Benieuwd naar de opties die wij jullie kunnen bieden?

Wij hebben meer te bieden dan ons aanbod in de winkel, ben jij opzoek naar een outfit voor je sportteam of wil je jouw bedrijf in een nieuwe outfit steken? Voor alle sporten kun je bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij je bedrijf in bijvoorbeeld nieuwe jassen steken. Je kunt het zo gek maken als je wilt, alle opties zijn mogelijk. Wij maken graag een offerte met de mogelijkheden voor je op. 

Voor het aanvragen van een offerte kun je gemakkelijk hieronder in de afbeelding op Offerte aanvragen klikken.Over ons

Al bijna 40 jaar is familiebedrijf Herqua Sports een begrip in de regio. De sportwinkel is klein begonnen met surf artikelen en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste sportzaken van Noord Nederland. Zowel in de fysieke winkel in Hoogeveen als in de online webshop vind je een ruim aanbod sportartikelen van topmerken!

De start van Herqua gaat een behoorlijk eindje terug in de tijd, toen windsurfen een populaire sport was en de nabij gelegen surfplas druk werd bezocht door menig watersportliefhebbers. Oprichter Herman van der Veen wilde eigenlijk in eerste instantie een autohandel starten, maar aangemoedigd door de vele watersporters met een surfkar achter de fiets, zag hij juist een kans in maart 1981 om een kleine surfwinkel te beginnen in het nabijgelegen dorpje Coevorden. Hij noemde de winkel Herqua; een combinatie van zijn eigen naam Herman en aqua vanuit de watersport.

Onze samenwerkingen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.