Top 10 witte dames sneakers

Top 10 witte dames sneakers

De afgelopen jaren hebben we een soort van witte sneaker opleving meegemaakt, met de opkomst van Stan Smiths rond 2017, de opkomst van de ugly dad sneakers in 2018 en nog vele andere white sneaker trends. Krijg je ook geen genoeg van witte sneakers? Bij deze hebben we een top 10 lijstje gemaakt van onze favoriete witte sneakers.

Inmiddels zijn klassieke witte sneakers van een streetstyle-geïnspireerde trend uitgegroeid tot een garderobeklassieker. De sneakers zijn een must voor de schoenencollectie van elke vrouw (ongeacht de persoonlijke stijl), omdat de sneakers zo veelzijdig zijn dat je ze met zo ongeveer alles kunt dragen. Vandaag delen we de beste opties van verschillende merken, zodat je precies het juiste paar kunt vinden voor je lente- of zomergarderobe. Of je de sneakers nu stylet met een mooie jurk met print of kiest voor een relaxte look zoals een jeans en een T-shirt of een legging en een gezellige hoodie, er zullen zeker je favoriete schoenen worden (als ze dat nog niet zijn).

Wat betreft de beste materialen en stoffen, raden we canvas of leer of aan, die beide het hele jaar door geschikt zijn, maar er zijn ook tal van duurzame opties! Hieronder hebben we een lijst samengesteld met de mooiste witte sneaker must-haves in je garderobe.

1. Veja V-12 Witte Dames Sneakers

Veja is misschien wel een van de meest trendy, duurzame merken op dit moment. Deze witte V-12 sneaker voor dames heeft beige details, en is gemaakt van milieuvriendelijke, duurzame materialen en fairtrade grondstoffen. Dit is hetgene wat Veja onderscheidt van de andere sneakermerken. Je hoeft je met deze sneakers dus niet druk te maken of je wel milieu verantwoord bezig bent, want milieuvriendelijker als Veja kan het bijna niet. Deze mooie sneaker van veja heeft beige details, en kan zowel gecombineerd worden met streetwear of een nette outfit. 


2. Nike Air Max Bolt Witte Dames Sneakers

Voor de sportieve typetjes onder ons! De Nike Air Max Bolt Witte dames sneaker heeft een zeer sportief uiterlijk. Deze sneaker is dan ook geïnspireerd op hardlopen. Deze sneaker heeft vette, roze details rondom de schoen, wat de sneaker iets levendiger maakt. Ook heeft deze sneaker de zichtbare Air Bubble, die te vinden is in bijna alle Airmaxe's tegenwoordig. Dankzij de Air Bubble loopt deze sneaker extreem comfortabel.

3. Puma RSX Twill Witte Dames Sneakers

Deze dames sneaker van Puma is perfect voor degenen die spierwitte schoenen nét iets te saai vinden! Deze dames sneaker van Puma combineert wit met pastel kleuren waardoor de sneaker een compleet andere look krijgt. Deze sneaker maakt gebruik van allerlei technieken die Puma ook gebruikt in hun hardloopschoenen, om jou de meest fijne loopervaring te geven. Draag hem onder een stoere spijkerbroek, een korte broek of een mooi rokje, bij bijna elke outfit komt deze schoen tot zijn recht. 


4. Mizuno Sky Medals Witte Dames Sneakers

Mizuno is een sportmerk dat al een hele lange tijd mee gaat. Je kent ze misschien wel van de indoor sportschoenen. Sinds kort fabriceert dit merk ook geweldige sneakers, waaronder de Mizuno Sky Medal waar we groot fan van zijn. Deze sneaker is sterk geïnspireerd door de modellen uit de jaren '90. De sneaker combineert nieuw en vintage, sport en lifestyle en het resultaat mag er zijn! Daarnaast hebben deze sneakers van Mizuno een geweldige pasvorm, je kunt er de hele dag op lopen!



5. Maruti Claire Witte Dames Sneakers

Twijfel jij ook wel eens of je sneakers wel bij je outfit passen? Neem dan de Maruti Claire dames sneakers, deze sneakers passen namelijk bij elke outfit! De meest iconische feature van deze sneaker is toch wel de ‘touch of animal’, de kleine animal details en prints op de schoen. Deze schoen bevat daardoor het speelse maar toch het vrouwelijke eigenschap. Loop je dagelijks veel en vind je comfort belangrijk in sneakers? Dan is de Maruti Claire dames sneaker perfect voor jou! Deze sneaker van Maruti is extreem comfortabel dankzij de dikke buitenzool en het heerlijke voetbed. Ook is het voetbed uitneembaar, waardoor er een afzonderlijke inlegzool gebruikt kan worden. Kortom veel kwaliteit  voor een lage prijs!



6. Diadora Mid Icona Witte Dames Sneakers

Hè Hè, eindelijk een keer een hoge sneaker! Tegenwoordig zien we weer een soort van heropleving van de high top sneakers. Persoonlijk is de Diadora Mid Icona een van onze favorieten als het om hoge sneakers gaat. Deze sneaker van Diadora combineert een nieuwe sneaker met een oldschool uitstraling. Kijk bijvoorbeeld eens naar de tong van deze schoen, die van fleece is gemaakt, om de sneaker een verweerde look te geven. Verder zien we ook vette details in het paars zoals de klittenbandgesp. Kortom, een stoere sneaker gemaakt voor de straat. 


7. Veja Campo Chromefree Witte Dames Sneakers

We konden het niet laten! Nog een Veja heeft onze top 10 lijst gemaakt, namelijk de Campo chromefree. Deze sneaker van Veja is gemaakt van, je raad het al, ChromeFree leer! Dit leer is afkomstig van boerderijen in het zuiden van Brazilië. Het lere gaat een innovatief leerlooirpoces waarbij geen chroom, zware metalen of gevaarlijke zuren worden gebruikt. Door dit nieuwe proces wordt het gebruik van chemicaliën en energie gereduceert, evenals het zout- en watergebruik. Ook is het water na het looien recyclebaar. Om deze redenen is Veja ons favoriete sneakermerk! 



8. Hi-Tec RGS Fizo Witte Dames Sneakers

Weer een relatief nieuw gezicht op de sneakermarkt, namelijk Hi-Tec! Hi-Tec is van oorsprong begonnen met het fabriceren van wandelschoenen, maar hebben sinds kort ook de sprong gewaagd in de sneakerwereld. Je kan gerust aannemen dat Hi-Tec erg goed is in het optimaliseren van jouw loopcomfort, aangezien ze al jarenlange ervaring hebben in de wandelschoenen branche. Maar ook de sneakers mogen er zijn! Zoals deze Hi-Tec RGS Fizo damessneaker. Deze sneaker is niet compleet wit, maar juist off-white met vette rode accenten. Off-white is een kleur die we tegenwoordig steeds vaker zien, in zowel sneakers als kleding.


9. Mizuno Sky Medals Dames Sneakers

Ook wederom een sneaker van Mizuno. Deze retrosneaker is zowel sportief als stijlvol. Ditmaal wordt deze witte sneaker gecombineert met zwarte en blauwe accenten. Daarnaast heeft deze sneaker, uit het sportverleden van Mizuno, veel comfortabele eigenschappen meegekregen. We raden je zeker aan om ze in ieder geval een keertje aan te passen!



10. Adidas Advantage Witte Dames Sneakers

Deze dames sneaker van Adidas is door tennis geïnspireerd, en zal dankzij de subtiele uitstraling nooit uit de mode raken. Deze sneaker is heel comfortabel vanwege de tussenzool die gemaakt is van traagschuim. Dit houdt in dat de zool naar jouw voet gaat vormen, wat de loopervaring een stuk prettiger zal maken.


Witte dames sneakers kopen

Naast de bovenstaande lijst hebben we nog vele andere merken en modellen in ons assortiment. Klik op de onderstaande button om ons assortiment te bekijken! 




Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.