De mooiste sportkleding merken voor dames

De mooiste sportkleding merken voor dames

Veel merken bieden nu activewear-lijnen en trainingskleding aan die passen bij een veelzijdige luxe levensstijl. Met een steeds groeiende athleisure-markt kan het moeilijk zijn om te weten welke mode-sportkledingmerken het waard zijn om te kopen. In deze blog zetten we de toppers even op een rijtje voor je.

Vrouwen die gezond en fit willen blijven, waarderen modieuze trainingskleding. Gelukkig zijn er veel merken voor sportkleding die stijlvolle, hoogwaardige sportkleding maken. In feite ontwerpen verschillende grote athleisure-bedrijven kleding voor een actieve levensstijl. Of dat nu betekent dat je naar de sportschool gaat, een yogales, CrossFit, hardlopen, wandelen of gewoon een strandwandeling maakt, de beste atletische kledingmerken creëren uitrusting die je bij kan houden. Van schattige leggings en chique yogabroeken tot comfortabele sportbeha's en trendy tops, dit zijn de beste activewear-merken die je nu moet kennen. Bekijk deze lijst met coole luxe athleisure-labels die alle vrouwen nodig hebben om hun fitness naar een hoger niveau te tillen.

Wat zijn de beste sportkleding merken voor dames?

Gelukkig is er een overvloed aan sportspecifieke modemerken voor sportkleding die prachtige vrijetijdskleding creëren, evenals modemerken die hun aanbod aan actieve kleding vergroten. Maar welke merken zijn het zwoegen en het zweten waard en welke niet? We helpen je op weg door de beste merken even op een rijtje te zetten. 

Adidas dames sportkleding

Adidas is een van de meest populaire sportkledingmerken ter wereld. De unie van een bekende ontwerper en Europa's beste activewear-bedrijf is echter voorbestemd voor grootsheid. Deze collectie omvat de essentiële fitnesskast, met hoogwaardige shorts, tanks, leggings, jassen en schoenen met een veelzijdigheid die verder gaat dan een korte trip naar de sportschool. 
Adidas is een krachtpatser in sportkleding die kwaliteit en stijl combineert om moderne, straatwaardige activewear te creëren. Het kenmerkende motief met drie strepen van het activewear-merk heeft een iconische status verworven in de populaire cultuur.


Under Armour dames sportkleding

Het Amerikaanse sportkledinglabel Under Armour lanceerde in 2016 Under Armour Sportswear (UAS), een premium athleisure-lijn ontworpen door de Belgische ontwerper Tim Coppens. Under Armour combineert hoogwaardige sportkledingontwerpen met een verfijnde kleermakerstoets. Bij Under Armour vind je leuke, maar ook sexy gymkleding. En naast kleding biedt Under Armour ook hoogwaardige fitness schoenen aan. 



Nike dames sportkleding

Nike is een van de meest succesvolle en herkenbare sportkledingmerken ter wereld en biedt alles, van kwaliteitsshorts en t-shirts tot schoenen en sokken die zowel modieus als functioneel zijn. Het merk verkoopt ook veel hoogwaardige gymspullen voor thuis.
Op het gebied van kleding heeft Nike de goede plek gevonden voor hoogwaardige fitnessartikelen die zich voordoen als echte kleding. Hun DRI-Fit-technologie, te zien in compressiestukken, is dunner (en op de een of andere manier sterker) dan traditionele stretchgarens voor een vederlicht gevoel waardoor je vrijer kunt bewegen

Door de jaren heen heeft Nike een cultstatus ontwikkeld door voortdurend te innoveren met nieuwe ontwerpen en de klassieke opnieuw uit te brengen. Nike Sportswear NSW Collection, een stuk boven het hoofdaanbod van het iconische merk, is het toppunt van Nike's prestatiekleding die er helemaal goed uitziet voor dagelijks gebruik.
 


Goldbergh dames sportkleding

Bij Goldbergh is het een dunne lijn tussen atletisch en athleisure. Goldbergh staat bekend om hun luxieuze dames skikleding. Maar sinds kort hebben ze naast de skikleding nu ook een collectie ActiveWear erbij, speciaal voor de dames. Zie jij alles als een modeshow en wil je er goed uit zien tijdens het sporten? Neem dan zeker een kijkje in de collectie van Goldbergh ActiveWear.



Sjeng Schalken dames sportkleding

Door zijn jarenlange ervaring in de tennisbranche wilde Sjeng Schalken een tijdloos merk creëren met zowel functionaliteit als comfort. Sjeng Schalken sportkleding wordt nu niet alleen voor tennis gebruikt, maar ook voor meer doeleinden. Zo wordt comfortabele tenniskleding ook vaak gebruikt als sportkleding voor in de gym. Doordat de kleding gemaakt is van hoogwaardige stoffen, blijft deze altijd goed zitten, ook na intensieve inspanning. De sportkleding van Sjeng Sports is ademend en gemaakt van stretchmaterialen. Ideaal voor het sporten en extreem comfortabel!



Craft dames sportkleding

Bij Craft zijn we bloedserieus over sportkleding en gepassioneerd over elk detail dat je helpt het meeste uit je sport te halen. Daarom staat prestatie centraal bij het merk Craft. Sinds 1973, toen de Zweedse uitvinder Anders Bengtsson ging hardlopen in de allereerste set Craft-ondergoed, houden we mensen droog en op optimale lichaamstemperatuur in alle weersomstandigheden.

Dames sportkleding online kopen

Benieuwd naar ons complete assortiment? Bij ons vind je naast de bovenstaande merken, nog veel andere 





Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.