merk Speedo. Fleur de startlijn op met de wedstrijd zwempakken van Speedo. Opvallende print en voering aan de voorkant. De zwempakken van Speedo zijn gemaakt van hoogwaardige, sneldrogende stof en rekt mee bij elk beweging voor superieur comfort en bewegingsvrijheid. 100% chloorbestendig.



Hoe hou ik mijn badpak zo lang mogelijk goed? 

Om zo lang mogelijk de kleur en de pasvorm van het badpak te behouden kun je na elk gebruik het badpak uitspoelen en laten drogen in de schaduw. Benieuwd naar ons gehele assortiment? Klik op de onderstaande button!






Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.