Top 10 sneakers voor heren in 2021

Top 10 sneakers voor heren in 2021

2021 is al weer een paar maanden onderweg en dus is het tijd om de sneakertrends van dit jaar te bespreken. Dit keer hebben we het over de mooiste en nieuwste heren schoenen. In deze gids zullen we de top 10 sneakers voor heren behandelen.

Top 10 heren sneakers

Sneakers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld als het gaat om outfits. Een paar sneakers kunnen je outfit maken of breken, het is daarom van belang om een goed paar sneakers aan te schaffen. We zullen je de hipste sneakers van dit moment laten zien aan de hand van een top 10, uiteraard zijn andere sneakers niet per direct niet hip.

1. Veja Campo

De Veja Campo is een top schoen van het duurzame merk Veja. Het merk Veja maakt al haar schoenen op een duurzame en verantwoorde manier zonder de natuur of de mensen in het productieproces te benadelen. De Veja Campo heeft een vrij eenvoudig ontwerp waardoor het in principe met alle outfit te combineren is, of je nou zakelijke schoenen nodig bent of casual schoenen, de Campo schoenen zijn perfect voor jou. De Veja schoen is een unisex schoen, daarom staat deze zowel bij heren als bij dames in de top 10.



2. Veja V-10

Op de tweede plek staat weer een Veja schoen deze keer is het de Veja V-10. V-10 staat voor het 10 jaar lang kunnen gebruiken van de schoen, dit wil Veja bereiken door tijdloze modellen te maken en deze kwalitatief zo maken dat ze ook 10 jaar meegaan. De V-10 ontwerpen zijn er in verschillende varianten, echter is elke variant hip. De modellen variëren voornamelijk qua materiaal, zo zijn er modellen die van leer zijn gemaakt, van suède en ook van CWL: Cotton worked as Leather. Alle Veja schoenen hebben de kenmerkende V op de zijkant van de schoen die staat voor het merk.



3. Saucony Shadow 5000

De Saucony Shadow 5000 vindt zijn oorsprong in de jaren 80, Saucony bracht toen een running schoen uit. Toendertijd werden runnig schoenen alleen gemaakt voor prestaties, tegenwoordig gaat het veel vaker om de looks. Sneakers zijn van origine sportschoenen, daarom heeft Saucony op basis van de sportschoen deze sneaker gemaakt. Hij heeft de looks van een sneaker en het comfort van sportschoenen, dit geeft een perfecte combinatie voor een goed paar sneakers.




4. New Balance CM997

Het CM997 model van New Balance is de volgende in de lijst. De sportieve sneaker van New Balance is zeer comfortabel waardoor je er de hele dag op kan lopen. Door het gebruik van verschillende veelzijdige kleuren zijn de sneakers goed te combineren met allerlei casual kleding. De schoen is gemaakt van duurzaam suède en mesh, waardoor de sneaker ook nog minder belastend voor het milieu is. Tegenwoordig wordt dit steeds belangrijker bij het kopen van sneakers en kleding, kijk bijvoorbeeld naar de uitermate populaire schoenen van Veja. Duurzaamheid is in en zo ook de New Balance CM9997.




5. Puma RS-X

De Puma RS-X model is de nieuwste in de RS serie. Dit nieuwe model is in eerste instantie teruggebracht naar de basis en heeft daarna een flinke design impuls gekregen. Dat heeft geresulteerd in het RS-X model, de schoen heeft een sportieve look en is uitermate comfortabel. Daarnaast is de schoen goed geventileerd waardoor de voet altijd koel en droog blijft in de schoen, perfect om hele dagen op te lopen dus.




6. Mizuno Contender S

Het nieuwste model sneakers van Mizuno is de Contender S, de stijlvolle schoen heeft een hoog draagcomfort waardoor ook deze schoen prima de hele dag kan worden gedragen. Je voet blijft mede door de ventilatie gaatjes bij de hak koel en droog in de schoen, zo krijg je geen zweetvoeten. Kenmerkend aan de Mizuno schoenen staat het logo groot afgedrukt op de zijkant van de schoen. Dankzij slim kleur gebruik matcht het logo uitstekend met de schoen en geeft het de schoen nog meer stijl.




7. Diadora MI Basket

De Diadora MI Basket heeft twee varianten, beide varianten zijn top. Je hebt de Diadora MI Basket Mid Icona en Low Icona, waarbij het verschil hem zit in de hoogte van de sneaker. De Mid Icona valt over de enkel waar de Low Icona onder de enkel blijft. Je zou dus kunnen zeggen dat de Low Icona meer een zomer sneaker is en de Mid Icona meer geschikt is voor de koudere dagen. Echter is het prima mogelijk om beide schoenen altijd te dragen. Beide sneakers hebben allebei een oldskool look en zijn gemaakt van leer, de hoge variant heeft door de sportieve uitstraling wat weg van een basketbal schoen.



8. Adidas Grand Court

Het Grand Court model van Adidas is ook een retro schoen geïnspireerd op een tennisschoen van Adidas. De Adidas-schoenen in tennisstijl heeft een traditionele look, met een bovenwerk van synthetisch leer en een gladde rubberen cupzool. Cloudfoam Comfort inlegzolen geven je een comfortabel gevoel bij elke stap. De sneaker heeft de kenmerkende drie strepen aan de zijkant, wat op vele andere sneakers ook is te zien.





9. La Coste Powercourt

Het Powercourt model van La Coste is van origine een tennisschoen, maar zoals al eerder gezegd is zijn de meeste sneakers van oorsprong sportschoenen. De hele schoen is gemaakt van leer, behalve het stukje bij de hiel dat van gerecycled polyester is gemaakt. Het leer geeft de schoen een stijlvolle en luxe uitstraling, dat in combinatie met de kenmerkende krokodil van La Coste maakt samen een top schoen. 




10. PME Legend Dornierer

De PME Legend Dornierer is een stoere sneaker van het jeans merk PME Legend. Door de materiaal keuze heeft de sneaker een sportieve uitstraling en voelt daarnaast ook nog eens comfortabel aan. Ondanks de sportieve look is de schoen uitstekend te combineren met de casual outfit. 



Heren sneakers kopen

Naast deze tien sneakers hebben we bij Herqua nog veel meer leuke schoenen voor jou. Ook hebben we allerlei andere sport- en fashion artikelen. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Neem dan snel een kijkje in de webshop of kom langs de winkel.





Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.