Gouden Padelracket verkiezing

Welkom op de pagina van de Gouden Padelracket verkiezing! Op deze pagina hebben we alle genomineerden van de Gouden Padelracket verkiezing vermeld. De verkiezing is een wedstrijd voor de beste padelbaan van Nederland  Alle genomineerden van het Gouden Padelracket voldoen allemaal aan de kwaliteitseisen van een goede padelbaan. De criteria waar de genomineerden aan voldoen, zijn: 

  • Leskwaliteit & baankwaliteit
  • Horeca & andere voorzieningen
  • Veiligheid & kindvriendelijkheid

Uitreiking van het Gouden Padelracket

De stemmingen zijn geopend, dus jij kan stemmen op jouw favoriete padelbaan! De uitreiking van het Gouden Padelracket zal begin oktober plaatsvinden. We willen eerst graag alle genomineerden feliciteren met de nominatie, want een nominatie op zich is al een mijlpaal. Uitsluitend de padelbaan, die zal eindigen op de eerste plek, zal bekend gemaakt worden.


Het Gouden Padelracket logo

Er is een logo gemaakt voor alle genomineerde padelbanen, waardoor zij kunnen laten zien dat zij genomineerd zijn voor de verkiezing van de beste padelbaan van Nederland. Plaats jij als genomineerde padelbaan dit logo op jouw website met een link naar deze pagina? Dan ontvangt jullie padelbaan de prachtige nominatiebeker voor het Gouden Padelracket! Stuur in dit geval een mail naar [email protected].


De genomineerden van het Gouden Padelracket

Hieronder staan alle genomineerden van de Gouden Padelracket verkiezing genoemd. De winnaar zal gebaseerd worden op twee factoren, namelijk de stemmingen en het oordeel van de vakjury. Zorg er daarom voor dat zoveel mogelijk mensen op jouw favoriete padelbaan stemmen! Mocht een padelbaan niet de meeste stemmen krijgen, maar wel het beste cijfer van de vakjury dan maakt deze padelbaan nog steeds kans om de grote winnaar te worden van hét Gouden Padelracket! De stemmingsronde zal lopen tot en met 15 oktober, dus breng nu jouw stem uit! De prijsuitreiking zal plaatsvinden door middel van een livestream via Instagram op dinsdag 18 oktober om 13:00!

Staat jouw favoriete padelbaan er niet tussen? Stuur dan een mail naar [email protected]!

Padel lessen volgen

Ben jij van plan om padel lessen te gaan volgen? Ben jij al voorzien van alle benodigdheden om te padellen? Bij ons vind je alles om te beginnen met padellen, zoals padelrackets, padelschoenen en sportkleding


Stem nu op jouw favoriete padelbaan!Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.