8 redenen om wél een bikini te dragen

8 redenen om wél een bikini te dragen

Veel vrouwen dragen liever een bapdak, of gaan helemaal niet naar het strand omdat ze zich daar oncomfortabel voelen. Graag willen wij dat je weer vertrouwen krijgt en gewoon die bikini rockt op het strand, ongeacht of je een "bikinibody" hebt. Bikini's hebben veel voordelen t.o.v. badpakken, die lichten we in dit artikel toe!

Laten we heel eerlijk zijn. Er zijn veel vrouwen die het dragen van een bikini, maanden of zelfs jaren uitstellen. Vaak worden er smoesjes verzonnen in de lijnen van: “Als ik nog vijf kilo verlies, zal ik gelukkiger zijn”, "Waarom kan ik niet harder werken om een ​​fittere, dunnere vorm te behouden?", “Ik zal nooit dun genoeg zijn”. Er zijn veel vrouwen die om deze redenen hun figuur proberen te verbergen tijdens een stranddag met mooi weer, wat echt zonde is. Wanneer het zonnetje schijnt moet je je er absoluut niet druk maken om hoe je er uit ziet, maar juist genieten van het weer! Ookal is het makkelijker gezegd dan gedaan. Juist wanneer je je zo goed mogelijk probeert te verbergen op het strand, val je het meeste op. We zeggen niet dat je een te kleine bikini moet dragen en over het strand moet lopen, maar we willen graag dat je het vertrouwen krijgt om iets te dragen zodat je genieten van de zon en het strand. Iedereen heeft een bikini lichaam!

We weten allemaal: stress is slecht voor je. Dus probeer niet te stressen om wat anderen van je denken, maar ga gewoon lekker genieten van je dagje bij het strand. We zijn van mening dat je moet werken aan een gezondere versie van jezelf als je om gezondheidsredenen moet afvallen, maar dat betekent niet dat je je bezwaard moet voelen wanneer je een dagje weg gaat naar het strand of naar het zwembad.

8 redenen om een bikini te dragen

1. Omdat het kan

Je hebt een lichaam en de mogelijkheid om aan het strand en/of zwembad te zijn. Bij ons zijn bikini's en badpakken verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Koop er een waar je je prettig in voelt en maak er gebruik van! Het leven is te kort om te stressen over dit soort dingen. 

2. Je kan anderen inspireren

Misschien is er iemand anders waar je op bezoek bent die hetzelfde voelt als jij. Wanneer ze je zelfverzekerd een badpak of bikini zien dragen, ook al heb je misschien niet dat perfecte "bikinilichaam", zullen ze beter over zichzelf denken. 

3. Een bikini of is comfortabel

Wanneer je een bikini draagt ​​die de juiste maat heeft, zit deze een stuk comfortabeler dan een badpak. Een badpak is moeilijk aan en uit te trekken als het nat is. Een bikini is een stuk makkelijker aan en uit te trekken als je klaar bent met zwemmen en nog nat is. Een bikini is over het algemeen een stuk comfortabeler dan een badpak. Je hebt niet veel bewegingsvrijheid en het natte badpak laat elk beetje vet zien dat je op je lichaam hebt. 

4. Niemand maakt het iets uit

Serieus, het boeit niemand. En als ze dat doen, is dat hun probleem, niet het jouwe. Als je op het strand en/of het zwembad bent, zou je zo'n geweldige tijd moeten hebben dat je je geen zorgen hoeft te maken over wie wel of niet in zwemkleding moet. Ga niet stressen om wat andere mensen denken - dit geldt voor fitness en financiën - vrijwel het leven in het algemeen.

5. Je wordt met de dag ouder

Hoe jong je ook bent, de volgende keer dat je naar het strand en/of het zwembad gaat, ben je ouder. Dat is gewoon het leven. Weet je nog dat je dacht dat je dik was op de middelbare school en dat was je niet? Hetzelfde geldt nu. Of je nu 10 pond te verliezen hebt of 50 pond te verliezen, je ziet jezelf waarschijnlijk groter dan je in werkelijkheid bent. Volgend jaar kijk je terug en zeg je: ik had die bikini gewoon moeten dragen.

6. Met een bikini word je bruiner

Niet veel mensen willen bruin worden met een badpak. Je wordt maar gedeeltelijk bruin en het kan er vreemd uitzien als je iets anders draagt ​​dan je badpak. Dit is het grote voordeel van de bikini's. Het bruint veel beter en bedekt minder lichaamsoppervlak. Dit betekent dat je meer plekken op je lichaam hebt waar je kunt bruinen. Geeft u een betere, meer bedekte kleur. Sommige tweedelige badpakken geven echter niet echt een geweldige kleur, net als de badpakken, dus dit is iets om rekening mee te houden bij het kopen van je bikini.

7. Een bikini is koeler

In de zomer kan het op bepaalde plekken erg warm worden. En dan wil je er zeker van zijn dat je zo koel mogelijk blijft. Nog een voordeel van bikini's. Je zult sneller kunnen afkoelen dan badpakken uit één stuk. En nadat je in het water bent geweest, ben je ook een stuk sneller droog.

Met badpak draag je iets dat dicht op je lichaam zit. Afhankelijk van het soort materiaal kan je je hierdoor een stuk warmer en ongemakkelijker voelen. Een bikini dekt de huid een stuk minder. Dat koelt een stuk sneller en makkelijker af in het zwembad of in de zee.

8. Bikini's zijn trendy

Zelfs als bikini's altijd populair waren, is het nu echt trendy. Als je op zoek bent naar iets dat de aandacht trekt, overweeg dan om een ​​bikini aan te schaffen. Badpakken zijn momenteel niet zo populair als bikini's, ondanks de grote opleving van badpakken een aantal jaar geleden. Daarom zijn er minder vrouwen die je met een badpak zult zien lopen. Vrouwen die er trendy uit willen zien, zullen een bikini dragen, maar niet zomaar een bikini, een van de nieuwste modieuze en populaire stijlen.



Ons assortiment

Kortom, rock die bikini gewoon deze zomer! Bij ons zul je een groot aanbod in bikini's vinden. Met onder andere de merken TC WoW, Beachlife, Calvin Klein en meer.






Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.