Top 5 tights voor Dames

Top 5 tights voor Dames

Er is niks zo comfortabel als het dragen van een sporttight of legging, ze voelen vaak aan als een tweede huid. In deze gids zullen we de top 5 tights bespreken zodat jij in principe iedere dag met zon comfortabele sportlegging kan rond lopen.

Top 5 tights

Tights, wat krap betekent in het Engels, zijn sportbroeken die een strakke pasvorm hebben. De broek sluit volledig aan op het been, hierdoor lijkt het net of je er geen draagt. Hierdoor vinden veel dames de broeken erg comfortabel. Of je nu naar de fitness gaat; gaat hardlopen of thuis lekker op de bank zit, de tights kunnen overal gedragen worden. Aan de hand van deze top 5 zullen wij de beste en mooiste tights voor dames aan jou laten zien.

1. Under Armour Meridian 

De Under Armour Meridian heeft een superzachte stof die makkelijk en snel zweet afvoert. Daarnaast is de stof ademend waardoor je lichaam droog en koel blijft tijdens het sporten. De stof waarvan de broek is gemaakt is een gebreide stretchstof, deze biedt ondersteuning aan de benen. Tot slot heeft de legging een brede platte tailleband waardoor het perfect aansluit en ook zit daar een geïntegreerde binnenzak waar je telefoon in kan worden bewaard.




2. Nike One

De Nike One tight is een veelzijdig broek geschikt voor work-outs maar ook om lekker mee op de bank te zitten. Het comfortabele design voert zweet af om je droog te houden, dit komt door het gebruik van Dri-Fit technologie. De broek is duurzaam ontworpen en heeft minstens 50% vezels van gerecycled polyester. De stof van de broek is niet transparant, zo hoef je niet bang te zijn dat de broek doorschijnt tijdens het sporten. Tot slot heeft de sportbroek een hoge tailleband met twee verborgen zakken waar bijvoorbeeld je telefoon inpast. De Nike legging is in verschillende varianten te verkrijgen met print of zonder print.



3. Adidas W 3S 

De Adidas W 3S sport tight valt meteen op door de kenmerkende drie strepen waar Adidas bekend om staat. Deze legging is ook gemaakt van een zweet afvoerende stof, de AEROREADY technologie zorgt ervoor dat jij koel en droog blijft tijdens het sporten. De Adidas sport tight heeft een brede tailleband voor de perfecte pasvorm die aansluit op het lichaam. Ondanks dat de broek strak aansluit beperkt het je niet in het maken van bewegingen. Tot slot heeft de broek ook nog eens een binnenzak voor de kleine spullen die je mee wil nemen.




4. Stanno Capri 

De Stand Capri is een multifunctionele tight van de Stanno Functionals collectie met 7/8 lengte en heeft een elastische tailleband en een ideale pasvorm. De mesh panels bij het buitenbeen zorgen voor extra ventilatie en de Climatec finish zorgt voor optimale vochtafvoer. Hierdoor blijft het lichaam altijd droog en koel tijdens het sporten. De elastische band met platte koord houdt de tight perfect op de plek. Aan de rechterzijde bevindt zich een handige zakje voor bijvoorbeeld je telefoon. De tight sluit nauw om de benen, vlak boven de enkels en bevat reflecterende logo prints.




5. Under Armour HeatGear Taped

De Under Armour HeatGear Taped is de laatste in de top 5, de HeatGear technologie zorgt voor optimale prestaties. Under Armour geeft zelf aan de HeatGear artikelen als eerst worden aangetrokken en als laatst uit worden gedaan op een dag. De broek is erg comfortabel, is zweetafvoerend en heeft stretch stof waardoor de legging meebeweegt met jouw bewegingen.  Door de brede tailleband met antislipmateriaal blijft de broek bij elke beweging goed zitten en biedt het optimale bedekking en ondersteuning.




Tight kopen

Naast deze 5 tights zijn er natuurlijk nog een heleboel andere tights en sportleggingen die uitermate geschikt kunnen zijn voor jou. Bij Herqua hebben we een groot aanbod aan tights en andere sportartikelen. Neem gerust een kijkje in de webshop of kom langs de winkel om eerst te passen.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.