Nieuw: Saucony Originals

Nieuw: Saucony Originals

Met de Originals serie brengt Saucony sneakers naar een hoger level! De retro, vintage look is weer helemaal terug in het straatbeeld en met de Saucony Originals ga je dan ook weer 100% mee met de laatste trends!

Nieuwe collectie Saucony sneakers

Verfrissende, basic designs. De retro-look van vroeger in een nieuw jasje gestoken. Dat zijn de Original sneakers van Saucony. Bovendien hoef je op comfort niet in te leveren, omdat een gedempte zool zorgt voor optimaal draagcomfort. Zowel voor dames als heren is Saucony back to the 80's gegaan om de mooiste ontwerpen aan te leveren; en met succes. De nieuwe 2020 collectie steelt onze harten! 

Saucony Jazz Original Vintage 

Saucony's Jazz Vintage vinden hun geschiedenis in 1981 en zijn inmiddels uitgegroeid tot het middelpunt van de Originals serie. Een populaire schoen dankzij de perfecte combinatie van een uniek, retro design en de laatste innovatieve technieken voor optimaal draagcomfort. De Jazz Original Vintage is een mooi voorbeeld van deze perfecte combinatie. 


(Foto: Instagram @sauconyoriginals)

Saucony Originals Shadow

De Shadow 5000 is een typisch voorbeeld van een moderne, stijlvolle sneaker met de technische kenmerken van een hardloopschoen. Deze combinatie van design en comfort zorgt ervoor dat de Shadows al snel tot jouw favorieten zullen behoren. 


(Foto: Instagram @sauconyoriginals)

Saucony Originals online 

Kan jij niet wachten tot je de nieuwste modellen en kleuren van de Saucony Originals serie kan bemachtigen? De eerste modellen stromen binnen en we verwachten nog meer! Dus wees er snel blij en klik op de button hieronder om gelijk het assortiment te zien! 




Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.