Herqua's Christmas Gift Guide

Herqua's Christmas Gift Guide

Met de feestdagen om de hoek is het alweer tijd om kerstcadeaus in te slaan! Tips nodig over wat voor cadeaus je moet geven of vragen? Lees dan snel verder!

Sportieve kerstcadeaus 

De gezelligste dagen van het jaar komen eraan! De kerstboom staat alweer maar er moet natuurlijk nog iets onder! Ben jij op zoek naar de mooiste kerstgeschenken voor je vriend, vriendin, ouders, broers, zussen of andere geliefden!? Of wil je met de feestdagen je werknemers een beetje extra waardering geven? Kerst is hét moment om iemand even goed in het zonnetje te zetten. Maar het kan soms knap lastig zijn om te bedenken wat je dan moet geven of vragen! We helpen je op weg met een paar tips!

Kerstcadeau ideeën voor de leukste decembercadeaus 

Denk bij de zoektocht naar leuke kerstgeschenken ook eens aan sportieve cadeaus! Een paar sokken komt eigenlijk altijd van pas. (Pssst... de Falke skisokken zijn ook nog eens in de aanbieding; 2e paar halve prijs!) Ook kun je denken aan een bidon, een muts, sjaal of een paar lekkere warme handschoenen. Voor de kids kun je denken aan een flitsende voetbal, een springtouw of een leuke tas

Herqua's Christmas Gift Guide

Met meer dan 4000 sportartikelen is er voor iedereen een sportief kerstkado te vinden bij Herqua Sports! Ben je gebonden aan een budget? Dan hebben we hieronder in verschillende prijscategorieën de leukste cadeaus op een rijtje voor je gezet.


Cadeaus voor hem 



Cadeaus voor haar 



Cadeaus voor kinderen 




Veel succes met het inslaan van de kerstcadeaus en namens Team Herqua Sports: 

Fijne feestdagen en een gezond & sportief 2020! 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.