Nieuw: Lyle & Scott

Nieuw: Lyle & Scott

De winterse kou is ver te zoeken en daardoor kijken we stiekem alweer uit naar de zonnige voorjaarsdagen. De nieuwe voorjaarscollectie van het Schotse merk Lyle & Scott stoomt je klaar voor een stijlvolle zomer!

Lyle & Scott herenkleding voor mannen met stijl

Ooit begonnen met klassieke en stijlvolle kleding voor op de golfbaan, maar inmiddels uitgegroeid tot een fashionable merk voor de jongere generatie. Dit voorjaar 2020 doet het Schotse merk Lyle & Scott zijn intrede bij Herqua!

Lyle & Scott kopen

Lyle & Scott is een fashionable merk met tijdloze en stijlvolle kleding voor heren. De collectie bestaat uit fijne sweaters, makkelijke t-shirts, polo's, korte broeken en functionele zomerjassen voor mannen met stijl! Elk kledingstuk wordt gekenmerkt door een logo patch in de vorm van een gouden adelaar. Waar het Schotse merk zijn origine vindt in de golf sport, groeit het de laatste jaren steeds meer uit richting de fashion industrie en zie je dit merkje dan ook steeds meer voorbij komen in het dagelijkse straatbeeld. 


(Foto's: Instagram @lyle_and_scott). Let op: collectie kan afwijken van deze foto's. 

Lyle & Scott online 

Met een t-shirt of trui van Lyle & Scott zet je een goede basis neer voor een stijlvolle outfit. Combineer de items van Lyle & Scott op een mooie spijkerbroek met je favoriete sneakers. De nieuwe Lyle & Scott collectie vind je nu op Herqua Sports! 




Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.